Ottawa – Arizona 3:5 (kon.)
konec
Ottawa Senators
3:5 (2:2, 0:1, 1:2)
Arizona Coyotes
Úterý 15.03.2022, 00:40 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Kyle Capobianco – 2 min., hákování).
    59:13 Barrett HAYTON - 3:5
     
    59:13
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes se zvládli ubránit a tenhle duel vyhrají! BARRET HAYTON obdržel přihrávku do středního pásma, najel s pukem na půlící čáru a ranou od levého hrazení poslal touš do sítě Ottawy. Pečetí tak výhru Coyotes na 5:3. Asistence: Janis Moser, Nick Schmaltz.
     
    59:01
    Filip Gustavsson je už na střídačce, Ottawa hraje se šesti bruslaři v poli a svírá Arizonu v jejím obranném pásmu, Connor Brown ale střílí od modré čáry jen do rohu hrací plochy.
     
    53:05
    Phil Kessel vnikl na levé straně do třetiny protivníka, přihrál pod sebe na osu hřiště, odkud pálil Lawson Crouse, jenž ale těsně minul klec Senators! Čtvrtý gól tak zatím nepřidá.
     
    52:06
    Tim Stützle se protáhl po levém hrazení a ranou z kruhu orazítkoval bližší tyč svatyně, kterou chrání gólman Scott Wedgewood! Minimálně čtvrtá tyčka Senators v utkání.
    47:46 Nick SCHMALTZ - 3:4
     
    47:46
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona jde po 16ti sekundách od inkasované branky zase do vedení! NICK SCHMALTZ obdržel přihrávkou obloučkem od Claytona Kellera do předbrankového prostoru, kde si zpracoval kotouč, projel před brankovištěm a bekhendovou střelou poslal touš do poloprázdné svatyně Senators, když se Filip Gustavsson na čáře marně natahoval po puku. Asistence: Clayton Keller.
    47:30 Connor BROWN - 3:3
     
    47:30
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ottawa srovnává na 3:3! Brady Tkachuk se hnal na klec Arizony z levé strany, jeho ránu do teploměru srazil Scott Wedgewood jen do brankoviště, kde se velice pohotovou dorážkou prosadil CONNOR BROWN, jenž vyrovnává skóre a hrajeme tedy zase od nuly! Asistence: Brady Tkachuk, Arťom Zub.
     
    44:19
    Thomas Chabot dostal přihrávku na levý kruh a jeho rána mířila zase do tyče svatyně Coyotes! Branková konstrukce za Scotten Wedgewoodem zvonila dnes již třikrát.
     
    41:15
    Stále se hraje u klece Arizony, Josh Norris nyní pálil z pravého kruhu, Scott Wedgewood jeho pokus vyrazil před sebe a dorážka Bradyho Tkachuka byla nepřesná!
    36:12 Lawson CROUSE - 2:3
     
    36:12
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tohle není možné! Arizona jde do vedení a navíc v oslabení! LAWSON CROUSE sebral puk na půlící čáře u pravého hrazení a hnal se sám na klec Ottawy. Filipa Gustavssona překonal ve svém úniku střelou z bezprostřední blízkosti do pravého horního rohu branky, kompletuje famózní hattrick a dává Kojotům neuvěřitelné vedení! Bez asistence.
     
    35:47
    Všechno už vypadalo jasně, Tim Stützle nahrával na Bradyho Tkachuka, jenž byl sám u klece Coyotes, jenže puk na něj záhadným způsobem přes beky Coyotes neprošel.
     
    34:53
    Nick Ritchie držel již od středu kluziště za dres Zacharyho Sanforda, kterého nakonec na středovém kruhu povalil na led a dostává za to dvě trestné minuty.
     
    34:40
    Tim Stützle dostal krátkou přihrávku z pravé strany do mezikruží a ranou z ideální pozice nechal vyniknout betony Scotta Wedgewooda, které byly na ledě přilepené včas.
     
    30:58
    Nick Ritchie se na levém hrazení postaral o první střelu Arizony po více než dvaceti minutách hry, Filip Gustavsson byl na přední tyči pozorný.
     
    28:26
    Brady Tkachuk si nabruslil ke kleci Arizony z levého křídla a pokusem z kruhu orazítkoval břevno svatyně Coyotes!
     
    26:28
    Thomas Chabot projel obranou Arizony jako nůž máslem a z levého kruhu pálil na přední tyč, kterou svým projektilem trefil!
     
    24:27
    Josh Brown dostal kotouč na levou stranu k modré čáře a ostrým projektilem namířil puk na klec Arizony. Zadní tyč minul jen velmi těsně!
     
    20:35
    Thomas Chabot pronikl na ose hřiště kupředu, jenže po jeho přihrávce zlikvidoval Scott Wedgewood ránu Tylere Ennise z pravého kruhu i dorážku Alexe Formentona z bezprostřední blízkosti! Super zákrok brankáře Kojotů.
     
    18:37
    Josh Norris a Brady Tkachuk doráželi kotouč na pravé straně v brankovišti Coyotes, ale Scott Wedgewood jej s pomocí svých beků udržel před čárou, ačkoliv v jednu chvíli vůbec nevěděl, kde puk má!
     
    16:42
    Phil Kessel podrazil v rohu kluziště za brankou Ottawy Tima Stützleho a dostává od rozhodčích dvě trestné minuty. Přesilovka pro Ottawu. Bude trvat déle než 4 sekundy?
    14:01 Josh NORRIS - 2:2
     
    14:01
    Ottawa právě vstřelila branku!
    4 sekundy potřebovali Senators, než využili přesilovku. Brady Tkachuk sice zlomil na vhazování hůl, jenže Tim Stützle pal dostal puk hned z buly na pravý kruh k JOSHI NORRISOVI, jenž ostrou ranou do bližšího vinglu vyhnal všechny pavouky ze sítě Scotta Wedgewooda a srovnává na 2:2! Brankář Coyotes se nestihl přesunout a my máme opět vyrovnaný stav. Asistence: Tim Stützle.
     
    13:57
    Nick Ritchie zahákoval na obranné modré Joshe Norrise a dostává dvě trestné minuty za hákování, přesilovka Ottawy.
     
    13:30
    Trma vrma před svatyní Ottawy, Clayton Keller si sjel do mezikruží, obdržel puk, jenže Filip Gustavsson si poradil s jeho ránou i následnými dorážkami!
     
    11:29
    Další přesilovka pro Arizonu. Thomas Chabot ve středu hřiště srazil k zemi Claytona Kellera a dostává dvě trestné minuty za faul kolenem.
    09:00 Lawson CROUSE - 1:2
     
    09:00
    Arizona právě vstřelila branku!
    Arizona bleskově využívá přesilovku, otáčí zápas a vede 2:1! Shayne Gostisbehere vystřelil z osy hřiště od modré čáry, LAWSON CROUSE v předbrankovém prostoru jeho pokus srazil hokejkou k zemi a Filip Gustavsson neměl nejmenší nárok na tuto teč reagovat! Coyotes se ujímají vedení! Asistence: Shayne Gostisbehere, Clayton Keller.
     
    08:45
    Brady Tkachuk dal gól, jenže místo jeho oslav zamíří na trestnou lavici, protože předtím, než poslal kotouč do sítě, srazil k zemi Louie Erikssona a dostává dvě minuty za krosček.
    07:49 Lawson CROUSE - 1:1
     
    07:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti srovnávají na 1:1! Phil Kessel dostal kotouč k pravému hrazení. Počkal, dokud mu LAWSON CROUSE nenajel do předbrankového prostoru, přihrál mu do mezikruží a pak se jel radovat, když jeho parťák parádně trefil pravý horní roh svatyně Senators. Je srovnáno a začínáme znovu! Asistence: Phil Kessel, Alex Galchenyuk.
    02:39 Josh NORRIS - 1:0
     
    02:39
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Velice rychle se Ottawa dostává do vedení, když otevírá skóre duelu! Brady Tkachuk sjel z levé strany do předbrankového prostoru a svým pohybem stáhl brankáře Scotta Wedgewooda sebou, přitom zakončil k přední tyči, kde gólman Arizony nechal jen beton. Následně byl ale naprosto dezorientovaný a JOSH NORRIS velice snadno doklepl touš u první tyče do klece. Senatros vedou 1:0. Asistence: Brady Tkachuk.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 3. Norris (B. Tkachuk), 15. Norris (Stützle), 48. C. Brown (B. Tkachuk, Zub) – 8. Crouse (Kessel, Galchenyuk), 9. Crouse (Gostisbehere, Keller), 37. Crouse, 48. N. Schmaltz (Keller), 60. Hayton (J. Moser, N. Schmaltz)


    Ottawa Senators: F. Gustavsson (A. Forsberg) – Zub, Chabot (A), N. Zajcev, Holden, J. Brown, Brännström – C. Brown (A), Norris, B. Tkachuk (C) – Ennis, Stützle, Formenton – Sanford, Colin White, N. Paul – Watson, Gambrell, P. Kelly.
    Trenér: D.J. Smith.

    Arizona Coyotes: Wedgewood (K. Vejmelka) – Mayo, Gostisbehere, Strälman (A), J. Moser, Capobianco, Koljačonok – N. Schmaltz, T. Boyd, Keller (A) – Kessel, Galchenyuk, Crouse – N. Ritchie, Hayton, Maccelli – Riley Nash, L. Eriksson, Carcone.
    Trenér: Andre Tourigny.

    Rozhodčí: Lee, Schlenker – Mills, Nansen.

    Diváci: 9 201
    bahis siteleri