Ottawa – Arizona 3:5 (kon.)
po prodl.
HC ZUBR Přerov
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0) Stav série: 2:2
HC Dukla Jihlava
Úterý 15.03.2022, 18:00Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:44 Jakub SVOBODA - 3:2
     
    65:44
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, v Jihlavě se sehraje páté utkání a přerovská MEO Aréna se otřásá v základech! Zubři vybojovali puk za brankou a ve skrumáži v mezikruží si jej našel JAKUB SVOBODA, který se trefil pod břevno a posílá sérii zpátky na Vysočinu! Bez asistence.
     
    62:41
    Klimeš vytáhl další fantastický zákrok a drží Zubry ve hře! Skořepa zakončoval nebezpečné přečíslení, domácí gólman se ale opět stihl přesunout a dobře mířenou ránu zneškodnit špičkou betonu!
     
    54:48
    Hrdinka předvedl skvělý průjezd kluzištěm z vlastního pásma a pro domácí vybojoval faul.
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Valenta – 2 min., podrážení).
    52:11 Tomáš DOLEŽAL - 2:2
     
    52:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři v rychle založeném útoku srovnávají stav! Jakub Kubeš nastřelil puk od pravého mantinelu k brance, kde byl TOMÁŠ DOLEŽAL. Ten jej možná i se štěstím zasáhl ve vzduchu a poslal je za Žukova, který s tím nic nadělat nemohl! Asistence: Tomáš Doležal, Jakub Kubeš.
     
    50:37
    Jihlavští se mohli vrátit do dvoubrankového vedení! Po Marešově střele se u tyče ocitl Valenta, ležícího Klimeše ale nepřekonal! Následně mohl z opačné strany skórovat Havránek, ten však puk napálil pouze do ochranné sítě nad brankou!
     
    49:46
    Teď se před Žukovem semlelo několik šancí, které mohly končit gólem! Kudělka dojížděl do zahuštěného prostoru, bekhendem ale odkrytou branku přestřelil! Následně tvrdou ránu pukem do obličeje inkasoval jeden z jihlavských hráčů, rozhodčí tak byli nuceni domácí nátlak přerušit.
     
    43:22
    Zubři zaváhali na buly a Havránek se dostal do krátkého úniku, kde ho ovšem opět vychytal sebejistý Klimeš!
    39:59 Jakub KUBEŠ - 1:2
     
    39:59
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak takhle těsnou branku uvidíte jen málokdy! Zubři se se zvukem sirény dostávají na kontakt! Jakub Svoboda si byl v posledních vteřinách jistý ubývajícím časem, a tak napálil puk před branku, kde jej bez váhání zametl do branky JAKUB KUBEŠ! Hráči už nejdou ani na středový kruh na buly a míří rovnou do útrob MEO Arény, takže slovní spojení "gól do šatny" teprve dnes v Přerově nabývá svého plného významu a nic s ním nezmění ani jihlavské protesty. Asistence: Jakub Svoboda, Tomáš Kudělka.
     
    38:18
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Filip Dundáček – 2 min., hákování).
     
    37:05
    Zubři se mohli dostat na kontakt! Do díry v jihlavské defenzivě zamířil Kudělka, puk ale bekhendem za Žukova nepropašoval!
    32:50 Matouš MENŠÍK - 0:2
     
    32:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Špatná Krislova rozehrávka končí jihlavským vedením 2:0! Jeho pas středem znamenal pouze nechtě věnovaný kotouč hostům a rychlý brejk, který přesnou střelou zakončil MATOUŠ MENŠÍK. Asistence: Vítězslav Brož, Filip Seman.
     
    30:31
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Lukáš Mareš – 2 min., podrážení).
     
    26:33
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Daniel Indrák – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    24:35
    Jihlava je ze začátku třetiny aktivnější a na Klimeše vyslala už několikátou střelu. Nyní však nezamýšlené odrazy puku zapluly mezi jeho betony, které ale domácí brankář fantasticky stihl sklapnout k sobě!
     
    19:46
    Ještě jedna gólovka na opačné straně pro hosty! Valenta ujížděl na Klimeše, ten mu ale kotouč vypíchl svojí holí! Domácí brankář je zkrátka jistota Přerova!
     
    18:24
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jakub Svoboda – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Vlastimil Bilčík – 2 min., krosček).
     
    18:07
    Teď se však na opačné straně neskutečně vyznamenal Klimeš! Brož dostal naservírovaný gól na zlatém podnose, to by ale v brance nesměl stát domácí fantom Lukáš Klimeš! Ten se proti jeho střele přesunul tak rychle, že si jej ještě málem srazil do branky!
     
    16:42
    Zubři dnes na gólovky jasně vedou, na tabuli jim ale stále svítí nula! V mezikruží měl prostor Herman, puk na dlouhou hůl ale v krkolomné pozici do branky nezametl!
     
    15:43
    Teď se urodila zajímavá příležitost také na druhé straně! Žukov vyrazil Kubešovu ránu přímo do přečíslení, které řídil Seman, vůbec však netrefil branku.
     
    15:20
    Další velká šance Přerova! Žukov neudržel Kudělkovu bombu od modré a Zubři mohli volný kotouč hrát, v následné skrumáži však sudí za brankou ztratil přehled a hru raději přerušil.
     
    15:08
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Filip Helt – 2 min., sekání).
     
    15:01
    Dvořákova střílená přihrávka od modré se proměnila v obrovskou šanci Indráka, který však za povyjetého Žukova kotouč nezametl!
     
    14:04
    Jan Svoboda z mezikruží těsně míjí tyč!
     
    11:54
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jiří Krisl – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Lukáš Mareš – 2 min., hrubost).
     
    11:54
    Série nabírá na emocích, když Pechanec předvedl v útočném pásmu v oslabení skvělou práci! Nejprve se sehrál s Hermanem, poté ke tvrdé střele, kterou Žukov neudržel, vybídl i Krisla! Nakonec však ruský gólman situaci tygřím skokem zachránil.
     
    11:21
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Matouš Kratochvil – 2 min., hákování).
     
    09:35
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Patrik Čermák.
     
    07:27
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jiří Goiš – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Vlastimil Bilčík – 2 min., hrubost).
     
    07:03
    Přerov drží Jihlavu v zámku a v přesilovce předvádí frekventovanou střelbu! Dvořák zblízka trefuje pouze beton jihlavského gólmana!
     
    05:32
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Filip Eliáš – 2 min., hákování).
    01:31 Tomáš HARKABUS - 0:1
     
    01:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavě stačilo v přesilové hře jen 25 vteřin a rychle otevírá skóre! Zubři nedokázali po odraženém kotouči vyčistit mezikruží, a tak ke střele napřáhl TOMÁŠ HARKABUS. Z dobré pozice se nemýlil a stává se tak prvním střelcem dnešního zápasu! Asistence: Daniel Kowalczyk, Tomáš Čachotský .
     
    01:06
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Jan Süss – 2 min., hákování).

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 40. Kubeš (Jakub Svoboda, Kudělka), 53. T. Doležal (Kubeš), 66. Jakub Svoboda – 2. T. Harkabus (Kowalczyk, Čachotský), 33. Menšík (Vítězslav Brož, F. Seman)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Petrásek) – Kubeš, Kudělka, R. Černý, Hrdinka, Ševčík, Krisl (C), Dluhoš – Jakub Svoboda, M. Kratochvil, T. Doležal (A) – Š. Kratochvil, Süss, Goiš – Jan Svoboda, Pechanec, Herman – D. Indrák, F. Dvořák, Sebera.
    HC Dukla Jihlava: Žukov (A. Wolf) – Bilčík, L. Mareš, Kowalczyk, Eliáš, Kachyňa, Valenta, Dundáček – Čachotský (A), Skořepa (C), T. Havránek – T. Harkabus (A), M. Zadražil, Helt – F. Seman, Menšík, Vítězslav Brož – Cachnín, M. Juda, P. Čermák.

    Rozhodčí: Čech, Wagner – Vašíček, Blažek
    Přerov 2 3 Jihlava
    #1 Čtvrtek 10.03.2022 • 17:30
    Jihlava - Přerov 0:2
    #2 Pátek 11.03.2022 • 17:30
    Jihlava - Přerov 1:0 po prodl.
    #3 Pondělí 14.03.2022 • 18:00
    Přerov - Jihlava 1:3
    #4 Úterý 15.03.2022 • 18:00
    Přerov - Jihlava 3:2 po prodl.
    #5 Čtvrtek 17.03.2022 • 17:30
    Jihlava - Přerov 2:1
    thejrc.org