Minnesota – Boston 4:2 (kon.) | Ottawa – Columbus 1:4 (kon.) | Seattle – Tampa 1:4 (kon.)
Calgary – New Jersey 6:3 (kon.)
po prodl.
Banes Motor České Budějovice
7:6 (1:3, 4:2, 1:1 - 1:0)
Piráti Chomutov
Čtvrtek 17.03.2022, 17:45 • Budvar aréna, České Budějovice • DHL extraliga juniorů - o umístění na 13.-19. místě • 11. kolo
Partner:
     
    64:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak přeci jen si domácí berou o bod navíc! Dostatek prostoru k zakončení dostal MATOUŠ MASOPUST, jenž přesnou ranou přisoudil vítězství na stranu domácích. Asistence: David Putz.
     
    43:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Brankostroj nekončí! Cinka neudržel kotouč pod betonem, čehož využil SAMUEL STEJSKAL, jenž srovnává stav. Asistence: Tomáš Šilar.
     
    42:09
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí obracejí stav! Nadvakrát se k zakončení dostal obránce MATYÁŠ FOUSEK, jehož ránu vyrazil Perůtka pouze na sebe a kotouč následně zapadl nešťastně za jeho záda. Asistence: Jaroslav Pouzar a Adam Turek.
     
    38:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí se prosazují v oslabení! Po obrovské chybě chomutovské defenzivy se sám na Perůtku řítil MARCEL KŘÍŽ, který úspěšnou kličkou srovnává stav. Bez asistence.
     
    36:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté přesilovou hru využívají! Mezi protivníky se šikovně proháčkoval JAN EKRT který ke střele vybídl Döringa, jeho ránu Cinka pouze dorazit, a tak první jmenovaný svoji akci i zakončil. Asistence: Filip Döring a Tomáš Šilar.
     
    33:47
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je srovnáno! Na konci krásné akce domácího celku stál ALEXANDR REMEŠ, který neměl problém zasunout kotouč do odkryté branky po krásné žabičce od Davida Putze. Asistence: David Putz a Filip Petrásek.
     
    27:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Třetí branka pro Jihočechy! Nahrávku zpoza branky od MATOUŠE MASOPUSTA si jeden z hostujících obránců srazil do vlastní klece. Bez asistence.
     
    25:13
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí snižují! Sám na Perůtku se řítil Masopust, jehož ránu hostující brankář nedokázal udržet, a tak FILIP PETRÁSEK neměl problém uklidit kotouč do odkryté svatyně. Asistence: Matouš Masopust a Alexandr Remeš.
     
    21:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Na konci kombinace Pirátů stál kapitán TADEÁŠ SVOBODA, který poslal svoji ránu přesně pod horní tyč domácí branky. Asistence: František Hynek a David Černý.
     
    19:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté navyšují těsně před pauzou vedení! Po dobrém napadání se ke kotouči dostal Černý, který vybídl ke skórování TADEÁŠE SVOBODU, jenž se nemýlil. Asistence: David Černý.
     
    11:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté obracejí stav! Ekrt nabral rychlost ve středním pásmu, následně předložil puk na hůl DANIELA BADINKY, který přesnou střelou pod horní tyč dokonce vyrazil domácímu brankáři flašku z branky. Asistence: Jan Ekrt a Tomáš Šilar.
     
    07:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté rychle srovnávají stav! Mezi kruhy dostal prostor ke střele TOMÁŠ ŠILAR, který přesnou ranou nedal Cinkovi v domácí brance žádnou šanci. Asistence: Jan Ekrt.
     
    06:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí jdou do vedení! Podél levého mantinelu se protáhl JAROSLAV POUZAR, který se následně natlačit před Perůtku a kličkou ho dokázal překonat. Asistence: Jan Vavřík a Matyáš Fousek.

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 7. Pouzar (Vavřík, Fousek), 26. Petrásek (Masopust, Remeš), 28. Masopust, 34. Remeš (Putz, Petrásek), 39. Kříž, 43. Fousek (Pouzar, Turek), 65. Masopust. (Putz) – 8. Šilar (Ekrt), 12. Badinka (Ekrt, Šilar), 20. Svoboda (Černý), 22. Svoboda (Hynek, Černý), 37. Ekrt (Döring, Šilar), 44. Stejskal (Šilar)


    Banes Motor České Budějovice: Cinka (Maleček) – Remta (C). Fousek, Kouba, Willmann, Březina, Vachun – Remeš (A), Kříž, Turek, Schuppler, Kotalík, Petrásek, Putz, Pouzar, Masopust, Janoch, Vavřík.
    Trenér: Karel Herr

    Piráti Chomutov: Perůtka (Suk) – D. Svoboda, Janda, Hynek, Rykl, A. Žižka – Ekrt, T. Šilar, Klobouček, T. Svoboda (C), Vondrášek, Stejskal, Vostiňák (A), Černý, Mišovic, F. Döring (A), Daniel Badinka, Jan Rindoš.
    Trenér: Petr Jíra

    Rozhodčí: Micka, Květoň – Zíka, Hnát

    Diváci: 87
    thejrc.org