Thajsko – Bosna a Hercegovina 4:3 (kon.)
konec
Thajsko
4:3 (1:1, 1:1, 2:1)
Bosna a Hercegovina
Čtvrtek 17.03.2022, 18:00 • The Ice Station, Kapské Město • Mistrovství světa - III. B Divize
Partner:
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše, děkuji Vám za pozornost, doufám že jste si dnešní zápas užili a zase se někdy budu těšit, třeba právě u hokejového pralesa.

    Hezký zbytek týdne. (20:31:09)
     
    Střely na branku: 52 – 43
     
    Dnešní utkání sledovalo 100 diváků.
     
    Je konec!

    Kdy by to byl řekl, že v zápase Mistrovství světa – III. B Divize budeme svědky vskutku velmi zajímavého utkání...

    Troufnu si tvrdit, že od druhé poloviny se jedno o skutečně kvalitní mač, oba celky měly několik až tutových šancí, i když je pravdou že favorizované Thajsko bylo mírně dominantnější. První bod který vypadal že bude dnes rozhodující byl závěr 2. třetiny kdy Thajci odskočili po dlouhém půstu na 2.1, nicméně Bosna dokázala ihned vyrovnat a tak jako skutečný klíč k výhře můžeme označit úvod třetiny třetí, který se fantasticky povedl bílo – červeným, odskočili na rozdíl dvou branek a bylo v podstatě hotovo. Bosna a Hercegovina se však snažila, dokonce byla schopna připravit akce, které v celém průběhu zápasu byly nad její síly a kvalitu, a skutečně, přišel gól Mirzy Omera a drams bylo na světě! Ač byl závěr zápasu skutečně infarktový tak k vyrovnání už nedošlo a Thajsko si tak připisuje velmi cenné vítězství!

    Suma sumárum: Thajsko – Bosna a Hercegovina nakonec těsně 4:3.
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Kotouč jen o několik centimetrů míjí prázdnou bránu!
     
    59:43
    Série příležitostí pro Bosnu a Hercegovinu, Thajsko ale silou vůle vyhazuje do středního pásma.
     
    Brankář Pasovič už zůstane na střídačce, Bosna hraje v šesti!
     
    59:21
    Oddechový čas pro Bosnu!
     
    59:21
    Fenomenální Benjamin Kleinechay! Bosna se hnala do přečíslení, Danny Miskič nahodil z levé strany do míst kam sjížděl Dino Cordalija, thajský gólman se roztáhl na brankové čáře a výtečně zasáhl!
     
    59:08
    Další taktické vyhození Thajců.
     
    58:41
    Bosna se ne a ne prokousat do pásma, Thajsko skvěle brání modrou čáru.
     
    58:10
    Už probíhají poslední dvě minuty, Bosna zahajuje závěrečný tlak!
     
    57:40
    Úmyslný ofsajd, vhazuje se před brankářem Pasovičem.
     
    56:08
    Bosna a Hercegovina právě vstřelila branku!
    Drama je na světě! MIRZA OMER využil toho, že thajská obrana byla rozhozená, projel se poloprázdným pásmem, přehodil si puk na backhand a zakončil nad rameno Benjamina Kleinechayho! Krásný gól a nás čekají velmi zajímavé čtyři minuty – 3:2! Asistence: Amir Pilav.
     
    55:02
    Bosna už ví že teď "musí" a je vidět, že borci v modré se opravdu snaží, tentokrát však z urputného boje u modré čáry nebyla ani střela...
     
    53:39
    Phanuraj Suwachirat s vidinou samostatného úniku kopnul ve středním pásmu do vrtule a málem skutečně všem soupeřům ujel, nakonec však byl "zpacifikován".
     
    53:32
    Zakázané uvolnění Thajska.
     
    52:19
    Mirza Omer se vrátil z trestné lavice, hned se zapojil do útoku a vyslal jedovku z levého křídla. Benjamin Kleinechay zasahuje.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 16. Kitayama (Nagayama, Isaksson), 37. Isaksson (Forstner), 41. Suwachirat (Isaksson), 46. Isaksson (Suwachirat) – 4. Omer (Hasovič, Haris Mrkva), 39. Gakovič (Omer), 57. Omer (Pilav)


    Thajsko: Kleinechay (Ungkulpattansuk) – Kindborn, Nagayama (C), Thanakroekkiat, Harnchipibulgul, Kulrat, Chan-Urai, Vatanapanyakul – Forstner (A), Isaksson (A), Patong – Khuhakaew, Suwachirat, Kitayama – Jaratwuttipreeda, Phatigulsate – Hongswadhi
    Trenér: Rory Rawlyk

    Bosna a Hercegovina: Pasovič (Ahmetsovski ) – Hasovic (A), Viden, London, Dinalic, Alic, Pilav (C) – Omer, H. Mrkva (A), Cordalija – Gakovič, Catovič, T. Mrkva – Drnda, Miskic, Musič – Krehič, Muhič
    Trenér: Uros Brestovač

    Diváci: 100
    thejrc.org