Washington – Dallas 2:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 0:2 (kon.) | San Jose – Arizona 4:2 (kon.)
Chicago – Winnipeg 4:6 (kon.) | Vancouver – Buffalo 2:3 (po pr.)
konec
San Jose Sharks
4:2 (1:0, 0:1, 3:1)
Arizona Coyotes
Pondělí 21.03.2022, 00:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:10 Rudolfs BALCERS - 4:2
     
    59:10
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Stejně jako včera Yotes vůbec nezvládají koncovku třetí třetiny. Gostisbehere se nechal snadno obrat o puk v obranném pásmu a RUDOLFS BALCERS zleva pohodlně zacílil do nikým nehlídané brány. Bez asistence.
    56:15 Noah GREGOR - 3:2
     
    56:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovský zvrat! Za necelou minutu Sharks otáčí z 1:2 na 3:2. NOAH GREGOR stál za bránou, odkud dokonale přechytračil Vejmelku. Český gólman se otočil ke své levé tyči a útočník San Jose mu šikovně zasunul puk do brány druhou stranou. Asistence: Logan Couture.
    55:31 Timo MEIER - 2:2
     
    55:31
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Kaliforňané za necelou půlminutu reagují! Barabanov setřásl Capobianca a přihrávkou o levý mantinel nahrál na nechytatelnou střelu k horní tyči TIMU MEIEROVI. Asistence: Alexandr Barabanov, Jaycob Megna.
    55:09 Lawson CROUSE - 1:2
     
    55:09
    Arizona právě vstřelila branku!
    Yotes dávají velmi šťastný přesilovkový gól! Na úrovni brankové čáry stojící LAWSON CRAUSE měl v úmyslu z jedničky přihrávat mezi kruhy Schmaltzovi. Trefil však vlastní nohu a od té šel puk do brány. Asistence: Phil Kessel, Shayne Gostisbehere.
     
    53:54
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká Alexandr Barabanov.
     
    50:54
    Ve vlastním oslabení mohl strhnout vedení na stranu Arizony Barrett Hayton. Mistr světa z juniorského mistrovství světa 2020 jel sám na bránu, jenomže proti Reimerovi neuspěl.
     
    49:11
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Cameron Dineen – 2 min., hákování).
    38:00 Phil KESSEL - 1:1
     
    38:00
    Arizona právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Middleton si vybral porci smůly. Právě přes něj se Coyotes posunuli do útočného pásma. Potom už měl puk na hokejce, Crouse si ho ale vzal zpátky a předal jej k druhé tyči, kde na PHILA KESSELA zívala prázdná brána. Asistence: Lawson Crouse, Cam Dineen.
     
    35:06
    Koljačonok nebezpečným krosčekem poslal na mantinel Balcerse. Menší trest je v tomto případě skoro automatický.
     
    27:25
    Galchenyuk v úniku vůbec netrefil bránu! Všechen kredit jde za Nashem, který svého spoluhráče geniálně vysunul z obranného pásma.
     
    09:11
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Andrew Cogliano – 2 min., vysoká hůl).
     
    06:43
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Matias Maccelli – 2 min., hákování).
    00:20 Nick BONINO - 1:0
     
    00:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přinejmenším popáté v sezoně dostává Vejmelka gól z první střely na branku! Tu původní vyslal z pravého kruhu Cogliano, přičemž kotouč skončil v síti po odrazu od NICKA BONINA. Neuhlídal jej Strälman. Asistence: Andrew Cogliano, Noah Gregor.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. Bonino (Cogliano, Gregor), 56. T. Meier (Barabanov, Jaycob Megna), 57. Gregor (Couture), 60. Balcers – 38. Kessel (Crouse, Dineen), 56. Crouse (Kessel, Gostisbehere)


    San Jose Sharks: J. Reimer (Sawchenko) – B. Burns (A), Jaycob Megna, E. Karlsson (A), J. Middleton, Meloche, M.-É. Vlasic – Dahlén, Couture (C), Balcers – T. Meier, Hertl, Barabanov – Gregor, Bonino, Cogliano – Viel, Reedy, Gadjovich.
    Trenér: Bob Boughner

    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Wedgewood) – Mayo, Gostisbehere, Strälman (A), Capobianco, Koljačonok, Dineen – N. Schmaltz, T. Boyd, Keller (A) – Kessel, Riley Nash, Galchenyuk – L. Eriksson, Hayton, N. Ritchie – Crouse, Ch. Fischer, Maccelli.
    Trenér: André Tourigny

    Rozhodčí: McCauley, Chmielewski – Knorr, Johnson

    Diváci: 13 349
    thejrc.org