Vsetín – Poruba 2011 2:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:1 (0:0, 0:0, 2:1) Stav série: 1:2
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 23.03.2022, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Play-down ligy juniorů • 2. kolo
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Vítám všechny fanoušky mládežnického hokeje! Dnes se proti sobě postaví juniorské týmy VHK ROBE Vsetín a HC RT TORAX Poruba 2011, a to v rámci třetího zápasu druhého kola play-down Ligy juniorů.

    Obě předchozí střetnutí vyhráli Ostravané. V tom prvním nedovolili Vsetínu stáhnout ztrátu a zvítězili těsně 2:1. Druhý zápas měl podobný průběh, ale tentokrát už se Valachům podařilo vyrovnat. Rozhodující však byla třetí třetina, v které favorit rozhodl o konečném výsledku 5:2.

    Hraje se na tři vítězná utkání, a to dnešní tak může být v této sérii poslední. Poruba si výhrou může zajistit účast v Lize juniorů i pro příští sezonu a poslat tak Vsetín do baráže o udržení.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Janura) – Fojtík, Čapka, Liss, Machů, Sviták (A), Mojžíš, Sýkora – Veselý, Janíček, Przybyla, Maštalíř, Bednařík (C), Ramert, Bachánek (A), Horský, Broža, Jurek.
    Trenér: Aleš Bachánek

    HC RT TORAX Poruba 2011: Slíž (Drabčík) – Fišara, Macias, Kelnar, Černý (A), Hlaváč (C), Ludvík – Kolat, Mikula, Halata (A), Chovanec, Barčák, Koudelný, Siekierka, Žák, Elze, Prokeš, Lysoněk.
    Trenér: Miroslav Bahník

    Rozhodčí: Ondráček, Pilný – Rampír, Bohuněk.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Vsetínští začínají hru nahozením do útočného pásma, od levé tyče zakončil po ledě Bachánek.
     
    00:41
    Slíž likviduje Przybylovo nahození ze středního pásma, které mířilo do horních pater branky. Na druhou stranu se vydává hostující celek.
     
    00:52
    Pokud Poruby z levého křídla ztečoval jeden z bránících hráčů do ochranné sítě. Vhazovat se bude po Tkadlecově levici.
     
    01:06
    Vsetínské útočné tažení zastavilo postavení mimo hru. Následné vhazování ovšem vyhráli hosté, kteří zakládají útok z vlastního pásma.
     
    01:30
    Halata nejprve vytáhl Tkadlece k pravé tyči, poté objel branku a snažil se domácího brankáře překvapit zakončením na druhé straně. Při pokusu do odkryté části branky ovšem trefil jen kovovou konstrukci.
     
    01:52
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Fojtík – 2 min., podrážení).
     
    02:29
    Hosté kombinují, ale nestřílí. K pokusu se odhodlal až Macias na modré čáře, Valaši jeho pokus blokují a vyhazují.
     
    02:55
    Chovancova střela z hranice brankoviště nebyla přesná, letěla nad levý horní roh, ale Tkadlec i přesto zasahuje lapačkou. Hra je přerušena.
     
    03:32
    Ostravané jsou na kotouči, ale jejich střelecké pokusy se nedostávají ke vsetínské brance. Defenziva všechny střely blokuje.
     
    03:52
    Domácí v plném počtu.
     
    03:58
    Fojtík se hned z trestné lavice vydal dobruslit volný kotouč v mezikruží útočného pásma. Tohoto nebezpečí si všiml hostující gólman Slíž, jenž proti puku také vystartoval. Brankář Poruby byl úspěšnější a odehrál kotouč do bezpečí.
     
    05:02
    Hra se poměrně uklidnila a Valaši rozehrávají zpoza vlastní branky. Oba týmy střídají.
     
    05:26
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jurek – 2 min., podrážení).
     
    06:05
    Druhá přesilovka Poruby má zatím stejný průběh jako ta první. Od modré střílel Ludvík, jeho pokus končí na prvním bránícím hráči, který vyhazuje.
     
    06:38
    Lysoňkova střela z vrcholu pravého kruhu se od betonů vsetínského brankáře odrazila pouze k Žákovi, který čekal u levé tyče. Ani jeho dorážka ale mezi Tkadlecovými betony neprošla.
     
    07:20
    Další střelecký pokus zatím Valaši svému soupeři nepovolili a vyhozením podél mantinelu se osvobozují.
     
    07:26
    Domácí v plném počtu. Vsetínští ustáli i druhé oslabení v tomto zápase.
     
    07:40
    Prokešova teč z hranice brankoviště nadělala domácímu gólmanovi starosti. Většina hostujících střel ovšem míří na vsetínskou bránu po ledě a v této pozici působí Tkadlec velmi jistě.
     
    08:36
    Lysoňkovu střelu vyrazil domácí brankář na hokejku svého spoluhráče Bachánka, který se po pravém křídle prodral až do útočného pásma. Zde přes bránící hráče nezakončil, ale domácí i přesto zůstávají v útoku.
     
    09:22
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Macias – 2 min., držení).
     
    09:41
    Vsetínská přesilovková kombinace skončila střelou z vrcholu levého kruhu, kterou ještě těsně před brankářem tečoval Jurek. Domácí útočník byl připraven i na dorážku, ale tu už Slíž nepovolil.
     
    10:03
    Bachánkova střela mířila nad porubskou bránu. Kotouč se od zadního mantinelu odráží zpět do hry a ostravský celek vyhazuje.
     
    10:54
    Hosté se podruhé v krátkém časovém sledu osvobozují. Domácím se nedaří znovu usadit v útočné třetině.
     
    11:04
    Przybyla zavezl kotouč za útočnou modrou čáru, na nic nečekal a z větší vzdálenosti okamžitě vystřelil. Slíž u své levé tyče zasahuje
     
    11:22
    Hosté v plném počtu. Také Poruba své oslabení přečkala. Vsetínská přesilovka však byla o něco málo nebezpečnější než dvě předchozí početní výhody hostů.
     
    12:32
    Pasáž, kdy se hrálo především ve středním pásmu, přerušilo zakázané uvolnění hostů. Oba týmy se teď ovšem prezentují nepřesnými přihrávkami, které soupeř blokuje.
     
    12:39
    Po buly v útočném pásmu okamžitě vypálil od modré čáry Fojtík. Jeho pokus končí ve Slížově lapačce a hra je znovu přerušena.
     
    13:30
    Ludvíkova střela od modré skončila na hokejce Svitáka, který ihned vyslal do útoku Janíčka. Vsetínskému forvardovi se na levém křídle nabízel ještě Jurek, ale přihrávka na něj neprošla.
     
    13:54
    Valaši se dostali do útočného pásma a jsou velmi aktivní. Zakončoval Janíček, Jurek i Bachánek, domácí také jednou nebezpečně tečovali nahození od modré čáry. Pokusy Vsetína ale zatím nejsou natolik přesné, aby se jednalo o gólové příležitosti.
     
    14:55
    Znovu je odpískáno zakázané uvolnění. Tentokrát na straně Vsetína a hra se stěhuje před Tkadlece.
     
    15:27
    Broža čekal ve středním pásmu před modrou čarou na spoluhráče, aby svůj celek nevystavil ofsajdovém postavení. To se mu ovšem nakonec nepovedlo a Vsetínští museli svůj útok vystavět znovu. Tentokrát už se však Broža s Bachánkem dostali do přečíslení dva na jednoho, jenže přihrávka na druhého jmenovaného neprošla.
     
    16:17
    Valaši si na levém křídle nepohlídali Halatu, který se tak prosmýkl do individuální akce. Z ostrého úhlu hostující útočník zakončil na vzdálenější tyč, kde Tkadlec zasahuje lapačkou.
     
    16:25
    Domácí brankář neměl příliš dobrý výhled na Maciasovu střelu od modré čáry ihned po vhazování. Porubský bek totiž pokus schoval za bránící hráče. Domácí brankář nicméně takovýto pokus čekal a u levé tyče úspěšně zasáhl.
     
    16:39
    Za hostující brankou zůstal po tvrdém střetu ležet Maštalíř, který se nakonec zvedá až za pomoci svých spoluhráčů.
     
    17:02
    Vsetínští se drží v útočném pásmu, jejich pokusy ale postrádají potřebnou razanci, aby se dostali k ostravské bráně a adekvátním způsobem ji ohrozily.
     
    17:27
    V úniku se bekhendovým zakončením k levé tyči prezentoval Bachánek. Hostující brankář vložil do střely včas svůj beton.
     
    18:13
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Slíž – 2 min., podrážení). Trest odpyká Žák.
     
    18:39
    Bachánkova rána od modré se zastavila o Halatovy brusle a hostující útočník už se tak dostával do brejku. Bachánek ovšem předvedl nedovolený zákrok a hosté hráli v signalizované výhodě. Halata vybídl k úniku Ludvíka, ten však pokusem mezi betony neuspěl a končí s hlavou v dlaních. Vylučovat se bude také na vsetínské straně.
     
    18:40
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Bachánek – 2 min., držení).
     
    19:41
    Hosté po vyhraném buly v útočném pásmu nezakončili, což se nedá říct o následné protiakci Janíčka s Przybylou, jejichž akce ztroskotala na Slížově levém betonu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina skončila za bezbrankového stavu 0:0. Aktivněji začali hosté a skóre mohl otevřít už ve 2. minutě Halata, jenže trefil pouze levou tyč Tkadlecovy brány. Aktivita Poruby nabrala na obrátkách ve dvou přesilových hrách, které však daly spíše vyniknout vsetínské defenzivě. To početní výhoda Valachů vypadala po ofenzivní stránce lépe, ale ani domácí nedokázali soupeřova gólmana překonat. Stejně tak Slíž zastavil únik Bachánka a Tkadlec si na druhé straně poradil s brejkem Ludvíka. Šanci na gól tak měly oba celky, ale zápas nepřinesl nic překvapujícího. Všechno stojí na precizní defenzivě a výkonech obou gólmanů.
    Druhá třetina začne cca v 18:16.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Hosté v plném počtu.
     
    20:24
    Poruba se ve své zkrácené přesilovce vydala dopředu. Z vrcholu pravého kruhu přestřelil Lysoněk, proti Ludvíkově střele od modré už Tkadlec u své levé tyče musel zasahovat.
     
    20:40
    Domácí v plném počtu.
     
    21:08
    Centrum dění zůstává před Tkadlecem. Poruba ale střílí hlavně z větší vzdálenosti a pokusy končí na bránících hráčích.
     
    21:45
    Lysoněk si sám dobruslil nahozený kotouč, ale jeho zadovka do mezikruží na Žáka nebyla přesná, což vybídlo k útoku domácí. Jurkova teč Čapkovy střely od modré končí v ochranné síti.
     
    22:17
    Oba celky nyní do útoku pouze nahazují, ani jeden se v něm nemůže usadit.
     
    22:31
    Sýkora po nahození zkusil i vystřelit. Svůj pokus schoval za jednoho za jednoho z bránících hráčů Poruby, Slíž i přesto úspěšně zasahuje u levé tyče. Se skávavým kotoučem měl ovšem hostující brankář problémy.
     
    23:19
    Na druhé straně zakončoval individuální akci Chovanec a z druhé vlny si na dorážku dojel Kolat. Z pravého kruhu pak hostující ofenzivu završil Halata. Se všemi pokusy si domácí brankář poradil.
     
    24:29
    Hosté se opět tlačí do brankoviště. Tentokrát v Tkadlecově bezprostřední blízkosti úřadovali Siekierka a Barčák. Pokus druhého jmenovaného domácí gólman na poslední chvíli vykopl levým betonem.
     
    25:41
    Ramert donutil Slíže povyjet k levé tyče, ale dál už se svým zakončením neuspěl. Hostující brankář se na puk položil a domácímu útočníkovi nepovolil žádnou dorážku do odkryté části branky.
     
    26:14
    Lysoněk se dostal přes bránícího hráče Vsetína a z ostrého úhlu na levém křídle zakončil k bližší tyči. Tkadlec na pokus dobře viděl a ukývá puk ve své výstroji.
     
    26:52
    Maštalíř převzal volný kotouč na útočné modré čáře, ale ve středním pásmu mu ujel. Puk se tak ocitá v rohu za porubskou brankou a blíže k němu mají hosté.
     
    27:37
    V přečíslení dva na jednoho poslal Horský v otočce zadovku na Ramerta. Tato přihrávka se mu ale vůbec nepovedla a skončila na hokejce dojíždějícího Ludvíka, který puk tečoval mimo prostor třech tyčí.
     
    27:43
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Černý – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Broža – 2 min., hrubost).
     
    27:52
    Kelnar trefuje levou tyč vsetínské brány.
     
    28:13
    Lysoněk se uvolnil na levém křídle a opět otestoval Tkadlecovu pozornost střelou z ostrého úhlu k bližší tyči. Střela končí v náruči domácího brankáře, který ihned rozehrává.
     
    28:45
    Hosté jsou při hře čtyři na čtyři zatím aktivnější a drží se v útočném pásmu.
     
    29:22
    Což ovšem neplatí o následující situaci, kdy se Vsetínští natlačili do předbrankového prostoru. Střelu z levého kruhu vykopl Slíž zpět do hry.
     
    29:43
    Obě mužstva hrají v plném počtu, v útoku zůstává Vsetín.
     
    30:54
    Jurek našel dlouhou přihrávkou přes celé obranné i střední pásmu Przybylu, který v situaci jeden na jednoho neprošel přes Maciase. Nakonec se však Valaši do zakončení přece jen dostali a střela z mezikruží letí nad Slížovu bránu.
     
    31:56
    Vsetínští se stali aktivnějším týmem. Sýkorovu střelu z levého kruhu vykopl Slíž betonem na druhou stranu vsetínské formace. Domácí pokračují se svou kombinací.
     
    32:19
    Broža na Porubě otestoval její vlastní taktiku, když vypálil hned po vhazování. Slíže tím nepřekvapil, Ludvík však při střele domácího útočníka fauloval.
     
    32:21
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Ludvík – 2 min., hákování).
     
    33:24
    Hosté se velmi rychle osvobodili, nyní už jsou však domácí zpět v útočném pásmu. Sřelecky velmi aktivní jsou na obou křídlech Liss a Bednařík.
     
    33:41
    Vsetínští kombinují a drží se blízko brankoviště. Svitákovu střelu z vrcholu pravého kruhu vyráží Slíž za branku. Všechny střely domácích míří po ledě, jen proti jednotkám pokusů musel hostující gólman zasahovat lapačkou nebo vyrážečkou.
     
    34:21
    Hosté v plném počtu.
     
    34:33
    Vsetínská aktivita neopadá, ale na druhé straně už se začínají objevovat i šance Poruby, které ovšem zatím končí jen ve středním pásmu. Jednu takovou vystihl Janíček, jenž se dopředu probojoval společně s Przybylou. Jejich zakončení k pravé tyči Slíž pokryl.
     
    35:36
    Hostující brankář si připsal další úspěšný zákrok, a to proti Bednaříkově střele z levého křídla. Následně vysílá do útoku své spoluhráče.
     
    36:49
    Proti pokusům Halaty a Kelnara Tkadlec zasahovat nemusel, protože nebyly přesné. O něco více práce měl po protiútoku Vsetína Slíž, kterého potrápila dorážka Čapkovy střely u levé tyče.
     
    37:56
    Vsetínští jsou na kotouči ve svém obranném pásmu. Poruba v posledních minutách přepla spíše do defenzivního módu a nepouští svého soupeře přes střední pásmo.
     
    38:43
    Hlaváčova střela z pravého křídla se od betonů domácího gólmana odrazila přesně na hokejku dojíždějícího Lysoňka, který měl před sebou odkrytou bránu. Hostující útočník ale nestačil kotouč včas zpracovat a do zakončení se ani nedostal.
     
    39:27
    Halatovo nahození do předbrankového prostoru nadělalo Tkadlecovi problémy, protože se před ním objevilo hned několik hokejek, které sahaly po dorážce. Vše nakonec vyřešil Sviták, který vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ani druhá třetina gól nepřinesla, i když týmy předvádí velice atraktivní hokej. Na rozdíl od prvního dějství se totiž dnešní aktéři začali více tlačit do brankoviště, čehož mohli jako první využít Siekierka s Barčákem. Druhá dvacetimunitovka přinesla také hru čtyři na čtyři, v níž Kelnar nastřelil brankovou konstrukci. Vsetínští se do svých největších příležitostí dostali díky přesilové hře, kterou jim hosté nabídli ve 33. minutě. Poté se stali Valaši ofenzivně aktivnějším celkem a Ostravané naopak začali spoléhat spíše na defenzivu a šancí na jejich straně bylo poskrovnu.
    Po 40 minutách hry je skóre stále stejné jako na začátku. Uvidíme, co přinese třetí část dnešního zápasu.
    Třetí třetina začne cca v 18:58.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:40
    Do útoku se jako první ve třetí třetině nahnali Vsetínští. Fojtíkova střela od modré končí u Slížových betonů a hostující gólman kotouč raději přikrývá.
     
    40:58
    Slíž už byl mimo brankoviště, když se Janíček snažil o dorážku od pravé tyče. Hostující brankář ale ohoržení své branky nepovolil a rozhodčí přerušuje hru, jelikož porubský gólman má kotouč pod kontrolou.
     
    42:10
    Ramert obkroužil branku soupeře, ale jeho dlouhá přihrávka na modrou čáru nebyla přesná a puk tak končí až u vsetínské branky, kde s rozehrávkou domácích pomáhá Tkadlec.
     
    42:56
    V útoku jsou zatím ve třetí třetině vidět jen Vsetínští a zdá se, že Poruba čeká na brejky. Jeden takový se totiž nabízel Barčákovi, který zachytil kotouč ve středním pásmu. O pár bruslařských kroků dál jej ale zastavil Liss.
     
    43:39
    Lysoněk se v situaci dva na dva snažil nahrát svému spoluhráči, který se dostal do výhodné pozice na hranici brankoviště. Svou přihrávku z vrcholu kruhů nedostal přes Fojtíka a Tkadlec proti výpadu zasahovat nemusel.
     
    44:11
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Ludvík – 2 min., podrážení).
     
    44:26
    Jurkovu střelu z první z pravého kruhu poslal Slíž hokejkou do ochranné sítě. Vhazovat se bude po levici hostujícího brankáře.
     
    44:39
    Svitákova střela od modré také konči v moci porubského gólmana. Hra je opět přerušena.
     
    44:58
    Bednařík ani Sviták nezachytili Chovancovo vyhození podél mantinelu a musí pro kotouč až za vlastní bránu.
     
    45:16
    Domácí se ani napotřetí nepovedlo dostat zpět do pásma. Poruba svou modrou čáru dobře hlídá.
     
    45:45
    Przybylovu křižnou přihrávku sklepl Liss ze vzduchu k pravé tyči. S tímto pokusem si Slíž poradil stejně tak, jako se zakončením z větší vzdálenosti.
     
    46:11
    Hosté v plném počtu. I tentokrát se ale ze strany Vsetína jednalo o povedenou přesilovou hru.
     
    46:42
    Hostům se nepovedlo využít situace v obranném pásmu Vsetína a kromě nahození na Tkadlece se k ničemu nedostali. Poruba tak získala aspoň vhazování po pravici vsetínského brankáře.
     
    47:00
    Maštalíř stál připraven těsně před brankářem, aby mohl tečovat střelu od modré. Stejný nápad měl i hostující bek Frišara, který chtěl kotouč odklidit do bezpečí. Jejich hokejky se tak střetly a poslal puk nad porubskou branku.
     
    48:00
    Vysoko nad letěl i pokus Lysoňka na druhé straně. Puk končí za brankou, kde se k němu dostávají domácí.
     
    48:39
    Vsacané to v přečíslení tři na dva až příliš překombinovali. Ramert ještě posílal zadovku do mezikruží na Maštalíře, kde se ovšem kotouč dostal na hokejku hostujících hráčů.
     
    49:15
    Hra i přesto zůstala v útočném pásmu Vsetína, kde Ramertovo zakončení z téměř nulového úhlu proletělo kolem brakové čáry. Slíž měl velké štěstí a domácí útočník si za tento pokus vysloužil potlesk fanoušků.
     
    49:56
    Fojtíkova střela od modré neproletěla přes chumel hráčů před brankou, a tak se Liss po zisku odraženého kotouče o něco málo přiblížil k hostujícímu gólmanovi. Jeho střela končí v lapačce.
     
    50:25
    Dalším adeptem na první gól v utkání se stal Przybyla, jehož první střela směřovala z levého křídla do vzdálenějšího horního rohu. Druhým pokusem vsetínský útočník přestřelil.
     
    51:16
    Zmatek ve Slížově brankovišti nejlépe vyřešil Lysoněk, který kotouč vyvezl na druhou stranu kluziště. Zde se ale hosté do žádné větší šance nedostali.
     
    52:20
    Sviták nenašel krátkou přihrávkou do předbrankového prostoru Bednaříka, který zde na tento pas čekal. Místo toho se puku chopili hosté, kteří kotouč opět pouze vyvážějí.
     
    53:07
    Po delší době si zákrok připisuje také Tkadlec. Siekierka otestoval jeho pozornost střelou z levého kruhu. Domácí brankář ukrývá puk v lapačce.
     
    53:47
    Ramertova střela z levého křídla nebyla pro Slíže žádným problémem, ale odražený kotouč se zamotal pod brusle Ludvíkovi, který si jej tak málem srazil do vlastní branky.
     
    54:50
    Liss odzbrojil Lysoňka v předbrankovém prostoru před Tkadlecem, ale dál už se mu nepovedlo vyhodit přes Koudelného.
     
    55:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Čtyři a půl minuty před koncem základní hrací doby jsme se dočkali prvního gólu utkání. Vsetínský obránce nejprve zneškodnil útok soupeře, čímž přesměroval hru na druhou stranu. Nutno podotknout, že některé předchozí akce Valachů vypadaly daleko nebezpečnějí, ale nyní se kotouče na pravém křídle chopil MATYÁŠ HORSKÝ a zakončením k bližší tyči překvapil hostujícího gólmana. Asistence: Bez asistence.
     
    56:56
    Vsetínští si vedení v zápase za svou aktivitu zasloužili, ale nyní je po dlouhé době u slova Poruba. Zakončení Siekierky i Koudelného z levého křídla ale končí jen na Tkadlecových betonech.
     
    57:33
    Poruba právě vstřelila branku!
    Po dvou minutách hry je srovnáno. Mezírku v levém horním rohu vsetínské branky našel bezchybně PAVEL CHOVANEC, čímž vrací svůj celek zpět do hry. Asistence: Filip Hlaváč.
     
    57:59
    Chovanec měl na hokejce druhou branku v utkání. Přečíslení dva na jednoho zakončoval po Halatově přihrávce z levého křídla.
     
    58:17
    Poruba hrála po celou třetí třetinu spíše defenzivě, ale po vsetínské gólu zcela otočila. Kombinaci hostů do prázdné branky na poslední chvíli zastavil Tkadlec.
     
    58:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle je strhující závěr dlouho bezbrankového utkání! Na pravém křídle se uvolnil ADAM BACHÁNEK a prostřelil přemisťujícího se Slíže k bližší tyči. Asistence: Adam Čapka.
     
    58:54
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:58
    Poruba vyhrála vhazování a nahodila do útočného pásma. Slíž už byl na cestě na střídačku, ale ještě se vrátil.
     
    59:18
    Nyní už je hostující brankář na střídačce a Poruba hraje v šesti.
     
    59:26
    Vsetínští podél mantinelu vyvezli puk až k prázdné bráně. Bednařík ovšem při zakončení minul.
     
    59:44
    Hosté rozehrávají z vlastního pásma. Poruba ovšem překvapivě nikam nespěchá.
     
    59:59
    Vedle trestné lavici domácího celku zůstal ležet domácí kapitán, okolo kterého se okamžitě strhla potyčka. Sekundu před konce zápasu se bude vylučovat.
     
    59:59
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Halata – 2 min., vražení na hrazení).
     
    59:59
    Vhazuje se v útočném pásmu Vsetína, Slíž je zpět v brance. Na skóre už se nic nezmění a Valaši si v třetím zápase druhého kola play-down připíšou vítězství.
     
    Konec zápasu. (19:30:52)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 56. Horský, 59. Bachánek (Čapka) – 58. Chovanec (Hlaváč)


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Janura) – Fojtík, Čapka, Liss, Machů, Sviták (A), Mojžíš, Sýkora – Veselý, Janíček, Przybyla, Maštalíř, Bednařík (C), Ramert, Bachánek (A), Horský, Broža, Jurek.
    Trenér: Aleš Bachánek

    HC RT TORAX Poruba 2011: Slíž (Drabčík) – Fišara, Macias, Kelnar, Černý (A), Hlaváč (C), Ludvík – Kolat, Mikula, Halata (A), Chovanec, Barčák, Koudelný, Siekierka, Žák, Elze, Prokeš, Lysoněk.
    Trenér: Miroslav Bahník

    Rozhodčí: Ondráček, Pilný – Rampír, Bohuněk
    Vsetín 1 3 Poruba 2011
    #1 Sobota 19.03.2022 • 15:00
    Poruba 2011 - Vsetín 2:1
    #2 Neděle 20.03.2022 • 14:30
    Poruba 2011 - Vsetín 5:2
    #3 Středa 23.03.2022 • 17:30
    Vsetín - Poruba 2011 2:1
    #4 Čtvrtek 24.03.2022 • 16:00
    Vsetín - Poruba 2011 1:6
    thejrc.org