Vsetín – Třebíč 5:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (1:1, 1:0, 3:1) Stav série: 1:0
SK Horácká Slavia Třebíč
Čtvrtek 31.03.2022, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Baráž o Ligu juniorů • 1. kolo
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:44:04)
     
    58:16
    Vsetínští po inkasované brance ani tentokrát nepovolují. Svého soupeře drží pod tlakem.
     
    57:02
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté necelé tři minuty před koncem třetí třetiny snižují náskok Vsetína. Po nepříliš povedené souhře v předbrankovém prostoru se od pravé tyče prosazuje JAKUB NOVÁK. Asistence: Bez asistence.
     
    56:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští ještě zůstali ve svém přesilovkovém rozestavení a PETR PRZYBYLA střílel od modré čáry. Matěj Mojžíš dobře clonil v předbrankovém prostoru, a hostující brankář tak na střelu k pravé tyči vůbec neviděl. Asistence: Matěj Sviták, Matěj Mojžíš.
     
    55:56
    Hosté v plném počtu.
     
    55:53
    Hosté se osvobozují.
     
    55:09
    Valaši jsou zpět a kombinují. Jejich střely ale nejsou příliš přesné. Koláček nasměroval puk pouze k pravé tyči, kam na něj Vejmelka dosáhl.
     
    54:25
    Po prudké vsetínské střele od modré čáry doklouzal puk podél mantinelu až za Málkovu bránu. Domácí musí svůj útok založit znovu.
     
    53:56
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    53:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ale to DAVIDU BEDNAŘÍKOVI vůbec nemusí vadit, protože se prosazuje hned po dalším vhazování. Z levého kruhu se dostal až na hranici brankoviště, odkud z bezprostřední blízkosti nasměroval kotouč mezi Vejmelkovy betony. Asistence: Štěpán Jurek, Martin Janíček.
     
    53:25
    Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín: ze hřiště odchází Tkadlec, přichází Málek.
     
    53:25
    Čapka svou střelou od modré trefil bránícího Svobodu, od něhož se kotouč odrazil k dojíždějícímu Bednaříkovi. V tu chvíli byla odpískána hra vysokou holí a domácí kapitán tak svou střelu z první vyslal až po přerušení.
     
    52:28
    Fojtík tečoval Ürgeho přihrávku v přečíslení dva na jednoho těsně vedle pravé tyče. Z následné akce trefil Horský brankovou konstrukci.
     
    51:50
    Domácí v plném počtu.
     
    51:38
    Valaši opět vyvezli kotouč až k Vejmelkovi. Tato přesilovka není z pohledu hostů povedená.
     
    51:16
    Hostům už se povedlo probojovat do pásma, ale ani oni se zatím k ohrožení Tkadlecovy brány nedostali. Vsetínská čtveřice svého soupeře přitlačila k mantinelu, kde se nyní bojuje o kotouč.
     
    50:44
    Valaši zavezli kotouč ihned po vhazování za soupeřovu branku, kde jej také drží. Ke střelám se nehrnou, jejich cílem je nyní pouze šetřit čas.
     
    49:50
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Sýkora – 2 min., napadení).
     
    47:51
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Horský se pokoušel překonat Vejmelku z pravého křídla hned dvakrát, ale nakonec se to podařilo až RICHARDU LISSOVI, který na kruhu vyčkal se střelou a vypálil na bližší tyč, kde našel skulinku mezi brankovou konstrukcí a tělem gólmana. Asistence: Petr Przybyla.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 4. Koláček (Broža, Ramert), 37. Horský (Liss), 48. Liss (Przybyla), 54. Bednařík (Jurek, Janíček), 57. Przybyla (Sviták, Mojžíš) – 14. Dolníček (Přidal), 58. Novák


    VHK ROBE Vsetín: Málek (44. – 54. Tkadlec) – Mojžíš, Fojtík, Liss, Sýkora, Čapka, Sviták (A) – Przybyla, Maštalíř, Broža, Ürge, Bednařík (C), Ramert, Janíček, Horský, Koláček, Jurek, Bachánek (A).
    Trenér: Aleš Bachánek

    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Martin) – Svoboda, Růžička, Novák, Patočka, Šplíchal – Daňhel, Dolníček, Přidal, Kotačka, Štorek, Vedral (C), Krotký, Kuba, Hrbáček.
    Trenér: David Dolníček

    Rozhodčí: Škach, Grygera – Kučera, Blažek
    Vsetín 2 0 Třebíč
    #1 Čtvrtek 31.03.2022 • 17:30
    Vsetín - Třebíč 5:2
    #2 Sobota 02.04.2022 • 12:00
    Třebíč - Vsetín 1:3
    thejrc.org