Chelsea – Real Madrid 1:3 (kon.) | Villarreal – Bayern 1:0 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:0 (1:0)
Bayern Mnichov
Středa 06.04.2022, 21:00 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Liga mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám dobrou noc. (22:58:19)
     
    Ve Španělsku se zrodilo obrovské překvapení, protože Villarreal přibrzdil aspiranta na zisk trofeje v Lize Mistrů.

    Sledovali jsme střetnutí, v němž druhý poločas byl mnohem zábavnější. Obě mužstva si připsala několik zajímavých šancí, ale Bayern doplatil na efektivitu v koncovce a především prospaný první poločas. V něm se o jedinou trefu zápasu postaral Arnaut Danjuma. I když žlutá ponorka zaznamenal vítězství, na německé půdě ji čeká velké peklo. Jak se s ním vypořádá uvidíme za týden.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Leon Goretzka, přichází Marc Roca.
     
    90+4
    Pau Francisco Torres unikl trestu tak, že sám ani neví jak! Tohle prostě byl faul, který zůstane neodpískaný. Bayern Mnichov bude střetnutí dohrávat na útočné polovině.
     
    90+3
    Pau Francisco Torres trefil loktem Leona Goretzku do obličeje. Hostující hráč má krvavou stopu na spánku a tohle klidně může být pokutový kop!
     
    90+2
    Pas z levé strany mířil do zadní části vápna, kde se nacházel francouzský křídelník. Kingsley Coman chtěl rychle vystřelit, a tak zamířil pouze na domácího gólmana.
     
    90+1
    Čtvrtý rozhodčí na tabuli ukazuje, že se budou hrát ještě čtyři minuty. Podaří se Bayernu vyrovnat? Nebo Villarreal favorita zaskočí?
     
    90
    V poslední minutě bude německý tým rozehrávat rohový kop, protože Pervis Estupiñán přizvedl míč před Kingsleyem Comanem. Po rozehrání od rohového praporku jsme se střely znovu nedočkali.
     
    89
    Krásná přihrávka mířila na pravou stranu vápna, kde byl na malou chvíli osamocený Jamal Musiala. Tomu dlouho trvalo než míč zpracoval, a tak z obrovské příležitosti nebylo vůbec nic.
     
    88
    Bayern Mnichov zcela jistě zjednoduší svou hru, vždyť do konečného hvizdu už moc času nezbývá. Uvidíme, zda to hráčům v červených dresech přinese ovoce.
     
    87
    Tři roky se bavorskému týmu nestalo, aby v Lize Mistrů nevstřelil branku. Naposledy to bylo v utkání s Liverpoolem, i dnes je tento počin velmi blízko.
     
    86
    Joshua Kimmich se snaží servírovat centry před branku, ale poslední si pohlídal Gerónimo Rulli. Kdyby tomu tak nebylo, tak za domácím brankářem už číhal Robert Lewandowski.
     
    84
    V posledních minutách Bayern Mnichov zvýšil tempo, čímž se více ocitá na útočné polovině. Jenomže Niklas Süle byl přemotivovaný a dopustil se útočného faulu.
     
    82
    Registrujeme další střelecký pokus zpoza vápna, odkud se napřáhl Leroy Sané. Jeho zakončení velmi rychle padalo, a tak s míčem měl menší potíže Gerónimo Rulli, ale situaci zvládl.
     
    81
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Juan Foyth, přichází Serge Aurier.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Arnaut Danjuma, přichází Samuel Chukwueze.
     
    80
    Deset minut před koncem se nehraje, jelikož na hrací ploše se nacházejí dva domácí hráči. Raúla Albiola trápí křeče a Juan Foyth potřebuje také ošetření.
     
    79
    Jamal Musiala přihrával na levou stranu vápna, kde se nacházel Leon Goretzka, který si naběhl do soupeře. Okamžitě zvedal ruce, jelikož chtěl odpískání pokutového kopu, ale srážku si zapříčinil sám.
     
    78
    Pau Francisco Torres a anglický hlavní sudí si něco vysvětlovali. Rozhodčí Taylor ukazuje na hodinky, protože i toto bude nastavovat v závěru střetnutí.
     
    76
    Do vzduchu ve středovém kruhu vystoupal Gerard Moreno, který přepadl přes Lucase Hernándeze. Pro domácího hráče to byl velmi nepříjemný dopad na trávník.
     
    74
    Žlutou kartu dostává Pervis Estupiñán (Villarreal CF).
     
    74
    Prvním potrestaným je Unai Emery – trenér Villarreal. Hlavní rozhodčí tak poprvé v zápase použil žlutou kartu.
     
    74
    Po rozehraném rohovém kopu se žlutá ponorka dostala do kombinace. O přízemní centr se pokusil Arnaut Danjuma, ale bránící hráči byli na správných místech.
     
    73
    Giovani Lo Celso táhl útočnou akci do otevřené obrany, avšak vhodný moment ke střele prováhal. A tak Villarreal kombinoval, ale na centr nedoskočil Arnaut Danjuma.
     
    71
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Benjamin Pavard, přichází Niklas Süle.
     
    71
    Na levé straně skončil na zeleném pažitu Alphonso Davies, který už odehrál míč. Ještě před rozehráním standardní situace se bude na hostující straně.
     
    70
    Do konce střetnutí schází dvacet minut a druhý poločas nabízí mnohem zajímavější fotbal. Na trávníku aktuálně kombinuje Villarreal, jenž se snaží uklidnit hru.
     
    68
    Na levé straně vápna si míč kolem soupeře zasekl Kingsley Coman, jehož technický pokus mířil k zadní tyči. Jenomže balon přizvedl na rohový kop Pau Francisco Torres.
     
    67
    Hra se otočila velmi rychle na druhou stranu, kde se sám před brankou nacházel Arnaut Danjuma. Autor zatím jediné trefy tentokrát netrefil míč.
     
    66
    Gerónimo Rulli zapisuje do statistik první zákrok večera! Dvěma pokusy se prezentoval Alphonso Davies, jehož první snažení bylo zablokované a druhé mířilo jen doprostřed branky.
     
    65
    Za žlutou obranu se hnal Jamal Musiala, který už se chystal ke střele. Jenomže jeden z domácích hráčů se skvěle vrátil a míč odpálil na rohový kop.
     
    62
    Chybnou rozehrávku předvedl Manuel Neuer a ve středovém kruhu se míče chopil Gerard Moreno. Ten se pokusil trefit z velké dálky prázdnou branku, kterou minul asi o metr!
     
    62
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Leroy Sané.
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Leon Goretzka.
     
    61
    K odraženému míči se dostal na hranici šestnáctky Robert Lewandowski, jehož pokus byl zablokovaný a německý celek bude rozehrávat rohový kop.
     
    60
    Před malou chvílí se Alfonso Pedraza podíval na zelený pažit a nyní už se nacházel v první šanci. Střídající hráč se nacházel na hranici vápna, ale byl atakován, a tak poslal zakončení vedle branky.
     
    59
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Francis Coquelin, přichází Alfonso Pedraza.
     
    58
    Na levé straně se v náběhu nacházel Arnaut Danjuma, který hledal před branku nabíhajícího Gerarda Morenu. Do jeho pokusu skočil jeden ze stoperů, který zachránil Mnichov od inkasovaného gólu.
     
    57
    Na držení míče bavorský celek vede, ale fotbal se hraje na vstřelené branky a v tomto ohledu je lepší Villarreal. Ten navíc chystá první změnu na hrací ploše.
     
    56
    Pokud chce Bayern s výsledkem něco udělat, musí výrazně přidat. Hráčům v červených dresech se před vápnem soupeře moc nedaří.
     
    55
    V dnešním utkání hraje skvěle Juan Foyth, který přes sebe nepustil Kingsleye Comana. Obránce žluté ponorky následně vybojoval i autové vhazování.
    53. Gerard Moreno trefil z velké dálky tyčku
     
    53
    Dnes to není utkání německého favorita, který měl znovu šestí na své straně. Zpoza vápna se napřáhl Gerard Moreno, jehož dělovku zastavila až levá tyčka.
     
    51
    Bavorský celek rozehrával standardní situaci z pravé strany a centr mířil před branku, kde se do vzduchu pověsil Lucas Hernández, ale na míč nedoskočil. Následně přišel faul Mnichova při napadání.
    50. Thomas Müller byl kousíček od vyrovnání, španělský tým stále vede
     
    50
    Na levé straně vápna se uvolnil Serge Gnabry, jehož zakončení mířilo vedle zadní tyče. Jenomže placírkou mohl vyrovnat Thomas Müller, který míč na malém vápně vůbec netrefil.
     
    49
    Tentokrát se Alphonso Davies zbavil krajního obránce a zamířil za šestnáctku. Kanadský křídelní hráč nemířil přesně a poslal míč vedle levé tyče. Gerónimo Rulli ani tentokrát zasahovat nemusel.
     
    48
    Domácí celek vyslal centr z pravé strany před branku, kde se nacházel pozorný Manuel Neuer. Bayern Mnichov otočil hru, ale ani on toho moc směrem dopředu předvedl a bude se kopat od brány.
     
    47
    Dayot Upamecano musel hodně rychle spěchat zpátky, protože na levé straně byl rozeběhnutý Giovani Lo Celso. Hostující stoper ale situaci zvládl, když míč odehrál mimo hrací plochu.
     
    46
    Pokračujeme druhým poločasem, jenž byl právě rozehrán. Žlutá ponorka byla tím týmem, který se chopil míče a chvíli kombinoval na vlastní polovině, ale po chvíli přišla další laciná ztráta...
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Možná nejhorší poločas Bayernu v letošní sezóně! Bavorský celek nezaznamenal střelecký pokus, jenž by mířil mezi tři tyče. Kombinace směrem dopředu je pomalá a navíc ani centry nelétají do správných míst. A tak se zrodilo překvapení, v němž měl prsty Arnaut Danjuma, jehož trefa poslala Villarreal do vedení. A mohlo být pro španělský klub ještě lépe, protože balon do sítě dostal také Francis Coquelin, ale VAR odhalil ofsajdové postavení hráče. Uvidíme, co si pro nás týmy připraví po změně stran.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Centr od rohového praporku mířil před branku, kde se pohyboval Raúl Albiol. Avšak domácí kapitán měl kolem sebe trojici soupeřů a nejvýše do vzduchu vyšplhal Lucas Hernández.
     
    45+1
    K postranní lajně přistoupil čtvrtý rozhodčí, který ukazuje, že se budou hrát dvě minuty navíc.

    Následně vystřelil Étienne Capoue, jehož pokus mířil vedle levé tyče, ale navíc míč byl tečován, a tak se bude kopat roh.
     
    44
    Jsme v koncovce prvního poločasu a Bayern Mnichov zatím směrem dopředu nic nepředvedl. Německý celek zatím se svým výkonem nemůže být spokojený.
     
    43
    Na levé straně se nacházel Serge Gnabry, kterého znovu zastavil skvěle hrající Juan Foyth. Domácí krajní obránce chtěl hru vytáhnout na druhou stranu, ale míč mu utekl mimo hrací plochu.
    41. VAR odhalil ofsajd, a tak druhá branka Villarrealu nemohla platit
     
    41
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Mnichovský celek je zachráněn, jelikož do situace vstoupil VAR! Při pohybu do vápna se FRANCIS COQUELIN nacházel v těsném ofsajdu. Jeho centr pak zapadl k zadní tyči, což překvapilo všechny a především Manuela Neuera.
     
    40
    Alphonso Davies zatím nehraje povedené střetnutí, znovu nepřešel přes soupeře v souboji jeden na jednoho. Juan Foyth počítal s kličkou do strany, kam si dal tělo a navíc mu ještě vypomohl vracející se Giovani Lo Celso.
     
    39
    Zatím to není střetnutí, které by nestranného diváka zvedalo ze sedadla. Střetnutí se pomalu blíží k poločasové přestávce a doufejme, že po ní budeme sledovat lepší herní partii.
     
    37
    Joshua Kimmich skluzem balon nezískal, ale donutil soupeře ke ztrátě. Hráči v červených dresech kombinovali na pravé straně, jenomže v ofsajdu se znovu nacházel Kingsley Coman.
     
    36
    Zatím sledujeme vyrovnané utkání, které se hraje spíše od šestnáctky k šestnáctce. Jedinou velkou šanci připsal Villarreal, kterou navíc proměnil Arnaut Danjuma.
     
    35
    Ve středovém kruhu došlo na souboj Francise Coquelina, kterého pozdě dohrál Kingsley Coman. Oba hráči se po chvíli zvedli a budou schopni pokračovat ve hře.
     
    34
    Kingsley Coman byl znovu faulován, tentokrát ještě před půlící čárou. Stejný hráč se dostal k centru, který zase odvrátil Giovani Lo Celso. Bayern Mnichov se zatím velmi složitě prosazuje, je to velké trápení favorita.
     
    32
    Žlutá ponorka rozehrála standardní situaci a na centr si naběhl Juan Foyth, jehož hlavička byla hodně nepřesná. Mnichov rychle otočil hru, jenomže Thomas Müller se nacházel v ofsajdovém postavení.
     
    31
    U postranní lajny se snažil soupeře utancovat Alphonso Davies, který spíše oklamal sebe. A tak Villarreal otočil hru na druhou stranu a taktického faulu se dopustil Lucas Hernández.
     
    30
    Centr Villarrealu putoval na první tyčku, kde se nacházel dobře postavený Thomas Müller. Po jeho odehrání trefil Serge Gnabry soupeře, ale spíše se jednalo o nešťastný moment, kdy hostující hráč odehrál první míč.
     
    29
    V náběhu na levou strnu šestnáctky se nacházel Gerard Moreno, jemuž se nepovedlo vystřelit, protože měl vedle sebe dvojici stoperů. Dayot Upamecano odkopl balon na rohový kop.
     
    28
    Na pravé straně kombinovali Kingsley Coman a Thomas Müller. Prvně jmenovaný následně posunul míč za vápno, odkud se do něj hodně nepřesně opřel Benjamin Pavard.
     
    27
    Na malou chvíli si bude moci domácí obrana odpočinout, jelikož Villarreal trpělivě kombinuje na útočné polovině. Stále platí, že Mnichov ještě nevystřelil na branku, na což není zvyklý.
     
    26
    Přenesení německého celku mířila na pravou stranu, kde byl rychle pokrytý Kingsley Coman. Avšak Mnichov pokračoval v kombinaci na útočné polovině a faulovaný byl Lucas Hernández.
     
    24
    Po delší době se na útočné polovině ocitla také žlutá ponorka, která toho směrem dopředu moc nepředvedla. V dosavadním průběhu jsme viděli pouze jedinou střenu, která mířila na branku a po ní se radoval Arnaut Danjuma.
     
    23
    Dlouhý pas si zpracoval na prsa Robert Lewandowski, který balon posunul doleva. Následným centrem se prezentoval Alphonso Davies, jehož snažení bylo odvráceno za vápno. A tak to z dálky zkusil Joshua Kimmich, ale zakončení postrádalo přesnost.
     
    22
    Středem hrací plochy se do velkého vápna hnal Serge Gnabry, kterému se pod nohy vrhl Raúl Albiol. Španělský kapitán zasáhl balon čistým způsobem, a tak pád hostujícího útočníka byl už pouze zbytečnou dohrou.
     
    21
    Za šestnáctkou na malou chvíli zaváhal Thomas Müller, a tak mu byl balon ukopnut. Následně zprava odcentroval Joshua Kimmich, ale před brankou vystoupal nejvýše Gerónimo Rulli.
     
    20
    Kingsley Coman přihrával na pravou stranu, kde se nacházel v náběhu obávaný střelec Robert Lewandowski. Jenomže mnohem rychlejší byl Pau Francisco Torres, jenž míč odpálil na tribunu.
     
    19
    Zatím je vidět, že Villarreal se obrovského favorita nezalekl a bude si to s ním chtít rozdat. Bayern Mnichov toho naopak směrem dopředu zatím moc nepředvedl.
     
    18
    Dayot Upamecano vymyslel pěknou přihrávku za obranu, kam mířil také Kingsley Coman. Jenomže pas byl nepřesný, a tak hru znovu otáčí domácí brankář.
     
    17
    U postranní lajny byl faulován Alphonso Davies, a tak centr před branku vyslal Joshua Kimmich. Jeho pas ale nenašel nikoho v červeném, a tak v pohodě zasahoval Gerónimo Rulli.
     
    16
    Centr z levé strany letěl před branku, kde došlo k nedůrazné hlavičce. Míč tak pokračoval pomalu směrem k brance, kde se ho chopil Manuel Neuer.
     
    15
    Patnáct minut hru je minulostí a domácí mužstvo je mnohem aktivnější. Na útočné polovině si balon tělem pokryl Arnaut Danjuma, jehož poslal na zem Benjamin Pavard. Hlavičkáři se tak stěhují před branku Mnichova.
     
    14
    Španělský celek se snažil vzduchem otočit hru a obrovské potíže měl Pervis Estupiñán, jelikož na něj zle dotíral Kingsley Coman. Žlutá ponorka situaci zvládla a kombinuje mezi obránci.
     
    12
    Zleva se před branku snažil dostat Alphonso Davies, který kličkou neuspěl proti Juanu Foythovi. Argentinský hráč Villarrealu následně vybojoval také faul.
     
    11
    Do vzdušného souboje se pověsil Giovani Lo Celso, který trefil Lucase Hernándeze. Hostující hráč se okamžitě kácel na zelený pažit a rozhodčí odpískal na něj faul.
     
    10
    Je vidět, že španělský celek je při chuti a znovu se nachází s balonem na útočné polovině. Po chvíli přišla ztráta, a tak došlo k taktickému faulu.
    8. Arnaut DANJUMA - 1:0
     
    8
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Celkem překvapivě se dostává žlutá ponorka do vedení a čeká nás zajímavá zápletka! Na pravé straně posunul balon Gerard Moreno a v náběhu do vápna se nacházel Giovani Lo Celso. Jeho přihrávka mířila do druhé vlny, odkud okamžitě pálil Dani Parejo. Jenomže míč letěl do míst, kde stál ARNAUT DANJUMA, který uklidil balon do protipohybu Manuela Neuera. Asistence: Dani Parejo.
     
    6
    Bayern Mnichov je obrovským favoritem dnešního střetnutí, což se potvrzuje od úvodních minut. Zpoza vápna se pokusil vystřelit Jamal Musiala, jehož zakončení zablokoval Gerard Moreno. Následně to zkoušel také Benjamin Pavard, který nemířil zase přesně.
     
    5
    Německý celek se znovu nachází u balonu a další akce je tažená po levé straně, kde se nacházel Alphonso Davies. Po ztrátě před branku postupoval Serge Gnabry, jehož zpětná přihrávka mířila na hranici velkého vápna. Zakončení Joshua Kimmicha bylo zablokováno.
     
    4
    Krásnou přihrávku po pravé straně vymyslel Giovani Lo Celso a v náběhu se nacházel Étienne Capoue. Celou situaci zdárně vyřešil Dayot Upamecano, který balon poslal na tribunu.
     
    3
    Do dnešního střetnutí nastoupil Villarreal v tradičních žlutých dresech. Vždyť přezdívka tohoto klubu je žlutá ponorka. Naopak slavný Bayern Mnichov oblékl červenou sadu.
     
    2
    Z pravé strany se pokoušel před branku probojovat Kingsley Coman, jehož před šestnáctkou atakoval Pervis Estupiñán, a tak si hostující hráč ukopl míč mimo hrací plochu.
     
    1
    Jdeme na to, další čtvrtfinálové utkání Ligy Mistrů právě začalo! Jako první se balonu dotkl Thomas Müller. Následný pas letěl na pravou stranu, kde situaci s brankářem dobře vyřešil Pau Francisco Torres.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Villarreal CF: Rulli – Foyth, Albiol (C), P. Torres, Estupiñán – Coquelin, Capoue, Parejo – G. Moreno, Danjuma, Lo Celso.
    Náhradníci: Asenjo – Alcácer, Pedraza, Aurier, Moisés Gómez, Chukwueze, Iborra, Mándí, M. Gaspar, Peña, Pino, Trigueros.
    Trenér: Unai Emery.

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, Upamecano, Lucas Hernández, A. Davies – Kimmich, Musiala – Coman, T. Müller, Gnabry – Lewandowski.
    Náhradníci: Früchtl, Ulreich – Goretzka, Nianzou, O. Richards, Roca, Sabitzer, Sané, Stanišić, Süle, Tillman, Wanner.
    Trenér: Julian Nagelsmann.

    Rozhodčí: A. Taylor – G. Beswick, A. Nunn (všichni ENG).
     
    Ještě jednou vás vítám u přenosu ze čtvrtfinále Ligy Mistrů, souboj odstartuje za několik desítek minut, a tak se za pár okamžiků podíváme na sestavy obou soupeřů. Mělo by nás čekat napínavé utkání, v němž bude favoritem německý celek. Pohodlně se usaďte, ve 21 hodin začínáme.
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu dosud utkali ve dvou případech, vždy v rámci Ligy mistrů. Stalo se tak 14. září a 22. listopadu 2011 a oba duely vyhrál německý celek. Nejprve na Pyrenejském poloostrově 2:0, poté doma 3:1.
     
    Bayern Mnichov

    To bavorský tým a možná největší favorit na zisk prestižní trofeje v osmifinále potvrdil předpoklady, na hřišti Salzburgu sice hrál v prvním utkání nerozhodně 1:1, v odvetě už ale neponechal nic náhodě a na svém hřišti deklasoval Mozartovo rodiště poměrem 7:1.
    V Bundeslize se německému gigantovi rovněž daří, šest kol před koncem drží první příčku s devítibodovým náskokem před Dortmundem a už nyní ví, že si Ligu mistrů zahraje jistě i v příští sezóně. Poslední dva zápasy ve své lize vyhrál a vždy vstřelil čtyři branky.
    Nejlepším kanonýrem mužstva i celé soutěže není nikdo jiný než polský snajpr Robert Lewandowski, který skóroval už v jednatřiceti případech.
     
    Villarreal CF

    Španělský tým v osmifinále Ligy mistrů hodně překvapil různé fotbalové odborníky, fanoušky a novináře, když vyřadil italský Juventus Turín. Doma hrál se soupeřem nerozhodně 1:1, následně na Apeninském poloostrově zahrál výbornou partaj a odvezl si výhru 3:0 a s ní spojený postup do další fáze.
    Ve španělské lize se však Villarrealu moc nedaří, pobývá a sedmé pozici mimo pohárová místa, když prohrál poslední dva zápasy, Ligu mistrů může vybojovat už jen v případě triumfu v letošním ročníku, ale to nebude mít vůbec snadné.
    O pozici nejlepšího střelce týmu se s osmi góly dělí Španěl Gerard Moreno a Arnaut Danjuma z Nizozemska.
     
    Dáme a pánové, vážení fotbaloví fanoušci. Prestižní Liga mistrů se posunula dál a čekají nás její úvodní zápasy čtvrtfinále. V tomto přenosu budeme sledovat španělsko-německý souboj mezi Villarrealem a Bayernem Mnichov. Favoritem je druhý zmíněný tým.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Michal Luxa

    Branky: 8. Danjuma (Parejo)

    Karty:   74. Emery (VLR), 74. Estupiñán (VLR)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 5:8. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:9.
    Villarreal CF: Rulli – Foyth (81. Aurier), Albiol (C), P. Torres, Estupiñán – Coquelin (59. Pedraza), Capoue, Parejo – G. Moreno, Danjuma (81. Chukwueze), Lo Celso.
    Náhradníci: Asenjo – Alcácer, Pedraza, Aurier, Moisés Gómez, Chukwueze, Iborra, Mándí, M. Gaspar, Peña, Pino, Trigueros.

    Trenér: Unai Emery

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard (71. Süle), Upamecano, Lucas Hernández, A. Davies – Kimmich, Musiala – Coman, T. Müller (62. Goretzka, 90+5. Roca), Gnabry (62. Sané) – Lewandowski.
    Náhradníci: Früchtl, Ulreich – Goretzka, Nianzou, O. Richards, Roca, Sabitzer, Sané, Stanišić, Süle, Tillman, Wanner.

    Trenér: Julian Nagelsmann

    Rozhodčí: A. Taylor – G. Beswick, A. Nunn (všichni ENG)
    Úterý 12.04.2022
    Bayern - Villarreal 1:1

    Branky: 52. Lewandowski (T. Müller) – 88. Chukwueze (G. Moreno)

    Karty:   33. Lewandowski (BAY) – 59. Foyth (VLR), 90+1. Lo Celso (VLR)

    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 13:3. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 11:8.
    thejrc.org