Chelsea – Real Madrid 1:3 (kon.) | Villarreal – Bayern 1:0 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:0 (1:0)
Bayern Mnichov
Středa 06.04.2022, 21:00 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Liga mistrů • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám dobrou noc. (22:58:19)
     
    Ve Španělsku se zrodilo obrovské překvapení, protože Villarreal přibrzdil aspiranta na zisk trofeje v Lize Mistrů.

    Sledovali jsme střetnutí, v němž druhý poločas byl mnohem zábavnější. Obě mužstva si připsala několik zajímavých šancí, ale Bayern doplatil na efektivitu v koncovce a především prospaný první poločas. V něm se o jedinou trefu zápasu postaral Arnaut Danjuma. I když žlutá ponorka zaznamenal vítězství, na německé půdě ji čeká velké peklo. Jak se s ním vypořádá uvidíme za týden.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Leon Goretzka, přichází Marc Roca.
     
    90+4
    Pau Francisco Torres unikl trestu tak, že sám ani neví jak! Tohle prostě byl faul, který zůstane neodpískaný. Bayern Mnichov bude střetnutí dohrávat na útočné polovině.
     
    90+3
    Pau Francisco Torres trefil loktem Leona Goretzku do obličeje. Hostující hráč má krvavou stopu na spánku a tohle klidně může být pokutový kop!
     
    90+2
    Pas z levé strany mířil do zadní části vápna, kde se nacházel francouzský křídelník. Kingsley Coman chtěl rychle vystřelit, a tak zamířil pouze na domácího gólmana.
     
    90+1
    Čtvrtý rozhodčí na tabuli ukazuje, že se budou hrát ještě čtyři minuty. Podaří se Bayernu vyrovnat? Nebo Villarreal favorita zaskočí?
     
    90
    V poslední minutě bude německý tým rozehrávat rohový kop, protože Pervis Estupiñán přizvedl míč před Kingsleyem Comanem. Po rozehrání od rohového praporku jsme se střely znovu nedočkali.
     
    89
    Krásná přihrávka mířila na pravou stranu vápna, kde byl na malou chvíli osamocený Jamal Musiala. Tomu dlouho trvalo než míč zpracoval, a tak z obrovské příležitosti nebylo vůbec nic.
     
    88
    Bayern Mnichov zcela jistě zjednoduší svou hru, vždyť do konečného hvizdu už moc času nezbývá. Uvidíme, zda to hráčům v červených dresech přinese ovoce.
     
    87
    Tři roky se bavorskému týmu nestalo, aby v Lize Mistrů nevstřelil branku. Naposledy to bylo v utkání s Liverpoolem, i dnes je tento počin velmi blízko.
     
    86
    Joshua Kimmich se snaží servírovat centry před branku, ale poslední si pohlídal Gerónimo Rulli. Kdyby tomu tak nebylo, tak za domácím brankářem už číhal Robert Lewandowski.
     
    84
    V posledních minutách Bayern Mnichov zvýšil tempo, čímž se více ocitá na útočné polovině. Jenomže Niklas Süle byl přemotivovaný a dopustil se útočného faulu.
     
    82
    Registrujeme další střelecký pokus zpoza vápna, odkud se napřáhl Leroy Sané. Jeho zakončení velmi rychle padalo, a tak s míčem měl menší potíže Gerónimo Rulli, ale situaci zvládl.
     
    81
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Juan Foyth, přichází Serge Aurier.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Arnaut Danjuma, přichází Samuel Chukwueze.
     
    80
    Deset minut před koncem se nehraje, jelikož na hrací ploše se nacházejí dva domácí hráči. Raúla Albiola trápí křeče a Juan Foyth potřebuje také ošetření.
     
    79
    Jamal Musiala přihrával na levou stranu vápna, kde se nacházel Leon Goretzka, který si naběhl do soupeře. Okamžitě zvedal ruce, jelikož chtěl odpískání pokutového kopu, ale srážku si zapříčinil sám.

    Michal Luxa

    Branky: 8. Danjuma (Parejo)

    Karty:   74. Emery (VLR), 74. Estupiñán (VLR)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 5:8. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 10:9.
    Villarreal CF: Rulli – Foyth (81. Aurier), Albiol (C), P. Torres, Estupiñán – Coquelin (59. Pedraza), Capoue, Parejo – G. Moreno, Danjuma (81. Chukwueze), Lo Celso.
    Náhradníci: Asenjo – Alcácer, Pedraza, Aurier, Moisés Gómez, Chukwueze, Iborra, Mándí, M. Gaspar, Peña, Pino, Trigueros.

    Trenér: Unai Emery

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard (71. Süle), Upamecano, Lucas Hernández, A. Davies – Kimmich, Musiala – Coman, T. Müller (62. Goretzka, 90+5. Roca), Gnabry (62. Sané) – Lewandowski.
    Náhradníci: Früchtl, Ulreich – Goretzka, Nianzou, O. Richards, Roca, Sabitzer, Sané, Stanišić, Süle, Tillman, Wanner.

    Trenér: Julian Nagelsmann

    Rozhodčí: A. Taylor – G. Beswick, A. Nunn (všichni ENG)
    Úterý 12.04.2022
    Bayern - Villarreal 1:1

    Branky: 52. Lewandowski (T. Müller) – 88. Chukwueze (G. Moreno)

    Karty:   33. Lewandowski (BAY) – 59. Foyth (VLR), 90+1. Lo Celso (VLR)

    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 13:3. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 11:8.
    ocianews.com