Ottawa – Nashville 2:3 (kon.) | New Jersey – Montreal 4:7 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 3:0 (kon.)
Columbus – Philadelphia 1:4 (kon.) | Carolina – Buffalo 5:3 (kon.) | Dallas – Toronto 3:4 (po pr.)
Chicago – Seattle 0:2 (kon.) | Arizona – Vancouver 1:5 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 2:3 (kon.)
San Jose – Calgary 2:4 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
5:3 (0:2, 2:1, 3:0)
Buffalo Sabres
Pátek 08.04.2022, 01:35 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:05 Jordan STAAL - 5:3
     
    59:05
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! JORDAN STAAL vzal jako správný kapitán zodpovědnost na sebe a poradil si náramně. Nenechal se rozhodit dvojicí dotírajících protihráčů a přes padajícího třetího usměrnil hrací předmět do odkryté hostující svatyně. Bez asistence.
    51:39 Sebastian AHO - 4:3
     
    51:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    Parádní obrat dokonán, Hurikáni poprvé v utkání vedou a jsou pár minut od vítězství! Svečnikov za bránou soupeře odrazil nápor Jokijarhua a Mittelstadta. Akci vyšperkoval přihrávkou před bránu na SEBASTIANA AHA, lídr týmové produktivity po zpracování pravou bruslí zakončil pod Andersonovu lapačku. Asistence: Andrej Svečnikov a Seth Jarvis.
    45:12 Jordan STAAL - 3:3
     
    45:12
    Carolina právě vstřelila branku!
    Začínáme prakticky od nuly! Ofenzivu podpořil Pesce a dostalo se mu puku od Fasta. Dlouho neváhal a na střed vylepšil pozici pro JORDANA STAALA, domácí kapitán završil povedené střídání gólovou ránou do levého horního růžku. Asistence: Brett Pesce a Jesper Fast.
    36:32 Teuvo TERÄVÄINEN - 2:3
     
    36:32
    Carolina právě vstřelila branku!
    Ne, tohle si Eakin za rámeček rozhodně nedá. Mizerný oblouček z obranného pásma křížem zachytil mezi kruhy TEUVO TERÄVÄINEN do pravé rukavice a kotouč si hodil příhodně do hokejky, zápěstím pak mířil nechytatelně nad levé rameno Andersona. Zkušený gólman ani nestihl jít do pokleku. Bez asistence.
    25:29 Victor OLOFSSON - 1:3
     
    25:29
    Sabres právě vstřelili branku!
    To je odpověď, jak se sluší a patří! VICTOR OLOFSSON si věděl rady se zpracováním Mittelstadtovy nahrávky před bránu, aby si posléze bekhendovou kličkou roztáhl Raantu a kotouč mu neomylně poslal mezi betony. Asistence: Casey Mittelstadt a Mattias Samuelsson.
    24:59 Sebastian AHO - 1:2
     
    24:59
    Carolina právě vstřelila branku!
    PNC Arena bouří, Carolina je na dostřel! Rozehrávku soupeře zachytil Jarvis, následoval pas k pravému mantinelu na Svečnikova. Ruský útočník přenesl hru do levého kruhu na SEBASTIANA AHA, který původně ještě nahrával Jarvisovi, leč Anderson si vyrážečkou srazil touš smolně za svá záda. Asistence: Andrej Svečnikov a Seth Jarvis.
    06:25 Alex TUCH - 0:2
     
    06:25
    Sabres právě vstřelili branku!
    Šavle udeřily podruhé a opět v tom měla prsty elitní útočná lajna! Po odrazu kotouče od zadního mantinelu Skinner puk plácl zdánlivě bezhlavě před bránu, avšak Kanaďan moc dobře věděl o najíždějícím ALEXI TUCHOVI, jenž dostal ideální pas do hokejky a z bezprostřední blízkosti vyzrál na Raantu. Asistence: Jeff Skinner a Tage Thompson.
    03:49 Tage THOMPSON - 0:1
     
    03:49
    Sabres právě vstřelili branku!
    Aktivněji začali domácí, přesto se vedení ujali hosté! Skinner udržel kotouč u mantinelu, načež vymyslel parádní bekhendovou zadovku do pravého kruhu na TAGEA THOMPSONA a nejproduktivnější hráč Sabres v sezóně vypálil zápěstím nechytatelnou tvrdou ránu k bližší tyči, Raanta byl bez šance. Asistence: Jeff Skinner a Alex Tuch.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 25. Aho (A. Svečnikov, Jarvis), 37. T. Teräväinen, 46. J. Staal (Pesce, Fast), 52. Aho (A. Svečnikov, Jarvis), 60. J. Staal – 4. Tage Thompson (J. Skinner, Tuch), 7. Tuch (J. Skinner, Tage Thompson), 26. V. Olofsson (Mittelstadt, M. Samuelsson)


    Carolina Hurricanes: Raanta (F. Andersen) – A. DeAngelo, Slavin (A), Pesce, Skjei, Cole, Brendan Smith – Jarvis, Aho (A), A. Svečnikov – T. Teräväinen, Trocheck, Domi – Fast, J. Staal (C), Niederreiter – M. Nečas, Stepan, Martinook.
    Trenér: Rod Brind'Amour

    Buffalo Sabres: C. Anderson (Tokarski) – Jokiharju, Dahlin, Bryson, M. Samuelsson, Pysyk (A), Fitzgerald – Tuch, Tage Thompson, J. Skinner – V. Olofsson, Mittelstadt, R. Asplund – Hinostroza, Cozens, Krebs – Okposo (A), Eakin, Girgensons (A).
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Chmielewski, South – Kovachik, Deschamps

    Diváci: 15 639
    bahis siteleri