Izrael – Nizozemsko 0:7 (kon.)
konec
Izrael
0:7 (0:1, 0:3, 0:3)
Nizozemsko
Čtvrtek 28.04.2022, 19:45 • Dvorana Velesajam, Záhřeb, Chorvatsko • Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nizozemsko tak na šampionátu podruhé vyhrálo a s šesti body je v tabulce druhé, o skóre za první Čínou. Izrael spadl na poslední místo. Přeji vám příjemný zbytek večera! (21:59:42)
     
    Jasná záležitost. Nizozemsko přidalo v poslední třetině další tři góly a vítězí naprosto přesvědčivě a zaslouženě nad Izraelem 7:0. Izraelci měli také pár šancí, alespoň čestný zásah si možná zasloužili.
     
    Střely na bránu (celkem): 18:68.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Ben Tov naprosto zřejmým sekáním zastavil rozvíjející se akci Nizozemců ve středním pásmu a sudí ho ještě vykazují na trestnou lavici.
     
    59:04
    Tichon svým betonem zneškodnil na brankovišti další soupeřovu šanci. Po následné drobnější potyčce tentokrát rozhodčí vylučovat nebudou.
     
    58:18
    Utkání už se dohrává. Vládnou mu Nizozemci, kteří teď vyhráli před izraelskou brankou další vhazování.
    56:50 Giovanni VOGELAAR - 0:7
     
    56:50
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Sedmý gól je na světě. Dal ho střelou od modré čáry GIOVANNI VOGELAAR, brankář Tichon nemá v tomto případě úplně čisté svědomí. Měl odkrytý výhled a střela nizozemského obránce se asi dala chytit. Asistence: Danny Stempher, Noah Muller.
     
    55:30
    Šerbatov mohl možná izraelský útok vyřešit o něco lépe. Střílel možná až zbrkle celkem z dálky a Oosterwijk jeho zakončení bez problémů ztlumil na hrudi.
     
    54:18
    Izrael už hraje v plném počtu, ale tlak soupeře zdaleka neustává. Šest gólů je Nizozemcům málo, chtějí přidat další.
     
    53:51
    Pěkně pálil z mezikruží švihem Muller. Izraelskou bránu jen o pár centimetrů přestřelil a rozezvučel plexisklo.
     
    52:55
    Izrael se po další spršce soupeřových střel osvobozuje a může vystřídat. Nizozemci už ale zaváží kotouč zpět do útočné třetiny.
     
    51:59
    Teď k tomu budou mít ideální příležitost, neboť útočník Koževnikov dostal dvě minuty za hákování a Izrael jde do čtyř.
     
    50:58
    Tichon si připisuje těžký zákrok pro dalšímu nizozemskému ataku. Izrael už úplně odpadl, Nizozemci na hřišti zcela dominují a chtějí přidat další góly.
    49:38 Luca HEUTMEKERS - 0:6
     
    49:38
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    LUCA HEUTMEKERS se prosazuje podruhé během dvou minut. Tentokrát dostal přihrávku od Collarda zpoza brány a z mezikruží se nemýlil. Nizozemsko vede už 6:0. Asistence: Mike Collard.
     
    48:59
    Nizozemci dál útočí, ale Tichon tentokrát zasahovat nemusel. Kotouč je ve středním pásmu.
    47:05 HEUTMEKERS - 0:5

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 17. Verkiel (Verschuren, Stempher), 21. Stempher (Schuit, Verschuren), 25. Hofland, 38. Verschuren (Vogelaar, Stempher), 48. Heutmekers (Doop, Collard), 50. Heutmekers (Collard), 57. Vogelaar (Stempher, Muller)


    Izrael: Tichon (Reisinger) – Maaravi, T. Aharonovič, Vinegard, M. Koževnikov (C), Raiter – Milner, Šerbatov, Frenkel – E. Koževnikov, R. Aharonovič, Ben Tov – Klein, Spektor, Halpert – Levy, Vaitz, Rom – Kapulkin.
    Trenér: Ty Newberry.

    Nizozemsko: Oosterwijk (Leeuwesteijn) – Doop, Vogelaar, Borgman, Muller, van Gorp, van Gestel, Verkiel – van der Schuit, Verschuren, Stempher (C) – Sars, Sikma, de Ruiter – Boer, Collard, Heutmekers – Gerritsen, Hofland, van Soest.
    Trenér: Doug Mason.

    Rozhodčí: Kaczmarek (POL) – Grozaj (CRO), Saković (CRO).
    ocianews.com