Izrael – Nizozemsko 0:7 (kon.)
konec
Izrael
0:7 (0:1, 0:3, 0:3)
Nizozemsko
Čtvrtek 28.04.2022, 19:45 • Dvorana Velesajam, Záhřeb, Chorvatsko • Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:50 Giovanni VOGELAAR - 0:7
     
    56:50
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Sedmý gól je na světě. Dal ho střelou od modré čáry GIOVANNI VOGELAAR, brankář Tichon nemá v tomto případě úplně čisté svědomí. Měl odkrytý výhled a střela nizozemského obránce se asi dala chytit. Asistence: Danny Stempher, Noah Muller.
    49:38 Luca HEUTMEKERS - 0:6
     
    49:38
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    LUCA HEUTMEKERS se prosazuje podruhé během dvou minut. Tentokrát dostal přihrávku od Collarda zpoza brány a z mezikruží se nemýlil. Nizozemsko vede už 6:0. Asistence: Mike Collard.
    47:05 HEUTMEKERS - 0:5
     
    47:05
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Naopak na druhé straně se popáté slaví. Doop už mohl střílet z úhlu a využít brankářova nejistého postavení, situaci ale ještě vyšperkoval přihrávkou na střed, odkud skóroval LUCA HEUTMEKERS. Asistence: Frits Doop, Mike Collard.
    Nick VERSCHUREN - 0:4
     
    37:15
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Dvě oslabení Izrael ubránil, to třetí už nikoliv. Vogelaar oslovil přihrávkou přes šířku hřiště na kruhu napřaženého NICKA VERSCHURENA, jenž propálil Tichona a k dvěma asistencím tedy přidává i gól. Asistence: Giovanni Vogelaar, Danny Stempher.
    Diego HOFLAND - 0:3
     
    24:01
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Tohle vypadá na debakl. DIEGO HOFLAND vracející se z trestné lavice snadno přebruslil obránce a pak přízemní střelou tváří v tvář izraelskému brankáři nezaváhal. Bez asistence.
    20:06 Danny STEMPHER - 0:2
     
    20:06
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Po šesti odehraných vteřinách ve druhé částí navyšuje Nizozemsko svůj náskok a vede 2:0. Van der Schuit ihned po buly vystartoval dopředu a střílel, jeho pokus obrana Izraele zablokovala, ale kotouč následně poslala jen na hůl DANNYHO STEMPHERA a ten trefil krásně šibenici. Asistence: Raymond van der Schuit, Nick Verschuren.
    16:37 Jordy VERKIEL - 0:1
     
    16:37
    Nizozemsko právě vstřelilo branku!
    Nevydrží. Nizozemci jdou v sedmnácté minutě do vedení. Střelu Verschurena ještě Tichon vyrazil, na dorážku JORDYHO VERKIELA z druhé vlny už byl ale krátký. Asistence: Nick Verschuren, Danny Stempher.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 17. Verkiel (Verschuren, Stempher), 21. Stempher (Schuit, Verschuren), 25. Hofland, 38. Verschuren (Vogelaar, Stempher), 48. Heutmekers (Doop, Collard), 50. Heutmekers (Collard), 57. Vogelaar (Stempher, Muller)


    Izrael: Tichon (Reisinger) – Maaravi, T. Aharonovič, Vinegard, M. Koževnikov (C), Raiter – Milner, Šerbatov, Frenkel – E. Koževnikov, R. Aharonovič, Ben Tov – Klein, Spektor, Halpert – Levy, Vaitz, Rom – Kapulkin.
    Trenér: Ty Newberry.

    Nizozemsko: Oosterwijk (Leeuwesteijn) – Doop, Vogelaar, Borgman, Muller, van Gorp, van Gestel, Verkiel – van der Schuit, Verschuren, Stempher (C) – Sars, Sikma, de Ruiter – Boer, Collard, Heutmekers – Gerritsen, Hofland, van Soest.
    Trenér: Doug Mason.

    Rozhodčí: Kaczmarek (POL) – Grozaj (CRO), Saković (CRO).
    thejrc.org