Brno – IHC Přerov 6:4 (kon.) | Devils Zlín – Uh. Brod 7:4 (kon.) | Černošice – Roller Storm 7:6 (kon.)
HC Boskovice inline – IHC Přerov 3:9 (kon.) | Černošice – IHC Prague Rats 3:9 (kon.) | HC Hořovice – ILHK Hr. Králové 1:9 (kon.)
konec
Mission Roller Brno
6:4 (3:2, 3:2)
IHC Night Birds Přerov
Sobota 21.05.2022, 10:00 • Hokejová hala Úvoz • STILMAT extraliga inline hokeje • 3. kolo
Partner:
     
    39:59
    Brno právě vstřelilo branku! Hosté ze závěrečného tlaku nic nevytěžili, a tak mohl DAVID SEDLÁČEK v poslední sekundě trefit přes celé hřiště prázdnou branku – 6:4. Bez asistence.
     
    39:40
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! Při dvojnásobně výhodě na hřišti je sníženo. Zbořil opět nabíjel JAKUBU NAVRÁTILOVI a ten z první trefil prázdnou branku – 5:4. Mikuláš Zbořil.
     
    39:10
    Hosté hrají bez brankáře dvojnásobnou přesilovku.
     
    38:10
    Vyloučení v týmu Mission Roller Brno:
    Strýček – 2 min, vysoká hůl.
     
    37:39
    Brno právě vstřelilo branku! A vypadá to, že je hotovo. JAN DUFEK vzal přečíslení tři na dva na sebe, vyjel si na osu hřiště a prudkou ranou zápěstím trefil ideálně na zadní tyč – 5:3. Asistence: Dominik Hrachovina.
     
    34:07
    Hosté ve své akci pokračovali, ale přišel brejk Brna! Kazlepka zakončoval úplně sám, branku trestuhodně minul.
     
    33:07
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! Snížení je tady. Na nabídku Holíka si najel před branku nehlídaný FILIP HRBATÝ a překonal Chvátala – 4:3. Asistence: Adam Holík, Stanislav Husák.
     
    31:22
    Zbořil nejprve ve velké šanci sám mezi kruhy trefil jen Chvátala, při dorážce do prázdné branky vůbec netrefil svatyni soupeře.
     
    30:49
    Hanák tvrdě vypálil od pravého mantinelu a rozezvučel břevno!
     
    26:06
    Brno právě vstřelilo branku! Domácí odskakují do vedení o dvě branky. Tvrdou ránu příklepem v podání Kazlepky odrazil Postava betonem pouze před sebe, dorážky se ujal FILIP ONDRÁČEK a bez přípravy jej poslal do prázdné branky – 4:2. Asistence: František Kazlepka.
     
    24:40
    Po Hrachovině chybě jel Ryšavý od půlky úplně sám na branku, tvrdou ranou netrefil!
     
    21:13
    Vyloučení v týmu IHC Night Birds Přerov:
    Jakub Navrátil – 2 min, sekání.
     
    20:13
    Hned zkraje druhé půle uvolnil Navrátil za obranu Zbořila, ten sám před brankářem nenašel mezeru mezi betony!
     
    19:50
    V závěru třetiny měl velkou šanci Král, pálil do odkryté části branky, ale trefil jen boční síť.
     
    19:24
    Brno právě vstřelilo branku! Domácí opět vedou. RADEK KUČEŘÍK si najel od poloviny hřiště na přihrávku Strýčka, napřáhl k parádní ráně příklepem ta zapadla k zadní tyči – 3:2. Asistence: Pavel Strýček.
     
    16:24
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! Hosté bleskově využili přesilovku poté, co Zbořil nabil na pravý kruh volnému JAKUBU NAVRÁTILOVI a ten z jedničky příklepem trefil do šibenice – 2:2. Asistence: Mikuláš Zbořil, Pavel Hanák.
     
    16:08
    Vyloučení v týmu Mission Roller Brno:
    Sedláček – 2 min, vražení na hrazení.
     
    12:40
    Klaus v přečíslení zprava střílel sám, nenašel mezeru mezi betony brankáře Postavy.
     
    07:05
    Brno právě vstřelilo branku! A z protiakce tak udeřili opět domácí. FILIP ONDRÁČEK vzal přečíslení na sebe a z pravé strany trefil nad lapačku Postavy k bližší tyči – 2:1. Asistence: Radek Klaus.
     
    06:49
    Navrátil v přečíslení našel Hanáka, toho skvěle vychytal Chvátal!
     
    04:33
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku! Hosté pokračovali v útočném snažení a je srovnáno. Zbořil přenechal puk JIŘÍMU GOIŠOVI a ten se prosadil tvrdou střelou přes obránce k tyči nad lapačku Chvátala – 1:1. Asistence: Mikuláš Zbořil.
     
    03:38
    Šance na obou stranách! Na té jedné střílel do poloodkryté branky Hanák, ale trefil jen rukavici Chvátala, na té druhé neuspěl v samostatném úniku rozjetý Rosendorf.
     
    02:55
    Brno právě vstřelilo branku! Teď už domácí do vedení jdou. Rosendorf posunul na pravé straně na volného FRANTIŠKA KAZLEPKU a ten prudkou ranou na bližší tyč nachytal brankáře Postavu – 1:0. Asistence: Luboš Rosendorf.
     
    00:50
    Hanák se objevil sám před brankou Brna ve velké šanci, natřikrát ale nedostrkal kotouč za čáru!

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 3. Kazlepka (Rosendorf), 8. Ondráček (Klaus), 20. Kučeřík (Strýček), 27. Ondráček (Kazlepka), 38. Dufek (Hrachovina), 40. Sedláček – 5. Koši (Zbořil), 17. Navrátil (Zbořil, Hanák), 34. Hrbatý (Holík, Husák), 40. Navrátil (Zbořil)


    Mission Roller Brno: Chvátal (P. Hrachovina) – Drobný, Dufek, D. Hrachovina, Boček, Kazlepka, Klaus, Král, Kunc, Ondráček, Rosendorf, Sedláček, Strýček, Kučeřík.
    IHC Night Birds Přerov: Postava – Husák, Holík, Goiš, Hrbatý, Ryšavý, Hanák (C), Indrák, Navrátil, Zbořil

    Rozhodčí: Cik, Novotný
    thejrc.org