Česko – Moldavsko 4:1 (kon.) | Slovensko – Itálie 1:1 (kon.)
konec
Česko
4:1 (3:1)
Moldavsko
sk Neděle 05.06.2022, 17:00 • Steel Aréna, Košice • ME v malé kopané
Předzápasové kurzy
     
    48
    Česko dalo gól! Je rozhodnuté! Botezatu ešte vyrazil strelu Maříka z uhla, ale priamo na nohu úplne voľného ONDŘEJA PADĚRU, ktorý s pokojom doklepol loptu do siete!
     
    19
    Česko dalo gól! Postupka čísel 6-5-4. Hakl skraja prihral pred bránu na Sodomu, ten svojím driblingom pomýlil brankára i dvoch obrancov a ešte šikovne prihral za seba. Tam už bol pripravený JAN ROSŮLEK, ktorý pohodlne zakončil do prázdnej brány!
     
    15
    Česko dalo gól! Ukážkový volej predviedol FRANTIŠEK HAKL. Vhadzovanie z pravej strany na zadnú žrď a presná pravačka! Moldavčania ešte avizovali, že sa jednalo o tyč, ale rozhodca sa nedal obalamutiť.
     
    12
    Tím Moldavsko práve strelil gól! Chybám sa Česi nevyhli a po tejto už pykajú! Kapitán VITALIE PLĂMĂDEALĂ stál na konci rýchlej akcie, keď zoči-voči Kunického vyrovnáva po pokuse pomedzi nohy!
     
    6
    Česko dalo gól! Plămădeală nezvládol súboj na stredovej čiare a bol z toho brejk! Pospiš ho úspešne viedol a keď mu Botezatu zmenšil strelecký uhol, tak nahral na úplne voľného DAVIDA PRESLA, ktorý síce v sklze, ale predsa otvoril skóre zápasu!

    Viktor Kalinács

    Branky: 6. Presl, 15. Hakl, 19. Rosůlek, 48. Paděra – 12. Plămădeală

    Karty:   40. Sodoma (CZE) – 11. Tigirlas (MOL), 27. Luca (MOL)


    Česko: Kunický – Macko, Rosůlek, Sodoma, Hakl, Presl, Levčík, Paděra, Pospiš, Mařík, Verner, Jelínek, Doubravský, Novotný
    Trenér: Stanislav Bejda

    Moldavsko: Botezatu, Hmaruc – Coceban, Bolsacov, Plămădeală, Tigirlas, Luca, Čečirlan, Covali, Pegza, Ursăchilă
    Trenér: Dumitru Turcu

    Rozhodčí: Ionescu (Rumunsko), Kostandinov (Bulharsko), Girakhoo (Belgicko), Ljumovič (Čierna Hora)
    thejrc.org