Wales – Nizozemsko 1:2 (kon.) | Belgie – Polsko 6:1 (kon.)
konec
Belgie
6:1 (1:1)
Polsko
Středa 08.06.2022, 20:45Liga národů UEFA - Liga A • Skupina 4
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 12:11. (22:40:03)
     
    Je hotovo! Belgie po propadáku s Nizozemskem nadchla své fanoušky a rozstřílela Polsko vysoko 6:1. Po dobrém vstupu Belgie do utkání se do vedení dostalo hostující Polsko. Po půlhodině hry se prosadil kanonýr Robert Lewandowski. Domácí ale zabrali a ještě do pauze vyrovnal Axel Witsel. Po změně stran už domácí na trávníku kralovali. Do vedení poslal favorita utkání De Bruyne. Pojistku přidal Trossard, který deset minut před koncem vykouzlil svou druhou branku v utkání, která byla vskutku parádní. Následně se ještě dalekonosnou střelou prosadil Dendoncker a v závěru nastavení se mezi střelce zapsal i střídající Openda.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Loïs Openda (BEL) - 6:1
     
    90+4
    Belgie právě vstřelila branku! Belgie v samotném závěru nastavení přidává ještě šestou branku! Tečku za dnešním soubojem napsal střídající fotbalista Vitesse LOIS OPENDA.
    90+2.
     
    90+2
    Leander Dendoncker si na levé straně posunul míč daleko před sebe a odcentroval do šestnáctky. Jeho pobídka ale skončila v moci zadáků.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Na levé straně se dobře uvolnil Buksa, který levačkou odcentroval do vápna, nicméně jeho přízemní pobídka skončila v moci obránců.
    89. Zalewski v šanci
     
    89
    Nicola Zalewski v závěru dostal přihrávku do dobré pozice ve vápně a zakončil placírkou. Jeho pokus ale prolétl kolem zadní tyčky!
    88.
     
    88
    Adam Buksa schytal šlapák na polovině hrací plochy a může být rád, že odešel bez zranění. Zítra ráno ho ale noha bude bolet.
     
    87
    Fanoušci Belgie jsou s výkonem svých oblíbenců spokojení a užívají si závěrečné minuty dnešního souboje.
     
    86
    Střídání v týmu Belgie:
    ze hřiště odchází Timothy Castagne, přichází Thorgan Hazard.
    ze hřiště odchází Michy Batshuayi, přichází Loïs Openda.
    ze hřiště odchází Axel Witsel, přichází Wout Faes.
    85. Leander Dendoncker (BEL) - 5:1
     
    85
    Belgie právě vstřelila branku! Kanonáda domácí Belgie stále nekončí! LEANDRO DENDONCKER natáhl ke střele ze střední vzdálenosti. Domácí hráč trefil míč naprosto ideálně a dělovkou poslal balón k tyči.
     
    84
    Belgie opět kombinuje s míčem na vlastní polovině a dostává soupeře pod tlak. Poláci už rozehrávku domácích ani nenapadají.
     
    83
    Batshuayi dostal přihrávku na pravou stranu, kde u něj hlídkovali hned dva Poláci. Domácí hráč přesto dokázal odcentrovat, jenže spoluhráče nenašel.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 43. Witsel (Castagne), 60. De Bruyne (E. Hazard), 74. Trossard (Batshuayi), 80. Trossard (Carrasco), 85. Dendoncker, 90+4. Openda (T. Hazard) – 29. Lewandowski (S. Szymański)

    Karty:   37. Witsel (BEL) – 15. Krychowiak (POL)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 11:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 12:11.
    Belgie: Mignolet – Alderweireld, Vertonghen, Dendoncker – Castagne (86. T. Hazard), Tielemans, Witsel (86. Faes), Carrasco – De Bruyne (77. De Ketelaere), Batshuayi (86. Openda), E. Hazard (67. Trossard).
    Náhradníci: Casteels, Sels – Boyata, Mertens, Meunier, Theate, Vanaken.

    Polsko: Drągowski – Gumny, Glik, Bednarek, Puchacz (46. Bereszyński) – Żurkowski, Krychowiak (46. D. Szymański) – Kamiński (82. Zalewski), Zieliński, S. Szymański (68. Cash) – Lewandowski (70. Buksa).
    Náhradníci: Skorupski, Szczęsny – Frankowski, Klich, Linetty, Świderski, Wieteska.
    bahis siteleri