Tochovice – Benátky n/J 4:1 (kon.)
konec
SK Tochovice
4:1 (3:0)
SK Benátky nad Jizerou
Sobota 11.06.2022, 17:00Divize skupina C • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Videostream
     
    77
    Tochovice právě vstřelil branku! Dnešní zápas je, dalo by se říci, rozhodnut. Na pravé straně se uvolnil Jendruščák, který počkal na nabíhajícího PETRA SIROTKA, který uklidil míč do brány a společně s diváky oslavil hattrick.
     
    62
    Benátky právě vstřelily branku! Mbah střílel z hranice vápna, svým pokusem trefil svého spoluhráče MILANA MACKA, od nějž se míč odráží do Beranova protipohybu.
     
    33
    Tochovice právě vstřelil branku! Kapitán PETR SIROTEK nic nevymýšlel a razantním pokusem doprostřed brány navyšuje skóre.
     
    16
    Tochovice právě vstřelil branku! Centr z levé strany propadl na zadní tyč, kde byl nedostatečně obsazený MARTIN PAZDERNÍK, který přidává druhý gól tohoto střetnutí. Domácí zatím působí daleko živějším dojmem.
     
    10
    Tochovice právě vstřelil branku! Domácí se ujímají vedení po pěkné přihrávce mezi obránce se chopil míče PETR SIROTEK a podél vybíhajícího Ulricha otevírá brankový stav.

    Ondřej Nejedlo

    Branky: 10. Sirotek, 16. Pazderník, 33. Sirotek (pen.), 77. Sirotek – 62. Macek

    Karty:   71. Glöckner (BEN), 90+1. Macek (BEN)


    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:12.
    SK Tochovice: Beran – M. Čížek (64. Mourek), Janů, Vokurka, Dušek – Matoušek (64. Jendruščák), Pazderník (89. Ivaník), Sirotek (78. Vašek), Tošovský (89. Matějka I), J. Čížek – Vlček.
    Náhradníci: Mourek, Jendruščák, Ivaník, Matějka I, Vašek, Matějka II

    SK Benátky nad Jizerou: Ulrich – Zabilanský (46. Boček), Kopa, Glöckner, Komma – Bodlák, Šimeček, Vobořil, Slicho (46. Mbah) – Jimmy, Macek.
    Náhradníci: Kysela, Mbah, Boček

    Rozhodčí: Brom – Toucha, Vrchota

    Diváci: 120
    thejrc.org