Devils Zlín – Brno 10:0 (kon.) | Devils Zlín – Brno 6:5 (1:0 po s.n.) | IHC Přerov – HC Boskovice inline 5:0 (kon.)
ILHK Hr. Králové – HC Hořovice 12:2 (kon.) | ILHK Hr. Králové – HC Hořovice 12:3 (kon.) | IHC Přerov – HC Boskovice inline 7:3 (kon.)
IHC Prague Rats – Černošice 3:4 (2:3 po s.n.) | IHC Prague Rats – Černošice 7:8 (po pr.)
konec
IHC Night Birds Přerov
5:0 (3:0, 2:0) Stav série: 1:0
HC Boskovice inline
Sobota 18.06.2022, 11:00 • MEO Aréna, Přerov • STILMAT extraliga inline hokeje • Čtvrtfinále
Partner:
     
    36:09
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Pátá trefa domácího týmu je přece jen tady. Indrák našel mezi kruhy JANA ANDRÝSKA, proti jehož střele neměl Schejbal zcela optimální výhled. Na kotouč tak nedokázal pořádně reagovat a kapituloval. Asistence: Daniel Indrák.
     
    31:12
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Krásný sportovní moment. Po kombinaci s navrátilcem z trestné lavice Gremlicou a Školoudem vystřelil z prostoru mezi kruhy PAVEL HANÁK. Jeho utěšená rána lízla tyčku a zastavila se až v síti za zády Schejbala. Asistence: Petr Školoud a Martin Gremlica.
     
    16:04
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Indrák posunul puk na Hrbatého, který podél mantinelu mířil za boskovickou branku. Než se ale dostal přímo za ni, všiml si na levém kruhu nekrytého JAKUBA NAVRÁTILA. Adresoval mu proto kotouč a Navrátil střelou ke vzdálenější tyči mimo dosah vyrážečky Schejbala skóruje podruhé v utkání. Asistence: Filip Hrbatý a Daniel Indrák.
     
    13:48
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Střelu Novotného z levé strany Postava betony vyrazil před sebe a dorážkám už se Boskovičtí nedostali. Znovu se tak prosazují domácí. JAKUB NAVRÁTIL zakončil po přihrávce Indráka švihem do horní části Schejbalovy brány. Asistence: Daniel Indrák.
     
    12:44
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Po necelých třinácti minutách tu máme úvodní gól zápasu. Holík přihrál PETRU ŠKOLOUDOVI, jehož křížná střela prošla nad betonem Schejbala k pravé tyči boskovické branky. Asistence: Adam Holík.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 13. Školoud (Holík), 14. Navrátil (Indrák), 17. Navrátil (Hrbatý, Indrák), 32. Hanák (Školoud, Gremlica), 37. Andrýsek (Indrák)


    IHC Night Birds Přerov: Postava (Machač) – Zbořil (A), Andrýsek, Gremlica – Hanák (C), Navrátil, Indrák, Školoud, Holík, Hrbatý
    Trenér: Jakub Ferenc

    HC Boskovice inline: A. Schejbal (J. Külzer) – M. Schejbal (A), Šebek (C), Ošlejšek – Müller, Novotný, N. Külzer, Miloš, Pospíšil
    Trenér: David Šebek

    Rozhodčí: Novotný, Bezděk

    Diváci: 108
    IHC Přerov 2 0 HC Boskovice inline
    #1 Sobota 18.06.2022 • 11:00
    IHC Přerov - HC Boskovice inline 5:0
    #2 Sobota 18.06.2022 • 14:00
    IHC Přerov - HC Boskovice inline 7:3
    bahis siteleri