Česko – Slovensko cz 3:1 (kon.) | Velká Británie – Kanada 0:12 (kon.) | USA – Slovensko 3:4 (0:1 po s.s.)
Libanon – Česko cz 0:8 (kon.)
konec
Česko
3:1 (1:0, 0:0, 2:1)
Slovensko
Středa 22.06.2022, 03:40 • Place Bell 2, Laval, Kanada • Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
     
    44:31
    Třetí český trest v zápase postihne obránkyni Karolínu Kosinovou, ta si neodpustila podrážení.
     
    38:12
    Nakonec se po souboji podívá za katr také Slovenka Kristína Šimnová, která dostává dvě minuty za podrážení a nabízí Česku další možnost v přesilovce.
     
    35:19
    Obránkyně Paula Cagáňová je odeslána na trestnou lavici, provinila se totiž držením. Další komplikace pro slovenský výběr.
     
    13:23
    Asistentka kapitánky Michaela Vršková nyní oslabuje svůj tým, když s blížícím se koncem třetiny provedla hákování.
     
    06:48
    Hned od úvodních minut je jasné, že utkání se ponese v ostřejším tempu. Do vlasů si nyní vjely česká útočnice Aneta Lédlová a slovenská obránkyně Alžběta Šulíková, obě musí vychladnout na trestné lavici (hrubost).
     
    02:50
    Za nepřiměřenou hru tělem putuje na trestnou lavici Natálie Pangerlová, česká útočnice tak nabízí Slovenkám úvodní přesilovku.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 15. Patočková (Katlounková, Horálková), 37. Patočková (Horálková, Manhartová), 40. Herzigová (Kosinová) – 45. Šulíková (Dzurinová)


    Česko: Zechovská (Bláhová) – Herzigová, Seroiszková, Martinů, Kosinová, Rejlová, Radová – Šmajdová, Patočková, Škorpíková, Kubínová, Křížová, Lédlová, Pangerlová, Horálková, Manhartová, Kotlíková, Krásová, Halbrštátová, Ištoková, Kaltounková
    Trenér: Karel Manhart

    Slovensko: Pastorková Rišová (Hupková) – Dzurinová, Šulíková, Martincová, Štrbáková, Cagáňová, Záborská, Gáborčíková – Klimantová, Leskovjanská, Šimnová, Paľová, Hájniková, Nemčeková, Halušková, Dobošová, Čorňáková, Randová, Huňadyová, Záňová, Lopušanová, Vršková
    Trenér: Marián Hambálek

    Rozhodčí: McLean, O'Dwyer
    bahis siteleri