Slovensko – Haiti 7:1 (kon.) | Řecko – Kanada 0:4 (kon.) | Velká Británie – Itálie 0:6 (kon.)
USA – Arménie 9:0 (kon.) | Česko – Haiti cz 10:0 (kon.) | Řecko – Finsko 2:1 (kon.)
konec
Česko
10:0 (3:0, 5:0, 2:0)
Haiti
Čtvrtek 23.06.2022, 19:40 • Place Bell 1, Laval • Mistrovství světa mužů
Předzápasové kurzy
     
    39:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hattrick běžícího JANA ČEJKY, brankář si na jeho pokus z levé strany podle všeho hodně sáhl, ale přesto balónek skončil v síti. Radost české lavičky značí, že pro Čejku to bude drahé. Jednak hattrick, druhak desátý gól v zápase. Asistence: Lukáš Lhota.
     
    34:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi vyhráli buly a pokus Šlehofera z levé strany tečoval ADAM KUBÍK svým prvním dnešním gólem. Asistence: Václav Šlehofer.
     
    26:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další česká trefa. Jejím autorem je PETR FILIP, pro kterého je to druhý gól v této třetině. Od posledního českého zásahu uplynulo jedenáct sekund a tohle zavání debaklem pro Haiti. Přitom proti Slovensku působil karibský stát velice sympaticky. Asistence: Jan Čejka.
     
    26:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi skvěle a hlavně rychle zvládli přechod do útočného pásma a situace dva na nikoho dopadla sedmou českou branku v podání DALIMILA ZVONKA. Asistence: Lukáš Lhota, Martin Kruček.
     
    25:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Kanár! Češi dávají skóre tenisovou podobu! Obrana Haiti byla dosti rozhozená. Národní celek šel do přečíslení, JAN ČEJKA si to namířil z rychlosti mezi dva hráče a sám proti gólmanovi nezaváhal. Bez asistence.
     
    22:45
    Češi nemilosrdně trestají nedisciplinovanost soupeře. Poprvé v zápase skóruje PETR FILIP a Langr s Bílým mají dnes čtvrtý kanadský bod. Asistence: Jan Bílý, Nicolas Langr.
     
    22:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi vyhráli buly, načež hned od modré čáry zakončil přesně MARTIN KRUČEK. Asistence: Tomáš Wrobel.
     
    11:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    JAN ČEJKA využil na středu přihrávky Langra z levé strany pod sebe a z prvního doteku příklepem zvýšil na 3:0. Asistence: Nicolas Langr, Jan Bílý.
     
    07:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    NICOLAS LANGR se u levého mantinelu natlačil před obránce a potom dotáhl svůj bekhendový blafák sám proti Peanovi. Asistence: Tomáš Kudela, Jan Bílý.
     
    01:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Už to vypadalo, že se Haiti ubrání, ale NICOLAS LANGR SE otočil na pravé straně, práskl do míčku a překonal Peana. Asistence: Jan Bílý, Zdeněk Král.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 2. Langr (Bílý, Král), 8. Langr (Kudela, Bílý), 12. Čejka (Langr, Bílý), 23. Kruček (Wrobel), 23. Filip (Bílý, Langr), 26. Čejka, 27. Zvonek (Lhota, Kruček), 27. Filip (Čejka), 35. Kubík (Šlehofer), 40. Čejka (Lhota)


    Česko: Stárek (Gerlich, Mikl) – Kudela, Filip, Fanderlík, Šlehofer, Chyba, Pospíšil (C) – Wrobel (A), Král, Vaněk, Zvonek, Pražák, Fejfar, Kubík, Müller, Zajíček, Kruček, Bílý (A), Lhota, Čejka, Langr.
    Trenér: Jiří Mašík

    Haiti: Pean (Massa) – St-Surin, Dieujuste, Reg. Morne (C), Robby, D. Jean-Charles, Sanon, Aimé (A), Simeón, Decosse – Benel, Mailly-Pressoir, Alphonse-Sauvageau, Chery, Véricain, P. A. Plaisir, Merone, H. Jean-Charles, Racette, Raphael, Rub. Morne, Ch. Plaisir, Jean-Denis (A), Brisard-Cadet.
    Trenér: Ainslie Bien-Aime

    Rozhodčí: Robertson, Dziwenka
    thejrc.org