ILHK Hr. Králové – Devils Zlín 7:4 (kon.) | IHC Přerov – Černošice 8:2 (kon.) | Devils Zlín – Černošice 7:6 (kon.)
ILHK Hr. Králové – IHC Přerov 0:7 (kon.)
konec
IHC Devils Zlín
7:6 (0:2, 7:4)
SK Černošice
Sobota 25.06.2022, 16:00 • Zimní stadion Kroměříž • Final Four Stilmat extraligy mužů inline hokeje • O 3. místo
Partner:
     
    38:19
    Černošice právě vstřelily branku!
    Ale ještě to drama bude. Necelé dvě minuty před koncem druhé poloviny MIROSLAV DANI vykřesal jiskřičku naděje, když puk procpal pod Hufa. Asistence: Jan Kern.
     
    36:06
    Devils právě vstřelili branku!
    Už to vypadá, že by to Devils zvládnout, když těží z širšího kádru a více sil než soupeř. Sedmou branku Zlína zaznamenal PETR ZÁMORSKÝ. Bez asistence.
     
    33:39
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín jde opět do vedení. DOMINIK LUŽA z totožné pozice na pravém kruhu našel mezeru v postoji Frolíka a vrací Devils vedení. Asistence: Jan Bartko.
     
    31:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Co se nepovedlo Chamrádovi, to využil z protiútoku DOMINIK LUŽA a Devils využívají početní výhodu, po které je stav znovu nerozhodný. Asistence: Jan Vyoral a Petr Zámorský.
     
    28:48
    Černošice právě vstřelily branku!
    Vedení se vrací na stranu Černošic, které se nenechali zaskočit čtyřmi góly Zlína. ROBIN VŠETEČKA tentokrát nezaváhal před Hufem. Asistence: David Sem a Miroslav Dani.
     
    27:40
    Černošice právě vstřelily branku!
    Pohledná kombinace Černošice a nakonec je opravdu srovnáno. Třetí šanci v řadě už hráči Černošic využili a na jejím konci byl ROBIN MALÝ, který na brankovišti zametl puk za Hufa. Asistence: Robin Všetečka a Aleš Chamrád.
     
    25:11
    Černošice právě vstřelily branku!
    Na druhé strašně přišla rychlá odpověď, o kterou se postaral ROBIN VŠETEČKA. Asistence: Miroslav Dani.
     
    24:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Zlín využil přesilovou hru, ač s velkým štěstím. JIŘÍ SUHRADA totiž vypálil a po odrazu se puk dostal až do branky Černošic.
     
    23:33
    Devils právě vstřelili branku!
    Rychlý obrat Devils a Frolíkovi v brance zřejmě dochází síly. Ke střele se odhodlal DANIEL GAZDA, který zaskočil černošického brankáře. Asistence: David Hrazdira.
     
    22:20
    Devils právě vstřelili branku!
    A je srovnáno. JAN BARTKO si vyměnil roli s Petrem Zámorským a tentokrát byl zakončujícím Bartko, který na vrcholu kruhu vytěžil z pasu Zámorského gól na 2:2. Asistence: Petr Zámorský.
     
    20:57
    Devils právě vstřelili branku!
    PETR ZÁMORSKÝ to vzal na sebe a pověsil puk nad rameno brankáře Frolíka, který doposud předváděl bezchybný výkon. Asistence: Jan Bartko.
     
    17:38
    Černošice právě vstřelily branku!
    Huf se nechal zaskočit střelou ze střední vzdálenosti a Černošice ještě v závěru první poloviny vedou o dvě branky. DAVID SEM natáhl k tvrdé střele a zlínský brankář podruhé inkasuje. Asistence: Robin Všetečka.
     
    09:28
    Černošice právě vstřelily branku!
    Frolíkovi pomohla tyč po střele Suhrady, aby se puk rychle odrazil k ALEŠI CHAMRÁDOVI, jenž si to sám mířil na Hufa a střelou mezi betony zlínského brankáře otevírá skóre! Asistence: Michal Bezouška.
    Branky a nahrávky: 21. Zámorský (Bartko), 23. Bartko (Zámorský), 24. Gazda (Hrazdira), 25. Suhrada, 32. Luža (Vyoral, Zámorský), 34. Luža (Bartko), 37. Zámorský – 10. Chamrád (Bezouška), 18. Sem (Všetečka), 26. Všetečka (Dani), 28. Malý (Všetečka, Chamrád), 29. Všetečka (Sem, Dani), 39. Dani (Kern)


    IHC Devils Zlín: Huf (Kořének) – Bachánek, Bartko, Chludil, Gazda, Hrazdira D., Luža, Pavlůsek, Suhrada, Vyoral, Zámorský.
    Trenér: Jiří Suhrada

    SK Černošice: Frolík (34. Ondrík) – Chamrád, Malý, Sem, Kern, Bezouška, Všetečka, Dani.
    Trenér: Dominik Sem

    Rozhodčí: Šiška, Veselý
    ocianews.com