Uh. Brod – IHC Prague Rats 7:3 (kon.) | IHC Dynamo Pardubice – IHC Přerov 1:3 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Dynamo Pardubice 5:12 (kon.)
Uh. Brod – IHC Přerov 7:6 (kon.)
konec
IHC Prague Rats
5:12 (2:4, 3:8)
IHC Dynamo Pardubice
Sobota 25.06.2022, 14:00 • MEO Aréna, Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje • O 3. místo
Partner:
     
    Divoké utkání JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje o třetí místo je u konce. Padlo v něm celkem 17 branek, z vítězství 12:5 se radují Pardubice, které tak získávají bronzové medaile. Dynamo vyhrálo druhý poločas 8:3 a cenný kov si tak doslova vystřílelo. Na východ Čech se tím pádem nepojede s prázdnou. (15:05:30)
     
    Konec zápasu.
     
    29:30
    Před branku se středem hřiště protáhl Andrejko. Ten dokázal propasírovat puk přes Svobodu, ovšem kotouč po odrazu od jeho těla skončil mimo branku.
     
    29:04
    Pardubické vedení mohlo být ještě vyšší, dvakrát ale nyní dobře zakročil brankář Rats Svoboda.
     
    28:40
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats:
    Lokvenc – 1,5MIN, sekání.
     
    28:25
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Je tu dvanáctý gól Dynama v utkání o třetí místo a tedy i bronzové medaile. Podruhé za sebou se trefuje ADAM LUDĚK KRÁL, jehož střela proletěla nad lapačkou Svobody a zastavila se až v síti. Asistence: Matouš Pospíchal.
     
    27:48
    Na konci přesilovky ještě z levé strany vystřelil k bližší tyči Krejčí, Šmíd vkleče betony dokázal zakročit.
     
    27:35
    Obléhání branky Pardubic se vzhledem ke skóre a pokročilejší fázi utkání nekoná. Hra se odehrává spíše okolo středového kruhu.
     
    26:23
    Vyloučení v týmu IHC Dynamo Pardubice:
    Andrejko – 1,5MIN, sekání.
     
    26:04
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Gólové hody v zápase o bronz pokračují. Z levé strany prostřelil klečícího Svobodu ADAM LUDĚK KRÁL. Asistence: František Florián.
     
    25:34
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    S góly se nám nyní vyloženě roztrhl pytel. ELIÁŠ ZENKL, kapitán Prahy, nyní předvedl takové bekhendové zakončení, že na něj Šmíd v brance Pardubic nedosáhl. Bez asistence.
     
    25:14
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Pardubice znovu rychle odpovídají. Po přihrávce Haška se o to tentokrát postaral ŠIMON PROCHÁZKA. Na jeho zakončení byl Svoboda krátký. Asistence: Štěpán Hašek.
     
    24:55
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Nyní udeřili opět domácí, kotouč za záda Šmíd zblízka dorazil důrazný JAN ŠVEJDA. Pro něj jde o druhou trefu v zápase. Asistence: Kryštof Prokop.
     
    24:38
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Pardubice rychle odpovídají. Sám na brankáře šel MATOUŠ POSPÍCHAL, který převedl bezchybně provedený bekhendový blafák. Kotouč dokázal zvednout nad tělo Svobody, který šel naopak k zemi. Puk se nakonec zastavil pod horní tyčí. Asistence: Adam Luděk Král.
     
    24:14
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Rats korigují skóre a snižují na rozdíl pěti přesných zásahů. Z levé strany se prosadil ADAM FIŠER, na jehož křížnou střelu Šmíd lapačkou nedosáhl. Asistence: Eliáš Zenkl.
     
    22:35
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Východočechů, kteří to nyní sehráli až do prázdné branky. Hašek už mohl střílet, místo ale ještě vybídl MATOUŠE POSPÍCHALA, který už měl naprosto lehkou práci. Asistence: Štěpán Hašek.
     
    22:20
    Po střele do oblasti horní tyče se Šmíd natahoval lapačkou. Nakonec ale bylo jeho úsilí zbytečné, protože kotouč šel nad brankou Dynama. Vzápětí už si hosté počínali přesněji a Šmíd musel zakročit u pravé tyče.
     
    21:37
    Hanzlík potáhl kotouč po pravé straně útočné poloviny a poté ho chtěl předat Andrejkovi. Toho ale v prostoru mezi kruhy zablokovali tři hráči Rats.
     
    20:54
    Oddechový čas pro tým IHC Prague Rats.
     
    20:54
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Vzápětí ale Svoboda posedmé v zápase kapituluje. Zblízka jej dokázal překonat ŠIMON PROCHÁZKA, kterému přihrávkou do míst poblíž levé tyče asistoval Hašek. Asistence: Štěpán Hašek.
     
    20:48
    Florián našel kolmicí Haška, ale ten střelou mezi betony Svobodu nepřekonal. Brankář Rats v pokleku zakročil.
     
    19:49
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Dynamo druhou přesilovku v krátkém časovém sledu využívá. Z levé strany vypálil do vzdálenějšího horního rohu Svobodovy branky LUCAS ANDREJKO a dovršil hattrick! Kotouč ještě opřel o brankovou konstrukci. Bez asistence.
     
    19:33
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats:
    1,5MIN – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Pobl.
     
    19:33
    Dynamo přesilovku nevyužilo a už se hraje v plném počtu na obou stranách.
     
    17:53
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats:
    Zenkl – 1,5MIN, podrážení.
     
    17:50
    Dva parádní zákroky nyní předvedl Oliver Svoboda. Nejprve se tygřím skokem vrhl proti střele Pospíchala do prakticky prázdné branky, poté vystihl i bekhendovou kličku Krále. Rats se ale budou muset bránit v oslabení.
     
    15:52
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Pospíchal předal kotouč LUCASI ANDREJKOVI, jehož pokus z levé strany skončil přesně ve vzdálenější šibenici branky Olivera Svobody. Současně cinkl o brankovou konstrukci a vzápětí vyletěl z branky. Rozhodčí ale okamžitě ukázal na branku, že kotouč skutečně přešel brankovou čáru. Asistence: Lukáš Andrejs.
     
    15:52
    Nyní to z levé strany zkusil Švejda, ovšem Šmída neprostřelil. Domácí brankář udržel kotouč vkleče ve své výstroji.
     
    15:26
    Na Šmída šla polovysoká střela z levé strany, brankář Dynama ji dokázal zneškodnit.
     
    15:02
    Úvodní buly druhé půle vyhrály Rats.
     
    15:01
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce. Pardubice mají momentálně blíže k zisku bronzových medailí z JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje. Zatím jsou lepším týmem a nad Prague Rats vedou 4:2. Náskok Dynama mohl být ještě výraznější, další šance ale zneškodnil hostující brankář Svoboda. Tým z hlavního města naopak krátce před pauzou snížil na dvougólový rozdíl a rozhodně nic nebalí.
     
    15:00
    První poločas skončil.
     
    14:58
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Přesně 1,7 sekundy před sirénou naopak přichází snížení Rats. Stadionem to jen cinklo, když se střela KRYŠTOFA PROKOPA otřela o brankovou konstrukci za Šmídem a poté skončila v síti. Asistence: Adam Purma.
     
    14:45
    Sám na Svobodu jel nyní Florián, ale svůj bekhendový blafák poslal mimo branku Pražanů.
     
    14:13
    Odražený puk okamžitě napálil na Svobodu lehce z levé strany Procházka. Brankář Rats rychle zaklekl a poblíž levé tyče kotouč schoval do své moci.
     
    13:22
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Východočeši zhruba minutu a půl před koncem prvního poločasu zvýrazňují svůj náskok. Po nahrávce Andrejka překonal Svobodu z osy hřiště LUKÁŠ ANDREJS. Asistence: Lucas Andrejko.
     
    13:02
    Fiala trochu zleva zkusil střelu přes obránce Dynama, trefil ale pouze jeho nohy přitisknuté k sobě.
     
    11:30
    Tentokrát musel Svoboda vytrčeným betonem zasáhnout proti nebezpečné střele soupeře z levé strany útočné poloviny. Opět to zvládl a podruhé v krátkém čase tak osvědčil pohotovost i brankářské umění.
     
    11:06
    Pospíchal oklamal dva soupeře a najel si více na pravou stranu útočné poloviny. Svoboda proti němu mírně vyjel a u pravé tyče vkleče jeho přízemní střelu zlikvidoval. To byla dobrá šance Dynama.
     
    10:27
    Nahrávka přes osu hřiště z levé strany tentokrát nenašla nikoho z hráčů Dynama. Hra se tak otočila blíže ke Šmídovi, ten ale zasahovat nemusel.
     
    09:17
    Oddechový čas si tentokrát vzali hosté. Pražané totiž ihned po inkasované brance vyrazili dopředu a pomyslné kaštany z ohně musel u levé tyče vytahovat až brankář Dynama Šmíd.
     
    09:13
    Oddechový čas pro tým IHC Dynamo Pardubice.
     
    09:00
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    A+A, Pardubice si berou zpět náskok dvou branek. Po nahrávce Andrejse natáhl ke střele ze střední vzdálenosti u levého mantinelu LUCAS ANDREJKO a zakončil přímo ke vzdálenější tyčce. Asistence: Lukáš Andrejs.
     
    08:25
    Tábor si najel na levé straně nad kruh a Šmíd jeho pokus na zadní tyč zkrotil nadvakrát na svém betonu. Když zrovna zasahoval, útočník Rats se otáčel. Tábor si už myslel, že kotouč skončil v bráně, a pomalu se začínal radovat. Nakonec ale zbytečně, skóre se nemění.
     
    07:10
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Pozor, teď ale Rats snižují na rozdíl jediného gólu. Z pravé strany překonal Šmída po přihrávce Krejčího JAN ŠVEJDA. Asistence: Josef Krejčí.
     
    07:01
    V poslední době spíše ojedinělá střela domácích, pokus Fišera skončil na hrudi Šmída.
     
    06:10
    Nápor Dynama pokračuje a Pražany nyní od třetí inkasované branky zachránila horní tyčka. Rozhodčí stojící poblíž středového kruhu pouze rozpažil na znamení, že Pardubice tentokrát neskórovaly.
     
    05:38
    Andrejs si z pravé strany najel blíže k brance, jeho pokus na první tyč Svoboda dokázal vyrazit.
     
    04:44
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Naopak podruhé skórují hosté. Prudký pas Pospíchala z levé strany usměrnil do sítě v místech u pravé tyče ŠTĚPÁN HAŠEK. Asistence: Matouš Pospíchal.
     
    04:31
    Přihrávka od pravého mantinelu měla směřovat na volného hráče před Šmídem, Pardubičtí ji ale dokázali včas zastavit.
     
    03:53
    Tým IHC Dynamo Pardubice právě vstřelil branku!
    Východočeši jsou za svou aktivitu odměněni vedoucí brankou. Po přihrávce Andrejka si z levé strany až na kruh najel FRANTIŠEK FLORIÁN a zavěsil do vzdálenějšího horního rohu Svobodovy branky. Asistence: Lucas Andrejko.
     
    03:39
    Pražané vycítili, že se dostali pod tlak, a po zákroku Svobody proti střele z levé strany si vzali čas na poradu.
     
    03:39
    Oddechový čas pro tým IHC Prague Rats.
     
    02:47
    Hosté mají nyní více ze hry a puk se dvakrát potuloval nebezpečně blízko Svobodovy branky. Nejprve k ní šel z pravé, poté pro změnu z levé strany. Za brankovou čárou se nicméně neocitl.
     
    01:55
    Král objel branku Rats a přihrál nad pravý kruh Andrejkovi. Puk po jeho střele narýsoval oblouk a Svobodovi nadělal pořádné potíže. Domácí brankář vůbec nevěděl, kde má kotouč. Ten byl před ním, ovšem Dynamo ho za brankovou čáru dostat nedokázalo. Snažení Východočechů pak přerušila píšťalka rozhodčího.
     
    01:00
    Rats buly na útočné polovině k otevření skóre nepomohlo. Hra se poté přelila zase trochu na druhou stranu, Svoboda ale žádnou ošemetnou situaci řešit nemusel.
     
    00:27
    Na druhé straně musel Šmíd řešit střelu Pospíchala z pravé strany. Po jeho zákroku betony rozhodčí přerušili hru.
     
    00:06
    Úvodní buly vyhrály Pardubice a jeden z jejich hráčů se vydal hned dopředu. Svobodu ale neohrozil.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Celek Prague Rats je pro duel o bronz veden jako domácí, nastoupí v černobílých dresech. Pardubice obléknou pro změnu bíločerné dresy.
     
    Úvodní sestavy:

    IHC Prague Rats: Svoboda – K. Prokop, Vymazal, Švejda, Pobl – Lokvenc, Fišer, Purma, Zenkl (C), Krejčí (A), Tábor
    Trenér: Martin Mecera

    IHC Dynamo Pardubice: Šmíd – Florián, Hanzlík (A), Fiala (C), Král, Andrejs – Pospíchal, Andrejko, Procházka, Hašek
    Trenér: Lukáš Andrejs

    Rozhodčí: Peluha, Takáč.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 8. Švejda (Krejčí), 15. Prokop (Purma), 25. Fišer (Zenkl), 25. Švejda (Prokop), 26. Zenkl – 4. Florián (Andrejko), 5. Hašek (Pospíchal), 9. Andrejko (Andrejs), 14. Andrejs (Andrejko), 16. Andrejko (Andrejs), 20. Andrejko, 21. Procházka (Hašek), 23. Pospíchal (Hašek), 25. Pospíchal (Král), 26. Procházka (Hašek), 27. Král (Florián), 29. Král (Pospíchal)


    IHC Prague Rats: Svoboda – K. Prokop, Vymazal, Švejda, Pobl – Lokvenc, Fišer, Purma, Zenkl (C), Krejčí (A), Tábor
    Trenér: Martin Mecera

    IHC Dynamo Pardubice: Šmíd – Florián, Hanzlík (A), Fiala (C), Král, Andrejs – Pospíchal, Andrejko, Procházka, Hašek
    Trenér: Lukáš Andrejs

    Rozhodčí: Peluha, Takáč
    ocianews.com