Uh. Brod – IHC Prague Rats 7:3 (kon.) | IHC Dynamo Pardubice – IHC Přerov 1:3 (kon.) | IHC Prague Rats – IHC Dynamo Pardubice 5:12 (kon.)
Uh. Brod – IHC Přerov 7:6 (kon.)
konec
IHC KANCI Uherský Brod
7:6 (3:1, 4:5)
IHC Night Birds Přerov
Sobota 25.06.2022, 15:00 • MEO Aréna, Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR mladších žáků inline hokeje • Finále
Partner:
     
    38:01
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Tak pozor, bude to ještě drama. Polovysoká střela od DOMINIKA ŠINDLERA totiž propadla Březinovi za brankovou čáru. Uherský Brod tak vede už jen o gól. Asistence: Lukáš Mozr.
     
    36:50
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Povedený oblouček poslal z pravé strany před branku Šindler. Kousku svého kolegy z útoku využil PROKOP ZELINKA, jenž zblízka usměrnil kotouč za Březinova záda. Asistence: Dominik Šindler.
     
    36:21
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    MICHAEL PAVLICA udržel na zádech hned dvojici soupeřů, z pravé strany se protáhl před branku a pak zakončil mimo dosah ležícího Březiny. Night Birds se prosazují počtvrté v utkání. Asistence: Jiří Peluha.
     
    31:46
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Druhý hattrick na straně Uherského Brodu. Po Štramberském se dočkal také MARTIN PAVLŮSEK, jenž překonal brankáře Přerova z prostoru u pravé tyče. Asistence: Dominik Bahula.
     
    31:18
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerované snižují na rozdíl tří branek. Tedy spíše Přerovanka. NATÁLIE VESELÁ si najela až před branku a poté zavěsila pod horní tyčku. Bez asistence.
     
    30:34
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Ze hry uplynulo přesně třicet sekund a ALBERT ŠTRAMBERSKÝ dovršuje hattrick! Útočníkovi Kanců s číslem 11 zafungovala obnovená spolupráce s Martinem Pavlůskem. Asistence: Martin Pavlůsek.
     
    30:04
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Přerov své šance nevyužil, naopak Kanci přidávají pátou branku v zápase. Po akci Bodiše doklepl kotouč do pravé šibenice přerovské branky ALBERT ŠTRAMBERSKÝ. Asistence: Samuel Bodiš.
     
    27:07
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Na obou stranách už se hraje v plném počtu a Night Birds snižují. Přesnou střelou, na kterou Březina navzdory roztaženým betonům nedosáhl, se o to postaral ŠIMON OHAREK. Asistence: Lukáš Mozr.
     
    20:14
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Identická situace jako v prvním poločase. Ze hry uplynulo čtrnáct sekund a Uherský Brod skóruje. Navíc se prosazuje stejný hráč, dalekonosným pokusem, který byl dost možná ještě tečovaný, překvapil Gajduška MARTIN PAVLŮSEK. Bez asistence.
     
    19:27
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Půl minuty před koncem první půle se Kanci vrací do vedení o dva góly. Děje se tak díky individuální akci ŠIMONA ŠTĚPÁNKA. Ten prošel po pravém křídle, dostal se přes posledního bránícího soupeře, roztáhl si brankáře a pak přízemní střelou mimo dosah jeho těla přesně zakončil. Bez asistence.
     
    15:10
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Přerov využívá přesilovku a snižuje na rozdíl jediného gólu. Peluha přihrál doprava na MICHAELA PAVLICU a kapitán Night Birds vymetl pravou šibenici Březinovy branky. Asistence: Jiří Peluha.
     
    04:30
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Udeřilo znovu na straně Kanců. ALBERT ŠTRAMBERSKÝ a Martin Pavlůsek si tentokrát role prohodili. Střílenou přihrávku Pavlůska před bránu usměrnil zblízka za záda Gajduška Štramberský. Asistence: Martin Pavlůsek.
     
    00:14
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Kanci jdou po 14 sekundách od prvního buly do vedení. Gajduška nepřekonal nikdo jiný, než kanonýr Uherského Brodu MARTIN PAVLŮSEK. Přihrávka na gól putuje zase za Albertem Štramberským. Asistence: Albert Štramberský.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 1. Pavlůsek (Štramberský), 5. Štramberský (Pavlůsek), 20. Štěpánek, 21. Pavlůsek, 31. Štramberský (Bodiš), 31. Štramberský (Pavlůsek), 32. Pavlůsek (Bahula) – 16. Pavlica (Peluha), 28. Oharek (Mozr), 32. Veselá, 37. Pavlica (Peluha), 37. Zelinka (Šindler), 39. Šindler (Mozr)


    IHC KANCI Uherský Brod: Březina (F. Prokop) – D. Bahula (C), Hradil, Juřena, Mošťková – Ajgl, S. Bodiš (A), Pavlůsek (A), Šiller, Š. Štěpánek, Štramberský
    Trenér: Pavel Bahula, Josef Štramberský

    IHC Night Birds Přerov: Gajdůšek (31. Shejbal) – Peluha, Kozák, Mozr – Grapl, Veselá, Benešová, Oharek, Omámik, Zelinka, Pavlica (C), Šindler (A), Mana, Strejček, Černošek
    Trenér: Patrik Škandera

    Rozhodčí: Peluha, Takáč
    bahis siteleri