IHC Přerov – Devils Zlín 8:2 (kon.) | HC Hořovice – IHC Prague Rats 4:2 (kon.) | Devils Zlín – IHC Prague Rats 4:7 (kon.)
IHC Přerov – HC Hořovice 9:4 (kon.)
konec
HC Cvočkaři Hořovice
4:2 (0:1, 4:1)
IHC Prague Rats
Sobota 25.06.2022, 13:00 • MEO Aréna, Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR dorostu inline hokeje • Semifinále
Partner:
     
    29:41
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Rats sice zavezly kotouč na útočnou polovinu, tam jej ale vybojoval MATYÁŠ BERAN, vyjel s ním podél levého mantinelu blíže středovému kruhu a pak zakončil do prázdné branky hostů. Útočník Cvočkařů tak ve druhém poločase nasázel čistý hattrick. Bez asistence.
     
    29:15
    Rats to zkoušejí bez gólmana, v poli tak mají výhodu jednoho hráče.
     
    29:13
    Oddechový čas pro tým IHC Prague Rats.
     
    29:13
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
    Hořovičtí si ale přece jen berou náskok zpátky. Přesně 47,1 sekundy před sirénou se ujala razantní střela, kterou na Pobla vyslal přibližně z úrovně vrcholku kruhů MATYÁŠ BERAN. Ten se tak podílel zatím na všech gólech Cvočkařů v tomto zápase. U prvního měl asistenci, další dva sám dal. Bez asistence.
     
    28:06
    Další slibná šance Hořovic. Dyk vybojoval kotouč pro Berana, který udělal několik temp, vyměnil si kotouč z forhendové strany hole na bekhendovou a protáhl se před bránu. Poblíž pravé tyče ale poté nepřehodil vyrážečku Pobla, brankář Rats rohem této části své výstroje poslal kotouč k zadnímu mantinelu.
     
    26:41
    Velká možnost domácích a v ní Malínek. Útočník Hořovic převzal zcela volný kotouč na pravém kruhu, křížnou střelou na přesouvajícího se Pobla ale minul vzdálenější horní roh branky Rats.
     
    23:52
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    Šest minut a osm sekund před koncem druhého poločasu Pražané srovnávají stav. Z bezprostřední blízkosti se o to postaral DOMINIK FREJKA, který za brankovou čáru dorazil předchozí pokus Tittla. Weber už se nacházel na zemi a proti zakončení útočníka Rats nemohl plnohodnotně zakročit. Asistence: Filip Tittl.
     
    21:31
    Beran mohl skórovat podruhé v zápase. Po přihrávce od jednoho ze spoluhráčů šel prakticky sám na Pobla, ten ale jeho střelu na lapačku dokázal zastavit. Brankář Rats tak předvedl kvalitní zákrok a skóre zůstává 2:1 pro Cvočkaře.
     
    19:20
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
    Cvočkaři to nejprve chtěli sehrát na střelu z první. Když jim tento záměr nevyšel, zkusili to jinak a uspěli. MATYÁŠ BERAN, asistent u vyrovnávacího gólu Hořovic, si kousek nad levým kruhem zpracoval kotouč a poté rozvlnil síť v prostoru pravé šibenice branky Prague Rats. Bez asistence.
     
    17:06
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
    Cvočkaři početní převahu přece jen využívají a srovnávají skóre. Z pravé strany si více do středu sjel ADAM DUFEK a polovysokou střelou našel volnou skulinu v postavení Pobla. Asistence: Matyáš Beran.
     
    16:38
    Beran mohl v přesilovce pálil příklepem do poloodkryté branky, ale z pravé strany nemířil přesně. Puk proletěl nad horní tyčkou branky Rats.
     
    15:47
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats:
    Lorenz – 1,5MIN, sekání.
     
    10:55
    Na konci kombinace Hořovic stál Malínek, který z levého kruhu trefil bližší tyčku Poblovy branky. Teď měly Rats štěstí.
     
    09:53
    Vyloučení v týmu IHC Prague Rats:
    Frejka – 1,5MIN, nedovolené bránění.
     
    08:15
    Vyloučení v týmu HC Cvočkaři Hořovice:
    Adamec – 1,5MIN, podrážení.
     
    04:14
    Prague Rats právě vstřelili branku!
    O pohledný hokejový moment se nyní postaral FILIP TITTL. Útočník Rats si po přihrávce Frejky najel do volného prostoru před dvojici soupeřů a střelou zápěstím trefil přesně volný prostor u pravé tyče hořovické branky. Weber se za letícím pukem pouze ohlédl. Asistence: Dominik Frejka.
     
    01:30
    Lorenz nejprve podržel kotouč a poté z levé strany vyslal ostrou střelu. Weber vyrazil kotouč na zadní mantinel a nápor Rats pokračoval. Nad levým kruhem za chvíli natáhl ke střele Tittl a za zády hořovického brankáře zazvonila pravá tyčka!

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 18. Dufek (Beran), 20. Beran, 30. Beran, 30. Beran – 5. Tittl (Frejka), 24. Frejka (Tittl)


    HC Cvočkaři Hořovice: Weber – Adamec, D. Trachta, Dyk, Dufek – T. Trachta, Malínek, Beran, Šiller
    Trenér: Robert Čech

    IHC Prague Rats: Pobl – Jindrák (A), Lorenz (C) – Marek, Tittl, Leinweber, Frejka, Beránek, Halfar
    Trenér: Ivo Jindrák

    Rozhodčí: Jurčík, Babulík
    ocianews.com