IHC Přerov – Devils Zlín 8:2 (kon.) | HC Hořovice – IHC Prague Rats 4:2 (kon.) | Devils Zlín – IHC Prague Rats 4:7 (kon.)
IHC Přerov – HC Hořovice 9:4 (kon.)
konec
IHC Night Birds Přerov
9:4 (4:1, 5:3)
HC Cvočkaři Hořovice
Sobota 25.06.2022, 17:45 • MEO Aréna, Přerov • Finálový turnaj JERSEY 53 MČR dorostu inline hokeje • Finále
Partner:
     
    Je hotovo. Přerov porazil Hořovice 9:4 a vyhrál tak finálový duel JERSEY 53 MČR dorostu inline hokeje. Druhé dějství bylo na góly bohaté, padlo jich dohromady osm. Na straně Night Birds zkompletoval hattrick obránce David Svozil. Zlato tak zůstává na Hané, stříbro poputuje do Hořovic. (18:54:34)
     
    Konec zápasu.
     
    38:49
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
    Trefa Hořovic a jak jinak než do levého horního rohu přerovské branky. Asistenci na povedené střele BENA ADAMCE si připisuje brankář Cvočkařů Jiří Weber. Pro něj je to alespoň slabá náplast na téměř hotový výsledek. Asistence: Jiří Weber.
     
    38:04
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Nádherná akce Soviček. Janek z pravé strany předložil kotouč DAVIDU SVOZILOVI jako na zlatém podnose. Svozil neměl problém zamést puk do odkryté brány a završuje tak hattrick! Asistence: Kryštof Janek.
     
    37:26
    Fehér pro změnu v útoku. Z pravé strany zkusil rychlou střelu švihem, ta proletěla kolem vzdálenější tyče Weberovy branky a skončila v rohu hrací plochy.
     
    36:46
    Fehér ztratil kotouč v obranném pásmu a dopředu se díky tomu vydal Tadeáš Trachta. Jeho zakončení ale nebylo přesné a skončilo pouze vedle přerovské branky.
     
    35:51
    Galnor měl na levé straně útočné poloviny dost místa i času na střelu. Domácí útočník hledal volné místo v postoji Jiřího Webera, ale nakonec ho nenašel. Weber v pokleku kotouč chytil do výstroje a poté hru přerušil.
     
    35:09
    Nyní se Šejba zaskvěl zákrokem hranou pravého betonu. Tou nasměroval mimo branku ostrou střelu Tadeáše Trachty z prostoru mezi kruhy, kam si hostující útočník nabruslil.
     
    34:26
    Situaci tří proti jednomu na straně Hořovic dokázal včasným přesunem vyřešit domácí brankář Šejba. U pravé tyče hrudí vychytal zakončujícího Šillera.
     
    32:55
    Weber nyní musel čelit sérii přerovských střel. Šťastný útočící na hattrick si jej nejprve nedokázal dostatečně rozhýbat a poté Weber přizvedl jeho ránu z otočky vyrážečkou nad horní tyč. Hořovický brankář si pak betony poradil ještě s dalšími dvěma pokusy Soviček.
     
    32:10
    Tým HC Hořovice právě vstřelil branku!
    Třetí gól Hořovic a druhý do levé šibenice. Tentokrát si zasekl kotouč více do středu hřiště BEN ADAMEC a podobně jako předtím Tadeáš Trachta vystřelil přesně nad Šejbovu vyrážečku. Asistence: Alexandr Šiller.
     
    31:08
    Sám před Weberem se nyní ocitl Macháček, ovšem svůj bekhendový blafák nedokázal umístit do brány. Nebylo to však tím, že by branku netrefil, ale skvělým zákrokem skákajícího brankáře Cvočkařů.
     
    30:13
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Naopak Hanáci si kombinací došli pro osmou branku. Po rychlém přiklepnutí Pekaře našel volné místo v pokleku Webera FILIP KOUDELA. Domácí bek skóruje podruhé v utkání. Asistence: Matěj Pekař.
     
    30:07
    Denis Trachta se snažil využít zaváhání Přerovanů. V oslabení ujel sám na Šejbu, ale zamířil vedle pravé tyče.
     
    29:42
    Hořovice na úvod přesilovky vyhodily kotouč až k Šejbovi.
     
    29:30
    Vyloučení v týmu HC Cvočkaři Hořovice:
    Šiller – 2 min, podrážení.
     
    29:02
    Svozil vyslal nebezpečnou střelu z mezikruží, nasměroval ji však nad branku Webera.
     
    28:32
    Z prostoru u pravé tyče to zkusil Ambruz, ale branku Hořovic netrefil.
     
    28:06
    O kotouč se bojuje v rohu útočného pásma Přerova.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 3. Šťastný (Pekař), 14. Svozil (Šťastný), 16. Janek (Pekař), 19. Šťastný (Janek), 22. Koudela (Pekař), 23. Fehér, 25. Svozil (Janek), 31. Koudela (Pekař), 39. Svozil (Janek) – 9. Beran (T. Trachta), 27. T. Trachta (Malínek), 33. Adamec (Šiller), 39. Adamec (Weber)


    IHC Night Birds Přerov: Trnka (21. Šejba) – Koudela, Ambruz (C), Fehér, Janek, Raška, Pekař, D. Svozil – Králík, Macháček, Matyáš, Galnor, Mozr, Ondriš (A), Šťastný
    Trenér: Patrik Škandera

    HC Cvočkaři Hořovice: Weber – Adamec (C), D. Trachta, Dyk, Dufek – T. Trachta, Malínek, Beran, Šiller (A)
    Trenér: Robert Čech

    Rozhodčí: Prokš, Novotná
    thejrc.org