Sokolov – Litvínov 0:3 (kon.) | Kobra – Příbram 2:3 (kon.) | Jastrzębie – Frýdek-M. 3:5 (kon.)
konec
JKH GKS Jastrzębie
3:5 (0:2, 3:1, 0:0)
HC Frýdek-Místek
Čtvrtek 04.08.2022, 18:00 • Jastrzebie • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:36
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Další trefa Slezanů. JAKUB ŽŮREK se dostal ke kotouči a následně propálil gólmana Balisze.
     
    43:46
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Krásná kombinace Frýdku v útočném pásmu znovu vrací Slezany do vedení. Jeden z hráčů Frýdku vjel do útočného pásma a ještě viděl lépe postaveného ŠTĚPÁNA HAVRÁNKA, který následně tvrdou ranou prostřelil brankáře Balisze nad beton.
     
    39:59
    Jastrzębie právě vstřelilo branku! Vteřinu před koncem druhé třetiny je srovnáno! Domácí byli v útočném pásmu a k puku se nakonec dostal JEVGENIJ KAMENĚV, který prostřelil Mokreho.
     
    29:23
    Jastrzębie právě vstřelilo branku! Jastrzebie se přibližuje na dostřel. Brankář Mokry tentokrát nedosáhl na střelu JOZEFA ŠVECE, který se dostal k puku a trefil se přesně nad beton Mokryho. Bez asistence.
     
    26:01
    Jastrzębie právě vstřelilo branku! První gól domácích. Po kombinaci v útočném pásmu se ANTONS SINEGUBOVS opřel zleva do puku a propálil Mokryho. Bez asistence.
     
    20:56
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Machala se dostal ke střele, kterou brankář Balisz jen vyrazil na hůl dojíždějícího DANIELA VRDLOVCE, který dorazil puk do odkryté brány. Bez asistence.
     
    17:33
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Druhý gól v domácí síti. Po dobrém samostatném průniku se prosazuje JONÁŠ JOBÁNEK. Bez asistence.
     
    11:54
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku! Frýdek se v přesilovce dostává do vedení. Přesnou střelou se z pravého kruhu prosazuje ONDŘEJ MACHALA. Asistence: Vladimír Svačina.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 27. Sinegubovs, 30. Švec, 40. Kamenev – 12. Machala (Svačina), 18. Jobánek, 21. Vrdlovec


    JKH GKS Jastrzębie: Balisz – Bryk, Blanik, Freidenfelds, Gorny, Horzelski, Jansons, Jarosz, Kaleinikovas, Kamenev, Korkiakoski, Kostek, L. Nalewajka, R. Nalewajka, Pas, Pelaczyk, Sevcenko, Sinegubovs, Švec, Urbanowicz.
    HC Frýdek-Místek: Mokry (Švančara) – Teper, Havránek, Marcinko, Sova, Kareš, Žůrek, Adámek, Homola – Svačina, Vrdlovec, Machala, Dostálek, Haas, Doktor, Klimša, Zeman, Hotěk, Ullrych, Jobánek, Geidl.
    thejrc.org