Frankfurt – Bayern 1:6 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
1:6 (0:5)
Bayern Mnichov
Pátek 05.08.2022, 20:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německá Bundesliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný páteční večer. Vítám vás při sledování prvního utkání nového ročníku Bundesligy. Páteční předehrávku obstará mistrovský Eintracht Frankfurt, který na domácím stadiónu přivítá mistrovský Bayern Mnichov.
     
    Eintracht Frankfurt

    Eintracht Frankfurt má na co navazovat. V loňské sezóně totiž opanoval Evropskou ligu, když ve finále porazil po penaltách Rangers. Na úkor evropského poháru stagnovaly výsledky v domácí soutěži, v níž svěřenci kouče Glasnera obsadili až jedenáctou příčku, avšak nemuseli smutnit, protože díky triumfu v evropské soutěži se automaticky kvalifikovali do letošního ročníku Ligy mistrů.

    Frankfurt může těžit z faktu, že kostra týmu zůstala víceméně stejná. Místo citelných odchodů evidujeme příchod zajímavých posil. Za zmínku stojí především Mario Götze a Lucas Alario, v trvalý přestup pak Eintracht přetavil původně pouze hostování Jense Pettera Haugeho. Frankfurt minulý víkend zvládl první ostré utkání v sezóně, v rámci poháru zvítězil v Magdeburgu 4:0.
     
    Bayern Mnichov

    Bayern oslavil jubilejní desátý titul a je jisté, že letos bude chtít načít druhou desítku. O lepší počin se pak pokusí v Lize mistrů, v níž vypadl ve čtvrtfinále v roli obrovského favorita s Villarrealem (0:1, 1:1). A Bayern nevyhrál ani domácí pohár, už ve 2. kole schytal debakl 0:5 od Borussie Mönchengladbach.

    Největší humbuk kolem Bayernu byl spjat s osobou Roberta Lewandowského, jenž se po osmi letech rozhodl zkusit novou výzvu, a to v Katalánsku v Barceloně. Poláka by měla zastoupit jiná hvězda, z Liverpoolu příchozí Senegalec Sadio Mané. Ten na sebe upozornil hned v prvním ostrém klání v nové sezóně, na vítězství 5:3 v Superpoháru nad Lipskem se podílel jedním gólem. Kromě Maného má mužstvo z Bavorska ale i jiná zajímavá nová jména. Klub posílili Noussair Mazraoui, Ryan Gravenberch či Matthijs de Ligt.
     
    Úvodní sestavy:

    Eintracht Frankfurt: Trapp – Touré, Tuta, Ndicka – Knauff, Rode (C), Sow, Kostić – Lindström, M. Götze – Borré.
    Náhradníci: Ramaj – Alario, Kolo Muani, Kamada, Hasebe, Lenz, Jakić, Alidou, Chandler.
    Trenér: Oliver Glasner

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, Upamecano, Hernández, Davies – T. Müller, Kimmich, Sabitzer, Musiala – Mané, Gnabry.
    Náhradníci: Ulreich – Gravenberch, Nianzou, Mazraoui, Stanišić, de Ligt, Sané, Tel, Zirkzee.
    Trenér: Julian Nagelsmann

    Rozhodčí: Aytekin – Dietz, Beitinger.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Letošní ročník Bundesligy je definitivně odstartován! Domácí Frankfurt d utkání vstoupil do utkání v bílých dresech, fotbalisté Bayernu oblékli dresy barvy červené.
     
    3
    Z domácího sektoru se na trávník vylinul kouř z dýmovnic. Rozhodčí Aytekin na pár vteřin přerušil hru, kouř se brzy rozplynul a zápas může pokračovat.
     
    4
    Středem hřiště vyzkoušel průnik Jamal Musiala. Velký německý talent se dostal daleko, zastavil jej až poslední obránce Tuta.
     
    5
    Bayern právě vstřelil branku!
    Gólový účet nové sezóny nejvyšší německé soutěže načal JOSHUA KIMMICH! Po faulu Ndicky překvapil z přímého kopu střelou z pravé strany na přední tyčku kolem jediného hráče stojícího ve zdi. Kevin Trapp reagoval pozdě, míč skončil s odrazem od levé části brankové konstrukce za jeho zády.
     
    7
    Pokračuje se ve velkém tempu. Po dlouhém nákopu Manuela Neuera startoval Jamal Musiala, avšak klička na Djibrila Sowa mu vůbec nevyšla.
     
    8
    Mužstvo z Bavorska pokračuje v aktivním pojetí hry. Z osmnácti metrů vypálil tvrdou ránu nártem Serge Gnabry, naštěstí pro Kevina Trappa míč proletěl vedle levé tyčky.
     
    9
    Dayot Upamecano podpořil ofenzivu a po šikovné narážečce s protihráčem Rodem pokračoval po pravé lajně. Střílený pas na Müllera v poslední chvíli odvrátil Ndicka.
     
    10
    Autor úvodního gólu Joshua Kimmich nenahrál k levé lajně z důvodu faulu zezadu v podání Filipa Kostiće. Hosté mají k dispozici zajímavou standardku.
     
    11
    Bayern právě vstřelil branku!
    Nagelsmannova družina navyšuje náskok a ukazuje, že je na nový ročník připravena skvěle! Odražený balón po rohovém kopu napálil Müller do bránícího Tuty, načež balón skončil u BENJAMINA PAVARDA. Křižná dělovka zprava z první na zadní tyč neměla chybu.
     
    12
    Eintracht dělily od snížení centimetry! Filip Kostić zakroutil centr od rohového praporku na Tutu, jenž přeskočil Daviese a hlavou zakončil do břevna!
     
    13
    Rychle na druhou stranu. Po pravé lajně zkusil štěstí Joshua Kimmich. centrovaný balón do malého vápna odvrátil mimo nebezpečí Evan Ndicka.
     
    14
    Jakožto poslední hráč si Lucas Hernández nepočínal zrovna jistě. Skákající balón hrál rybičkou malou domů, Neuer sebral míč těsně před Borrém.
     
    15
    Jamal Musiala neviděl za sebe, takže nenahrával Sadiovi Manému, který by zakončoval do prázdné brány. Střílel Němec z úhlu a rozvlnil boční síť.
     
    16
    Sadio Mané na sebe navázal dva protihráče, aby vzápětí posunul balón po své levé ruce na Manuelu Sabitzerovi, ten z důvodu horšího zpracování nezakončoval.
     
    17
    Jamal Musiala si byl moc dobře vědom, že se na Mariovi Götzem dopustil útočného faulu. Protihráči se okamžitě omluvil.
     
    18
    Pod tlakem Djibril Sow volil malou domů. Kevin Trapp vyběhl na kraj šestnáctky, z první přenesl hru k levé lajně na volného Kostiće.
     
    19
    Filip Kostić si vzápětí s velkou lehkostí poradil s dvojicí Lucas Hernández, Joshua Kimmich, načež jej zastavil první jmenovaný za cenu faulu.
     
    20
    Z pravé strany šestnáctky si chystal hrací předmět na střelu Rafael Borré. Nechal se ovšem dostihnout Alphonsem Daviesem, ten byl v souboji tělo na tělo úspěšnější.
     
    21
    Střílený centr Ansgara Knauffa trefil prvního bránícího protihráče, jímž byl Alphonso Davies. Vzápětí Dayot Upamecano zklidnil hru pasem na Neuera.
     
    22
    Levá strana obrany Bayernu propadla, čehož chtěl využít Ansgar Knauff. Dayot Upamecano se k němu výborně stáhl a protihráče vytlačil do zámezí. Frankfurt bude vhazovat.
     
    23
    Thomas Müller se nechal rozhodit dotírajícím Djibrilem Sowem a Sadiovi Manému zcela jistě nahrával do ofsajdu. Senegalec však na míč nedosáhl, proto rozhodčí nechal ve hře pokračovat.
     
    24
    Na druhé straně byl v pozoru Manuel Neuer, který vyběhl až mimo pokutové území, aby odkopl balón před Sebastianem Rodem. Úkol splnil na jedničku.
     
    24
    Fotbalisté Bayernu nám nyní ukázali, co všechno lze nedat. Serge Gnabry postupoval s Thomasem Müllerem sám na gólmana. Přihrávka šla zkušenému Němci na paty, krkolomné zakončení pak skončilo na levé tyči. Na zemi ležící Müller pak ani hlavou nezvládl ještě více přiblížit favorita k vítězství.
     
    25
    Za obranu si po pravé straně nabíhal Jesper Lindström. Jenže obdržel příliš těžkou nahrávku, s jejímž zpracováním si neporadil.
     
    26
    Do vnitra pokutového území obdržel míč Sadio Mané. Vyzkoušel centr levačkou, adresát Thomas Müller na balón přes velké úsilí nedoskočil.
     
    27
    Jesper Lindström měl na pravačce snížení! S obrovským štěstím se proháčkoval přes tři protihráče, načež tváří v tvář brankáři zakončoval vedle pravé tyčky.
     
    28
    Fantastický Kevin Trapp! Německý gólman skvěle zareagoval na Müllerem tečovanou střelu Musialy, pravačkou vyrazil míč do břevna. Do obránce dorážející Sadio Mané byl nachytán v ofsajdu.
     
    29
    Bayern právě vstřelil branku!
    Demolice úřadujícího vítěze Evropské ligy pokračuje. Rode ztratil balón ve středu a do brejku okamžitě dostal balón Gnabry. Lehkým centrem vybídl k zakončení SADIA MANÉHO, ten vstřelil první kariérní gól v Bundeslize hlavičkou k bližší, pravé tyči.
     
    31
    Fotbalisté v červených dresech pokračují v aktivním pojetí hry. Brzy získali kulatý nesmysl a už znovu kombinují na útočné polovině.
     
    32
    Ze střední vzdálenosti střílel Jamal Musiala. Kevin Trapp spatřil dobře ukrytou ránu na poslední chvíli, s míčem si poradil nadvakrát.
     
    33
    Sadio Mané byl blízko druhému gólu! Obdržel balón za posledního obránce. Prvním zakončením trefil navrátilce Ndicku, dorážku otřel o břevno.
     
    34
    Na levé straně se kolem svého osobního strážce prosmýkl Jesper Lindström. Střílený centr mu vůbec nevyšel, napálil skluzujícího Hernándeze.
     
    35
    Bayern právě vstřelil branku!
    Koncert úřadujícího mistra Německa pokračuje. Mané v pravý čas posunul míč po pravé ruce na Thomase Müllera, jenž nezazmatkoval a před vyběhnuvším Trappem píchl hrací předmět na JAMALA MUSIALU. Devatenáctiletému rodákovi ze Stuttgartu stačilo nastavit placírku a balón usměrnit do prázdné brány.
     
    37
    Přenesení hry doleva mělo oči, avšak Jamal Musiala se nedokázal srovnat a míč sice zpracoval, ale až za postranní čárou.
     
    38
    Po delší době si zahrál Manuel Neuer, jemuž adresoval malou domů Lucas Hernández. Zkušený německý gólman posunul hru doprava na Pavarda.
     
    39
    Výborně návrat do defenzivy předvedl Mario Götze. Natlačil tělo před Jamala Musialu a nedovolil mladšímu krajanovi zakončit.
     
    40
    Kličky kolem velkého pokutového území Sadiovi Manému nevyšly. Proti Senegalci vystoupil Tuta a balón mu před nosem odkopl do zámezí.
     
    41
    Ofenzivu podpořil Benjamin Pavard. Unáhlil se a místo poklidného zpracování centroval z první. Balón nezvládl zvednout, úspěšný blok zapsal Ansgar Knauff.
     
    42
    Narážečka mezi Sabitzerem a Kimmichem vyšla na jedničku. Následoval polovysoký balón na Maného, tomu nevyšla klička proti Tutovi.
     
    43
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern završuje populárního "bůra", přitom stále běží první poločas! Mané udržel balón proti Rodemu, aby se jej následně chopil Müller a do situace jeden na jednoho vyslal SERGE GNABRYHO, ten skóroval pokusem mezi pravou ruku a nohu gólmana.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.
     
    45+1
    Pravou stranou se chtěl probít až do pokutového území Joshua Kimmich. Klička na střed nebyla zamýšlena zle, ale o poznání hůře byla provedena, úspěšný obranný zákrok zaznamenal Evan Ndicka.
     
    45+2
    V rámci prvního poločasu si ještě chtěl zaútočit i Frankfurt, jenže vysunutý presink Bayernu mu dělal obrovské problémy, takže kombinace nakonec skončila u Trappa.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    První poločas nabídl parádní výkon mistrovského Bayernu, jenž nasázel Eintrachtu Frankfurt pět branek a s velkou jistotou míří za prvními třemi body v sezóně. Skóre střetnutí otevřel už v 5. minutě Joshua Kimmich, kterého postupně doplnili Benjamin Pavard, Sadio Mané, Jamal Musiala a Serge Gnabry. O vítězi je rozhodnuto, mužstvo z Bavorska dominuje a je lepší po všech směrech. Nicméně i domácí si pár zajímavých příležitostí vytvořili. Tuta hlavičkoval do břevna, Lindström tváří v tvář brankáři zakončoval nepřesně.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:37.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt:
    ze hřiště odchází Jesper Lindström, přichází Christopher Lenz.
     
    46
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt:
    ze hřiště odchází Sebastian Rode, přichází Kristijan Jakić.
     
    46
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt:
    ze hřiště odchází Rafael Borré, přichází Randal Kolo Muani.
     
    47
    Není překvapením, že domácí kouč Glasner udělal vzhledem k mizernému prvnímu poločasu hned tři změny v sestavě. Bayern pokračuje v totožné jedenáctce jako v úvodu.
     
    48
    Za přetaženým centrem z volného přímého kopu sprintoval Randal Kolo Muani, levou nohou na balón jen těsně nedosáhl.
     
    49
    Na polovině hřiště utratil stabilitu Marcel Sabitzer bez cizího zavinění. Rakušan rozhodil rukama, nicméně to bylo vše, co v dané situaci mohl udělat.
     
    50
    Randal Kolo Muani vyzval k souboji jeden na jednoho Dayora Upamecana. Uspěl tak na půl, pro Frankfurt vybojoval rohový kop.
     
    51
    Filip Kostić si narazil s Almamym Tourém, načež centroval stříleně po zemi. Mimo bezprostřední nebezpečí kulatý nesmysl odpálil Lucas Hernández.
     
    52
    Eintracht se sympaticky snaží alespoň o zkorigování stavu. Ansgar Knauff se dostal k centru přes Alphonsa Daviese, výsledkem je další rohový kop.
     
    53
    Centr na přední tyč nebyl vůbec dobrým řešením. Byl to Joshua Kimmich, jehož Filip Kostić svým nástřelem našel.
     
    54
    Další akci domácího mužstva zastavil zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Christopher Lenz centroval, Tuta i Almamy Touré stály za posledním obráncem soupeře.
     
    55
    Ofsajd i na druhé straně. Postavení si nepohlídal Serge Gnabry, jenž viditelně očekával nahrávku od Thomase Müllera o něco dříve.
     
    56
    Filip Kostić se probojoval do pokutového území. Penaltu nevybojoval, neboť skluz Benjamina Pavarda byl čistý. Roh pro Frankfurt.
     
    56
    Tak pozor! Arbitr Aztekay ještě řeší, zda se nejednalo o faul. Z opakovaných záběrů se zdálo, že Benjamin Pavard možná zasáhl pouze nohy soupeře, nikoliv míč.
     
    56
    Francouzský bek si počínal v rámci pravidel, utkání pokračuje rohovým kopem domácích.
     
    57
    Střídání v týmu Bayern Mnichov:
    ze hřiště odchází Marcel Sabitzer, přichází Ryan Gravenberch.
     
    58
    Frankfurt vstřelil gól, avšak radost byla předčasná. Manuel Neuer zaváhal a balón posléze skončil za jeho zády, avšak měl štěstí, že do hry se zapojivší Kristijan Jakić stál v době pasu za obranu v ofsajdu.
     
    59
    První žlutou kartu střetnutí si pěkně zblízka prohlédl Evan Ndicka. Domácí stoper si zezadu nepříjemně došlápl na Thomase Müllera.
     
    60
    Hodina z utkání je minulostí, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Bayern ve druhé půli viditelně zvolnil a nechává více hrát soupeře.
     
    61
    Randal Kolo Muani měl před sebou posledního protihráče, tím byl Dayot Upamecano. Forvard si nenavedl balón ideálně, na francouzského stopera nevyzrál.
     
    62
    Hostující gólman Manuel Neuer má na kontě první úspěšný zákrok. Z pravé strany jej z osmnácti metrů prověřil Ansgar Knauff, přízemní pokus brankář udržel v rukavicích.
     
    63
    Z velké vzdálenosti vypálil Djibril Sow. Dalekonosná rána začala padat příliš pozdě, Manuel Neuer mohl zůstat klidným.
     
    64
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Manuel Neuer selhal v oblíbené hře nohou. Po zpracování si chtěl navést míč doleva, jenže dal si ho příliš daleko od nohy, což potrestal aktivně presující RANDAL KOLO MUANI pohodlnou střelou do odkryté brány.
     
    65
    Střídání v týmu Bayern Mnichov:
    ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Mathys Tel.
     
    65
    Střídání v týmu Bayern Mnichov:
    ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Leroy Sané.
     
    66
    Domácí hráče vstřelený gól ještě více nakopl. Samozřejmě naděje na body už prakticky neexistuje, ale stále je tu možnost snížit debakl.
     
    67
    Mario Götze naznačil centr, aby nakonec ještě posunul balón po pravé lajně na Lenze, na jeho přetažený centr adresát Kolo Muani nedosáhl.
     
    68
    Protiútok Bayernu neměl dlouhého trvání, protože Alphonsu Daviesovi se nedostalo podpory od spoluhráčů. Sám proti třem byl bez šance.
     
    69
    Po pravé lajně směřoval do šance Ansgar Knauff. Protáhl se až do pokutového území, zakončení na přední tyč skončilo v boční síti.
     
    70
    Bayern podřadil opravdu dost. Sadio Mané chtěl hrát směrem dopředu, jenže neměl na koho, vestoje na dobře postaveného Ndicku recept nenašel.
     
    71
    Zbytečnou žlutou kartu vyfasoval Filip Kostić. Balón dostihl až za postranní čárou, aby vzápětí z frustrace odpálil míč daleko od místa, kde opustil hrací plochu.
     
    72
    Svěřenci kouče Glasnera měli výhodu rohového kopu, ale nic z ní nevytěžili. Proti centru Filipa Kostiće úřadoval Lucas Hernández.
     
    73
    Při plnění defenzivních povinností di Dayot Upamecano poradil bez problémů. Nevymýšlel žádné složitosti a před Kolo Muanim hrál na Neuera.
     
    74
    Zničehonic mohl přidat svůj druhý zásah v utkání Sadio Mané. Kevin Trapp ovšem očekával kličku po levé ruce, soka výborně vystál a zakončení z úhlu vyrazil rukama na roh.
     
    74
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt:
    ze hřiště odchází Filip Kostić, přichází Faride Alidou.
     
    75
    Joshua Kimmich kroutil centr od rohového praporku na Dayota Upamecana, toho těsně přehlavičkoval Evan Ndicka.
     
    76
    Bayern kombinuje kolem poloviny hřiště a nikam nespěchá. Joshua Kimmich ve finále zkusil průnikový pas na Maného, jehož si vzal na starosti Almamy Touré.
     
    77
    Ansgar Knauff ještě udržel míč ve hře a zprava odcentroval na úroveň penalty, odkud vyzkoušel akrobatické zakončení Kolo Muani, balón netrefil dobře.
     
    78
    Střídající Leroy Sané dostal od Kimmicha výborný balón za obranu. Místo očekávaného zakončení ještě tlačil míč na Tela, v poslední chvíli zakročil Christopher Lenz.
     
    79
    Joshua Kimmich viděl rozběhnutého Sadia Maného. Senegalec ovšem klopýtl o pravou nohu stopera Ndicky, takže ze slibné příležitosti nic nebylo.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Bayern kontroluje komfortní čtyřbrankové vedení, domácí se snaží alespoň zmírnit porážku.
     
    81
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt:
    ze hřiště odchází Tuta, přichází Makoto Hasebe.
     
    82
    Střídání v týmu Bayern Mnichov:
    ze hřiště odchází Lucas Hernández, přichází Matthijs de Ligt.
     
    82
    Střídání v týmu Bayern Mnichov:
    ze hřiště odchází Benjamin Pavard, přichází Noussair Mazraoui.
     
    82
    Randal Kolo Muani obdržel výbornou nahrávku za obránce, ovšem Dayot Upamecano se soka skvěle zachytil a soka zvládl rozhodit na tolik, že k zakončení nedošlo, míč doputoval Neuerovi do rukavic.
     
    83
    Se zakončení Kimmicha z velké dálky neměl Kevin Trapp vážnější problémy. Balón schoval v náruči a ihned rozehrál na Jakiće.
     
    83
    Z pravé strany šestnáctky vypálil pravačkou nově příchozí Noussair Mazraoui. Kevin Trapp zasahovat nemusel, kulatý nesmysl prosvištěl nad břevnem.
     
    83
    Bayern právě vstřelil branku!
    Zápas přeci jen má dvougólového střelce a je jím JAMAL MUSIALA! Po nahrávce od Saného odrazil odpor Hasebeho, za zády ponechal i Lenze a ve finále nasměroval balón zkušeně po levé ruce padajícího Trappa.
     
    85
    Leroy Sané vyzkoušel průnik po levé lajně. Do cesty se německému křídelníkovi postavil Kristijan Jakić a balón získal do své moci.
     
    86
    Levý obránce Alphonso Davies prostrčil míč k nohám Leroya Saného, jehož zakončení schytal do zad obětavě blokující Christopher Lenz.
     
    87
    Standardku v podobě přímého kopu těsně za velkým vápnem vybojoval v závěrečných minutách hodně aktivní Leroy Saného, jehož podrazil Djibril Sow.
     
    88
    Centrovaný míč odvrátil Evan Ndicka do bezpečí pouze za cenu rohového kopu. Bayern může živit naději na sedmý vstřelený gól.
     
    89
    Ještě, než balón doletěl do pokutového území, tak arbitr Aztekay odpískal útočný faul Matthijsi de Ligtovi, který si až příliš důrazně tvořil prostor kolem Jakiće.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 2:10. Střely mimo: 6:13. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 10:11.
     
    Bayern vlétl do nové sezóny Bundesligy jako uragán. V páteční předehrávce smetl Frankfurt, který na jeho vlastním stadiónu deklasoval 6:1.

    Mužstvo z Bavorska rozhodlo o svém vítězství už během první půle, v níž vstřelilo pět gólů. První trefu nové sezóny obstaral Joshua Kimmich, ligový účet v nejvyšší německé soutěži načal Sadio Mané. Ve druhém poločase hosté výrazně polevili, čehož Frankfurt využil ke snížení, po chybě Neuera skóroval Randal Kolo Muani. Přesto měl poslední slovo Bayern, konečnou podobu dal výsledku svým druhým gólem Jamal Musiala.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:26:00)

    Milan Huppert

    Branky: 64. Kolo Muani – 5. Kimmich, 11. Pavard, 29. Mané (Gnabry), 35. Musiala (T. Müller), 43. Gnabry (T. Müller), 83. Musiala (Sané)

    Karty:   59. Ndicka (FRN), 71. Kostić (FRN)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 2:10. Střely mimo: 6:13. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 10:11.
    Eintracht Frankfurt: Trapp – Touré, Tuta (81. Hasebe), Ndicka – Knauff, Rode (C) (46. Jakić), Sow, Kostić (74. Alidou) – Lindström (46. Lenz), M. Götze – Borré (46. Kolo Muani).
    Náhradníci: Ramaj – Alario, Kamada, Chandler.

    Trenér: Oliver Glasner

    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard (82. Mazraoui), Upamecano, Hernández (82. de Ligt), Davies – T. Müller (65. Sané), Kimmich, Sabitzer (57. Gravenberch), Musiala – Mané, Gnabry (65. Tel).
    Náhradníci: Ulreich – Nianzou, Stanišić, Zirkzee.

    Trenér: Julian Nagelsmann

    Rozhodčí: Aytekin – Dietz, Beitinger
    thejrc.org