K. Vary – Mountfield HK 2:1 (kon.) | HC Slovan – Sparta 1:6 (kon.) | Davos – Salzburg 2:1 (kon.)
Ukrajina – Vítkovice 4:2 (kon.) | Třinec – K. Vary 5:0 (kon.) | HS Riga – HC Slovan 3:1 (kon.)
Mountfield HK – Salzburg 0:5 (kon.) | Sparta – Vítkovice 5:3 (kon.) | Třinec – Davos 1:3 (kon.)
HS Riga – Ukrajina 6:5 (2:0 po s.n.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Mountfield HK
Pátek 05.08.2022, 08:00 • Werk Arena, Třinec • President Cup
Partner:
     
    59:54
    Po buly vystřelil na prázdnou branku Bálek, ale orazítkoval pouze pravou tyč!
     
    58:49
    Hradec měl šanci, do úniku se dostal Pavlík, najel si do levého kruhu, ale střelou zápěstím minul karlovarskou branku!
     
    57:57
    Pastor dostal přihrávku z levé strany od Zemana za hradecké obránce, zamíchal s pukem před Meišnerem, ale následnou střelou hradeckého gólmana nepřekonal!
     
    57:30
    Tak to je pro Hradecké nepříjemné. Bolehovského zkoušel objet Zahejský a hradecký hráč jej podrazil. Mountfield bude následující chvíle v oslabení.
     
    55:58
    Na druhé straně Karlovarští zahrozili rychlou akcí, ale betony gólmana Meišnera byly pevně přilepeny k ledu. Hradecký gólman tak nepustil za svá záda puk po střele Mikeše z levé strany a dorážce Poizla z bezprostřední blízkosti.
     
    52:35
    Parádní pas Samka na Hendrycha, který jel sám na Oršuláka, kličkovanou chtěl rozhýbat karlovarského gólmana, ale následnou střelou mezi betony nedostal puk do branky!
     
    50:43
    Obrovská šance Hradce! Střelu Janečka od modré vyrazil brankář Oršulák lapačkou pouze před sebe a dorážející Jedlička trefil jen tyč karlovarské brány!
     
    49:55
    Parádní akce hradeckého Jakuba Aschenbrennera, který projel po pravé straně až před branku, kde zkusil na gólmana střelu mezi nohama alá Marek Malík, ale přes Oršuláka puk nedostal. Škoda, to by byl jeden z gólů turnaje.
     
    49:06
    Pavlík získal puk na modré čáře, dal si jej na bekhend a ujel na karlovarskou bránu. Na brankáře Oršuláka vytasil střelu k pravé tyči, ale gólman Varů byl úspěšný.
    36:51 BEDNÁŘ - 2:1
     
    36:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Karlovarští zahodili dobrou příležitost, kdy jeden z hráčů trefil tyč. Naopak na druhé straně se prosadil po přihrávce Ondřeje Páleníka z levého kruhu zakončující JAKUB BEDNÁŘ – 2:1!
    35:39 ČIHAŘ - 2:0
     
    35:39
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie vede o dva góly! VOJTĚCH ČIHAŘ dostal přihrávku za obranu od Pastora, najel si před Meišnera a po bekhendové kličce poslal puk pod horní tyč! Asistence: Tobiáš Pastor – 2:0!
     
    27:41
    Zajímavá akce také na druhé straně, kde Jón našel na levé straně volného Pavlíka, který si připravil puk na forhendovou střelu a pokusem lehce nad beton nechal vyniknout Oršulákovu lapačku.
     
    25:52
    Wardas opět v šanci, po přihrávce Dyka od pravého mantinelu vložil hůl do dráhy klouzajícího puku a poslal černou gumu pod horní tyč, kde byl brankář Meišner a maskou vyrazil puk mimo branku!
     
    20:06
    Hned po buly se Karlovarští dostali do akce, Váňa přihrál od levé tyče na druhou stranu Zemanovi, ale ten z první trefil jen beton přesouvajícího se brankáře Meišnera.
     
    19:57
    Zeman se po buly vydal pravou stranou do útočného pásma, bekhendovou přihrávkou našel před brankou Zahejského, který zkoušel dostat puk k levé tyči, ale Meišner vynikajícím zákrokem zastavil šanci Energie.
     
    17:39
    A přesilovka na druhé straně. David Poizl nedovoleně bránil soupeři a jede si odpočinout na trestnou lavici.
    17:01 ČIHAŘ - 1:0
     
    17:01
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie využila přesilovku krásnou kombinací. Hynek vyslal přihrávku k pravému mantinelu na Wardase, ten našel mezi kruhy VOJTĚCHA ČIHAŘE, který přesnou střelou k levé tyči rozvlnil síť za zády brankáře Meišnera! Asistence: Viktor Wardas, Tadeáš Hynek – 1:0.
     
    16:23
    Hradecký Bolehovský fauloval ve středním pásmu Zemana a nabídl soupeři druhou přesilovou hru. Vyloučen je za podrážení.
     
    15:34
    Další dobrá příležitost, tentokrát na straně Hradce. Po přihrávce zpoza branky střílel od levé tyče Hendrych, ale Oršulák dobře utěsnil svou tyč.
     
    14:20
    Pastor obral o puk hradeckého hráče a z pravé strany si to obloukem namířil před Meišnera, kterého zkoušel překonat střelou k levé tyči, ale brankář Hradce byl připraven a gólovou šanci Západočechů zneškodnil.
     
    11:54
    Obrovská šance karlovatského Zemana, který vypíchl soupeři puk na obranné modré a rozjel se na hradeckého brankáře. Zkusil střelu mezi betony, ale ty včas Meišner sklapl.
     
    11:00
    Přesilovku si zahraje v první třetině také Hradec Králové. Na dvě minuty za hákování byl vyloučen Matěj Mikeš.
     
    04:31
    Zahejský se krásně protáhl až před hradeckou branku, zkusil na gólmana forhendovou kličku, jenže Meišner měl dobře položené betony a puk do branky nepustil.
     
    01:08
    Karlovy Vary si zahrají přesilovou hru. Na dvě minuty byl vyloučen hradecký Vojtěch Aschenbrenner za hákování.

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 18. Čihař (Wardas, Hynek), 36. Čihař (Pastor) – 37. Bednář (Páleník)


    HC Energie Karlovy Vary: Oršulák (Psohlavec) – Cipko, Malý, O. Postl, D. Postl, Hynek, Pelikán, Dyk, Holejšovský – Bálek, Pastor, D. Šilhan, Zahejský, Zeman, Váňa, Šuma, Mikeš, Čihař, Poizl, Š. Šilhan, Wardas.
    Trenér: Andrys.

    Mountfield HK: Meišner (Petřík) – Burda, Samek, Mráz, Černý, Janeček, Forejtek, J. Aschenbrenner – Bolehovský, Jón, Pavlík, Vítek, Voděracký, V. Aschenbrenner, Daníček, Hendrych, Jedlička, Bednář, Páleník, Frolík.
    Trenér: Pánek.
    bahis siteleri