Davos – K. Vary 2:5 (kon.) | Ukrajina – HC Slovan 2:3 (kon.) | Třinec – Salzburg 2:3 (0:1 po s.n.)
HS Riga – Vítkovice 2:3 (0:1 po s.n.) | Davos – Mountfield HK 1:8 (kon.) | Ukrajina – Sparta 8:3 (kon.)
K. Vary – Salzburg 4:3 (kon.) | HC Slovan – Vítkovice 1:6 (kon.) | Třinec – Mountfield HK 1:0 (kon.)
HS Riga – Sparta 9:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:3 (0:1, 3:0, 1:2)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 06.08.2022, 16:00 • Werk Arena, Třinec • President Cup
Partner:
    59:59 KAISER - 4:3
     
    59:59
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Rakušané ještě v závěru dali třetí gól. Střelou od modré se prosadil RIO KAISER. Asistence: Konstantin Hutzinger.
     
    57:55
    Tak to byla šance! Gesson ujel sám na salzburskou branku, ale puk přes Oršuláka neprotlačil. Hráči rakouského celku se ještě dožadovali záběrů z kostky, ale ty ukázaly, že to gól nebyl.
     
    56:04
    Na trestnou lavici usedli karlovarský Wardas a salzburský Vasilij Zelenov. Oba vyfasovali dvouminutový trest za hrubost.
     
    55:33
    Střelu Baumanna vyrazil vysoko nad sebe brankář Oršulák, Hutzinger si dojel puk a z velké výšky srazil kotouč do branky. Rozhodčí po gólu rozpažil a rozhodl, že byl dosažen vysokou holí.
     
    50:34
    Karlovy Vary hrály v šesti, rozhodčí si toho všimli a Salzburg bude mít přesilovku. Trest odpyká David Poizl.
     
    46:52
    Salzburg bude hrát přesilovku. Za hákování byl vyloučen na dvě minuty Wardas.
     
    46:46
    Karlovarští jeli v situaci dva na jednoho, Zahejský přihrál k levé tyči Wardasovi, ale fantastický zákrok předvedl gólman Windhofer, který betonem vyrazil střelu karlovarského útočníka.
    46:20 MIKEŠ - 4:2
     
    46:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    MATYÁŠ MIKEŠ si najel po pravém mantinelu do kruhu, kde se stahovačkou uvolnil kolem bránícího hráče a následně vypálil přesně do pravého horního rohu – 4:2!
     
    45:08
    Wardas ujel obráncům Salzburgu po levé straně, namířil si to k brance, ale gólmana Windhogera nepřekonal.
     
    44:37
    Salzburg dobře napadal karlovarské hráče, k puku se mezi kruhy dostal Wotschinski a z otočky střelou po ledě trefil tyč!
    43:36 SCHELLANGER - 3:2
     
    43:36
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A je to zase jen o gól! Hutzinger přihrál od pravého mantinelu na modrou čáru ELIASI SCHELLANGEROVI, který natáhl ke střele a propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Konstantin Hutzinger – 3:2.
     
    38:32
    Po střele Pastora od modré čáry a zákroku Windhofera chtěl dorážet do odkryté branky Zahejský, ale byl včas odzbrojem od puku. Na druhé straně ujel Hutzinger, zkusil Forsbergovu kličku, ale Oršulák včas roztáhl beton.
     
    38:10
    Vasilij Zelenov zavezl puk středem do útočného pásma, následně jej přenechal Kaiserovi, který vypálil z druhé vlny. Gólman Oršulák puk vyrazil ke spoluhráčům do rohu hřiště, ale byla to dobrá šance soupeře.
     
    36:10
    Vylučuje se na obou stranách, Matěj Zeman si odsedí dvě minuty za hrubost a stejnou dobu trestu dostal Ivan Zelenov za krosček. Hraje se ve čtyřech.
    32:20 MIKEŠ - 3:1
     
    32:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští v oslabení zvyšují na 3:1! Poizl ujel po levé straně, počkal si, až před branku dojede Mikeš a adresoval mu přihrávku. MATYÁŠ MIKEŠ pak jen lehce píchl do puku a dostal jej pod Windhoferovou lapačkou do branky! Asistence: David Poizl.
     
    31:49
    Přesilovku si zahraje Salzburg. Matyáš Malý byl vyloučen na dvě minuty za hákování.
    31:13 ZAHEJSKÝ - 2:1
     
    31:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie rychle využila přesilovou hru. VÍT ZAHEJSKÝ se dostal k odraženému puku od chumlu hráčů před brankovištěm, do kterého poslal puk střelou od modré Holejšovský, a prudkou střelou z levé strany do horní poloviny branky poslal karlovarskou družinu do vedení 2:1!
     
    30:54
    Karlovy Vary budou mít početní výhodu. Na dvě minuty za nesportovní chování byl vyloučen Johannes Gruber.
    25:25 Š. ŠILHAN - 1:1
     
    25:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Vary se z přesilovky neprosadily, uspěly až z protiútoku dva na jednoho, který po přihrávce Poizla usměrnil mezi Windhoferovy betony ŠIMON ŠILHAN! Asistence: David Poizl, Matyáš Mikeš – 1:1.
     
    23:50
    Zahejský našel zpoza branky Postla, ten z první netrefil dobře puk, který sotva doklouzal k Windhoferově betonu. O pár sekund později to Zahejský zkusil florbalově, ale ani s pukem na čepeli ve vzduchu nedokázal uspět proti gólmanovi.
     
    22:37
    Rozhodčí budou vylučovat. V týmu Salzburgu bylo na ledě šest hráčů a brankář. Trest odpyká Daniel Stranovic.
     
    19:07
    Na začátku poslední minuty si nabruslil před karlovarskou branku Vasilij Zelenov a bekhendovou střelou po ledě trefil levou tyč soupeřovy klece!
     
    14:53
    Kombinace Riepla s Vaasilijem Zelenovem na levé straně byla přerušena, přesto se oba hráči dostali o pár sekund později do akce, kdy Riepl dostal přihrávku před branku, ale rychlým pohybem nevymíchal gólmana Oršuláka!
    09:19 HAIBÖCK - 0:1
     
    09:19
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak to byla ukázka důrazu! FELIX HAIBÖCK si vybruslil od levého mantinelu až před branku, první střelu v pádu ještě Oršulák vyrazil, ale salzburský útočník bleskově dorazil puk do branky! Asistence: Raphael Riepl – 0:1.
     
    07:16
    Daniel Postl byl vyloučen na dvě minuty za podrážení. Salzburg čeká přesilovka.
     
    02:08
    Karlovy Vary si vyzkoušejí hru v převaze. Na dvě minuty za hákování byl vyloučen Daniel Strainovic.

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 26. Š. Šilhan (Poizl, Mikeš), 32. Zahejský, 33. Mikeš (Poizl), 47. Mikeš – 10. Haiböck (Riepl), 44. Schellanger (Hutzinger), 60. Kaiser (Hutzinger)


    HC Energie Karlovy Vary: Oršulák (Psohlavec) – Cipko, Malý, O. Postl, D. Postl, Hynek, Pelikán, Dyk, Holejšovský – Bálek, Pastor, D. Šilhan, Zahejský, Zeman, Váňa, Šuma, Mikeš, Čihař, Poizl, Š. Šilhan, Wardas.
    Trenér: Andrýs.

    EC Red Bull Salzburg: Windhofer (Haim) – Beck, Kaiser, Baumann, Schellander, Gruber, Wieselthaler – Hutzinger, Hummer, Krening, Riepl, Kogler, Heimel, Haiböck, Gesson, Strainovic, I. Zelenov, V. Zelenov, Wotschinski.
    Trenér: Byström.
    bahis siteleri