Monaco – Rennes 1:1 (kon.) | PSG – Montpellier 5:2 (kon.)
konec
AS Monaco
1:1 (0:0)
Stade Rennes
Sobota 13.08.2022, 17:00 • Stade Louis-II, Monaco • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné sobotní odpoledne. Vítám vás při sledování 2. kola francouzské Ligue 1, u zápasu mezi týmy AS Monaco FC a Stade Rennes FC.
     
    AS Monaco FC

    Monaco v loňské sezóně bojovalo o konečné druhé místo v lize, ale nakonec obsadilo s odstupem dvou bodů na Marseille třetí příčku. Muselo jít tedy do kvalifikace Ligy mistrů, kde vypadlo hned ve třetím předkole, ve dvojzápase nestačilo na holandské PSV. Ligový ročník naopak odstartovalo úspěšně, na půdě Štrasburku zvítězilo 2:1.

    Tým před začátkem sezóny posílil Takumi Minamino, Breel Embolo, Eliesse Ben Seghir a na hostování přišel Malang Sarr. Kádr naopak opustili Cesc Fàbregas, Djibril Sidibé a Aurélien Tchouaméni,
     
    Stade Rennes FC

    Také fotbalisté Rennes si letos zahrají v evropských pohárech. Loni totiž obsadili v lize čtvrtou pozici, čímž se kvalifikovali do skupinové fáze Evropské ligy. Úvod nové sezóny nicméně Génésiovu družinu nezastihl v dobrém rozpoložení, na domácí půdě padla těsně 0:1 s Lorientem.

    Kádr posilnili velezkušený gólman Steve Mandanda, dále Arthur Theate, Joe Rodon a Arnaud Kalimuendo. Směrem pryč z klubu se vydali Jonas Martin, Jeremy Gelin, Nayef Aguerd, Pepe Bonet, James Lea Siliki a Mathys Tel.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Monaco FC: Nübel – Vanderson, Disasi, Maripán, C. Henrique – Diatta, Yo. Fofana, Jean Lucas, Golovin – Embolo, Ben Yedder (C).
    Náhradníci: Didillon – Sarr, Badiashile, Matazo, Minamino, Martins, Diop, Jakobs, Volland.
    Trenér: Philippe Clement

    Stade Rennes FC: Mandanda – H. Traoré (C), Rodon, Theate, Truffert – Majer, Santamaría, Tait – Bourigeaud, Laborde, Terrier.
    Náhradníci: Alemdar – Badé, Doku, Doué, Abline, Ugochukwu, Sulemana.
    Trenér: Bruno Génésio

    Rozhodčí: Bastien – Zakrani, Berthomieu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červeno-bílých dresech. Fotbalisté Rennes pro dnešní ligové střetnutí oblékli dresy barvy modré.
     
    3
    Dobře v defenzivě zafungoval Guillermo Maripán, když natlačil tělo před Baptisteho Santamaríu, pod tlakem si pak pomohl malou domů gólmanovi.
     
    4
    Alexander Nübel má na kontě první úspěšný zákrok. Skákavá střela Martina Terriera zamířila do středu brány, německý gólman měl tedy poměrně snadnou práci.
     
    5
    Úvod zápasu probíhá v opatrnějším duchu. Domácí hráči drží míč na kopačkách, nicméně kombinují zatím pouze kolem poloviny hřiště.
     
    6
    Zajímavá střelecká možnost naskytla před Flavienem Taitem. Nenechal se vakrát pobízet, nártem ovšem vypálil nad břevno.
     
    7
    Defenzivní povinnosti si Jean Lucas splnil na jedničku. Zachytil se rozběhnutého Golovina, jehož odstavil od míče čistým způsobem.
     
    8
    Pokračuje trpělivá kombinace svěřenců kouče Clementa. Rennes bez problémů brání, soupeř doposud nic zajímavého nevymyslel.
     
    9
    Axel Disasi přenesl hru k pravé lajně, kde zvládl zpracování Vanderson. Na centr si nevěřil, míč odehrál zpátky směrem dozadu.
     
    10
    Bek Guillermo Maripán vyzkoušel oblouček za obranu, hledal podle všeho Wissama Ben Yeddera. Z brány výborně vystartoval Steve Mandanda a míč lapil do rukavic.
     
    11
    Ani ofenzivní snaha Rennes nevedla k úspěchu. Flavien Tait si rozmyslel zakončení a centroval, leč mimo dosah spoluhráčů ve vápně.
     
    12
    Dlouhý odkop brankáře Alexandera Nübela pohlídal Adrien Truffert. Ve vzduchu navíc dobře přečetl hru a zvládl přiťuknout k Theatemu.
     
    13
    Zničehonic mohlo Monaco udeřit! Vanderson si připravil balón k zakončení kousek za šestnáctkou, technickým obstřelem z pravé strany na zadní tyč orazítkoval břevno.
    13. Vanderson napálil břevno
     
    14
    Jean Lucas si vyměnil míč s Ben Yedderem, načež vyzkoušel zakončení z první, napálil však prvního clonícího protihráče.
     
    15
    Před malou chvílí bylo Monaco kousek od vedoucího gólu a nyní přišla pohroma v podobě vyloučení! Youssouf Fofana v přemotivovanosti dohrál souboj s Terrierem šlápnutím na soupeřův pravý kotník, arbitr Bastien neváhal a hříšníkovi okamžitě udělil kartu červené barvy.
    15. Fofana dostal za zákrok na Terriera přímou červenou kartu
     
    16
    Rennes pochopitelně cítí šanci a okamžitě přeneslo hru na útočnou polovinu. Lze těžko očekávat, že Monaco dokáže v deseti herně konkurovat, musí spoléhat na brejky.
     
    17
    Střídání v týmu AS Monaco FC:
    ze hřiště odchází Wissam Ben Yedder, přichází Soungoutou Magassa.
     
    18
    Zajímavý tah trenéra Clementa, který stáhl kapitána Ben Yeddera a do hry pustil Magassu. Samozřejmě je to v důsledku červené karty, avšak stáhnout kapitána mužstva takhle brzy je odvážné rozhodnutí.
     
    19
    Po pravé lajně postupoval do příležitosti Alexandr Golovin. Probil se až k zakončení, z velkého úhlu mířil výrazně vedle bližší tyče.
     
    20
    Na druhé straně mířil Martin Terrier mezi tři tyče, avšak zakončil příliš slabě, Alexander Nübel tak neměl se zákrokem větší starosti.
     
    21
    Gólman Alexander Nübel vyběhl proti Santamaríovi, jehož atakoval na hraně nedovoleného zákroku. Rozhodčí nechal ve hře pokračovat.
     
    22
    K přerušení zápasu došlo o pár vteřin později. Na vině byl nevybíravý skluz Hamariho Traorého, za nějž si hostující kapitán vysloužil žlutou kartu.
     
    24
    Arbitr Bastien se v dosavadním průběhu rozhodně nenudí. Další žlutou kartu vytáhl pro Arthura Theateho, jenž zatažením za dres zastavil do brejku směřujícího Embola.
     
    24
    Tvrdý střet byl k vidění mezi Martinem Terrierem a Jeanem Lucasem. Fauloval první jmenovaný, rozehrávat bude gólman Alexander Nübel.
     
    25
    Protože v Monaku panuje velké teplo, tak rozhodčí Bastien nařídil přestávku na občerstvení, které využívají všichni aktéři na trávníku.
     
    26
    Zápas pokračuje. Caio Henrique nejprve odstavil čistým způsobem Bourigeauda, vzápětí zvládl i rozehrávku na Disasiho.
     
    27
    Z dobrých třiceti metrů vypálil pořádnou dělovku k pravé tyči Baptiste Santamaría. Alexander Nübel s vypětím všech sil vyrazil míč na roh!
    27. Nübel si poradil s dalekonosným pokusem Santamaríi
     
    28
    A další výborný zákrok německého gólmana! Po přetaženém centru od rohového praporku hlavičkoval Martin Terrier, Nübel ovšem ukázal výborné reflexy a udržel čisté konto.
    28. Nübel pokryl i hlavičku Terriera
     
    29
    Obranný odkop Axelovi Disasimu nevyšel. Nakopl do obličeje clonícího Bourigeauda, čímž alespoň vybojoval autové vhazování.
     
    30
    Hamari Traoré zabojoval a udržel hrací předmět ve hře. Následoval centr do pokutového území, ve vzduchu kraloval Krépin Diatta.
     
    31
    Bude se kopat penalta a k dispozici ji má v oslabení hrající Monaco! Steve Mandanda nesmyslně vyběhl daleko z brány proti Breelu Embolovi. Balón minul, naopak trefil pěstí protihráče do hlavy.
    31. Faul Mandandy na Embola, po němž hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop
     
    31
    Aby toho nebylo málo, tak si Steve Mandanda za svůj penaltový faul vysloužil kartónek žluté barvy.
     
    32
    Velezkušený francouzský gólman se hájil, avšak arbitr Bastien byl neoblomný, pokutový kop mu totiž potvrdil i VAR.
     
    33
    Hrubka napravena, skóre zůstává bezbrankové! Axel Disasi si vybral ze svého pohledu s pravou stranu, což Steve Mandanda odhadl a míč dokonce udržel v rukavicích.
    33. Disasi penaltu neproměnil
     
    34
    V dosavadním průběhu je hodně vidět Martin Terrier. Naběhl si do pokutového území na nahrávku Santamaríi, slabou střelu k pravé tyči Nübel pokryl.
     
    35
    Znovu Martin Terrier, tentokráte v roli centrujícího hráče. Balón nepropasíroval skrze clonícího Vandersona, pro Rennes získal roh.
     
    36
    Fantastický Steven Mandanda! Domácí rychle rozehráli aut a po levé lajně sprintoval Caio Henrique. Skvěle nahrál do vápna na střed volnému Krépinu Diattovi, jenž tváří v tvář brankáři nemířil vůbec zle, avšak Mandanda vykouzlil parádní zákrok levou rukou.
    36. Skvělý zákrok Mandandy proti Diattovi.
     
    37
    Červená karta zápas pořádně rozpohybovala. Ale rozhodně to není Rennes, které je aktivnějším týmem, domácí hrozí i v deseti.
     
    38
    Martin Terrier se rozhodl nezakončovat z první, ale ještě si míč zpracovat a posunout na střed, načež vypálil do dobře se navrátivšího Maripána.
     
    39
    K souboji jeden na jednoho Benjamin Bourigeaud vyzval Guillerma Maripána. Domácí bek soka výborně vystál a úspěšně jej odzbrojil.
     
    40
    Baptiste Santamaría nezakončoval, raději poslal oblouček do pokutového území. Axel Disasi úspěšně přetlačil o střelu se snažícího Trufferta.
     
    41
    Zřejmě nejaktivnějším hráčem dosavadního průběhu je Martin Terrier. Teď vyzkoušel patičkou posunout balón na Labordeho, ten úmysl kolegy nepochopil.
     
    42
    Hostující kapitán Hamari Traoré podpořil ofenzivu a zprava centroval do vnitra šestnáctky, Gaëtan Laborde zakončoval v akrobatické pozici do obránce.
     
    43
    Do slibné příležitosti postupoval Lovro Majer. Na poslední chvíli ho zastavil hvizd arbitra, ten odpískal útočný faul.
     
    44
    Alexander Nübel nezahrál dobrý odkop od brány. Rennes okamžitě založilo rychlý protiútok, na jehož konci byla hodně nepřesná rána Traorého.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu čtyři minuty.
     
    45+1
    Hosté zahrozili po standardce v podobě rohového kopu. Odražený míč si našel Baptiste Santamaría, ze záklonu zakončoval přímo do středu brány.
     
    45+2
    Caio Henrique zkusil vyslat centr do vápna, přestože viděl, že je tam Krépin Diatta sám proti třem obráncům. Defenziva Rennes podle očekávání nebezpečí zažehnala.
     
    45+3
    Forvard Gaëtan Laborde si hledal a našel prostor pro zakončení. Obětavě skluzující Axel Disasi balón zblokoval na roh.
     
    45+4
    Z rohového kopu úvodní gól nezapršel, což platí i po následné akci hostů, nepovedený pas Theateho se stal kořistí vyběhnuvšího Nübela.
     
    45+5
    První poločas skončil.
     
    První poločas zápasu mezi Monacem a Rennes gól nepřinesl. Průběh střetnutí výrazně ovlivnila situace z 15. minuty, kdy Youssouf Fofana inkasoval přímou červenou kartu po šlápnutí na kotník Terriera. Přesto měli největší příležitost ke skórování domácí, ale Axel Disasi nařízený pokutový kop neproměnil. Pár zajímavých příležitostí si vypracovalo i Rennes, v té největší Terrier ztroskotal na Nübelovi, jenž si poradil se zakončením hlavou.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:05.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Stade Rennes FC:
    ze hřiště odchází Steve Mandanda, přichází Doğan Alemdar.
     
    47
    Trenér Bruno Génésio se na úvod druhé půle postaral o velké překvapení. Do brány totiž poslal Doğana Alemdara, jenž nahradil skvěle chytajícího Stevea Mandandu. Na vině bude s největší pravděpodobností zranění.
     
    48
    Alexandr Golovin si od levé lajny potáhl balón do středu hřiště. Vyzkoušel střelu pravačkou, míč nasměroval vysoko nad horní tyč.
     
    49
    Z hranice velkého pokutového území vyzkoušel ránu Krépin Diatta. Početný obranný houf před sebou však nepropálil.
     
    50
    Krépin Diatta tentokráte v roli centrujícího hráče, když se přetaženým balónem pokusil najít Golovina, těsně před ním kulatý nesmysl prodloužil Arthur Theate.
     
    51
    Pro změnu zleva centroval Caio Henrique. Joe Rodon se nezachoval úplně nejjistěji, hrací předmět odklidil do zámezí pouze za cenu rohového kopu.
     
    52
    Střídání v týmu Stade Rennes FC:
    ze hřiště odchází Lovro Majer, přichází Arnaud Kalimuendo.
     
    53
    Balón byl Golovinem poslán na přední tyčku. V tomto prostoru dominoval Adrien Truffert, míč poslal mimo pokutové území.
     
    54
    Přestože hrají o deseti, tak se hráči v bílých dresech sympaticky snaží kombinovat. Hostující defenziva ovšem brání ataky soupeře bez větších problémů.
     
    55
    Baptiste Santamaría neměl hrát na koho směrem dopředu, proto si vybral Arthura Theateho. Stoper do hry nohama zapojil i brankáře Alemdara.
     
    56
    Levou stranou se rozběhl Adrien Truffert. Na střed posunul míč k Santamaríovi, jenž neuspěl proti dvěma soupeřům.
     
    57
    Marně se Benjamin Bourigeaud hlásil o autové vhazování. Po jeho souboji s Caiem Henriquem se míč odrazil do zámezí právě od jeho levé nohy.
     
    58
    Velkou rychlost nabral Jean Lucas. Neměl ovšem ideální kontrolu nad míčem, po ataku od Arthura Theateho ztratil stabilitu a skončil na zemi.
     
    59
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku a dostávají se do vedení! Kalimuendo vymyslel výbornou nahrávku na střed na Bourigeauda, jehož střelu blokující hráč pouze ztlumil ke GAËTANOVI LABORDEMU, ten tváří v tvář gólmanovi zakončil nekompromisně k levé tyči.
    59. Gaëtan LABORDE - 0:1
     
    61
    Ještě probíhala konzultace s videorozhodčím, zda náhodou zakončující fotbalista nestál v ofsajdu. Opakované záběry prokázaly, že tomu tak nebylo.
     
    62
    Lze očekávat, že Rennes směrem dopředu lehce poleví. I proti deseti totiž nebylo výrazně aktivnějším týmem, přesto zvládlo vstřelit důležitý první gól.
     
    63
    Rozběhnutého Arnauda Kalimuenda zastavil v rozletu zdvižený praporek pomezního rozhodčího, rozběhnutý mladík byl nachytán v ofsajdu.
     
    64
    Střídání v týmu AS Monaco FC:
    ze hřiště odchází Alexandr Golovin, přichází Ismail Jakobs.
     
    65
    Znovu úřadoval s míčem na kopačkách Arnaud Kalimuendo. Na kličku proti Disasimu si netroufl, přihrávku na Bourigeauda vystihl Maripán.
     
    66
    Baptiste Santamaría rozvinul akci přihrávkou k pravé lajně. Benjamin Bourigeaud se pokusil natlačit do pokutového území, narazil na strom jménem Caio Henrique.
     
    67
    Pěkně si Gaëtan Laborde nechal proletět balón kolem Disasiho, jenže ten letěl až příliš rychle, takže jej útočník nezastihl a hrát tak může Jakobs.
     
    68
    Arnaud Kalimuendo to nyní přehnal s agresivitou při presinku. Na Guillerma Maripána sice vyvinul velký tlak, nakonec ovšem konkurenta povalil k zemi nedovoleně.
     
    69
    Z osmnácti metrů napřáhl k zakončení Martin Terrier. Alexander Nübel zasahovat nemusel, práci za něj odvedl Axel Disasi.
     
    70
    Na druhý zásah v utkání si dělal zálusk Gaëtan Laborde. Střílel z těžkého úhlu, rozvlnil pouze boční síť domácí svatyně.
     
    71
    Stejně jako v prvním poločase, tak i v tom druhém nařídil arbitr Bastien pauzu na občerstvení. V Monaku dnes panuje velké teplo.
     
    72
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Podobné věci se příliš často nevidí! Hostující gólman Alemdar prokázal svou nezkušenost, možná hrála velkou roli i nervozita z naskočení do rozjetého utkání. Turecký gólman dostal malou domů od Rodona, načež otálel s nahrávkou a vůbec si nevšiml BREELA EMBOLA. Švýcarský reprezentant šel do skluzu a kulatý nesmysl píchl do sítě.
    72. Breel EMBOLO - 1:1
     
    74
    Breel Embolo je při chuti. V tomto případě vyzkoušel zakončení z velkého úhlu, stoperskou dvojici ale nepropálil. Hra pokračuje bez přerušení.
     
    75
    Další zakončení vyprodukoval Caio Henrique. Střílel zhruba dvacet metrů od brány, kulatý nesmysl se vznesl vysoko nad břevno.
     
    76
    Střídání v týmu Stade Rennes FC:
    ze hřiště odchází Gaëtan Laborde, přichází Jeremy Doku.
     
    76
    Střídání v týmu Stade Rennes FC:
    ze hřiště odchází Flavien Tait, přichází Désiré Doué.
     
    77
    Martin Terrier se hlásil o rohový kop, přestože si byl moc dobře vědom, že právě on byl tím posledním, kdo se míče dotkl. Následuje odkop od brány.
     
    78
    Fotbalisté Rennes brankáři Alemdarovi situaci vůbec neulehčují. Turecký gólman si nyní poradil s těžkou malou domů a zvládl i nahrát Truffertovi.
     
    79
    Svěřenci kouče Génésia si jsou moc dobře vědomi, že hrají proti deseti a šance vybojovat tři body je velká. Pokud by je o ně připravila hrubka gólmana, byla by to pro hosty velká škoda.
     
    80
    Střídání v týmu Stade Rennes FC:
    ze hřiště odchází Benjamin Bourigeaud, přichází Kamaldeen Sulemana.
     
    81
    Střídání v týmu AS Monaco FC:
    ze hřiště odchází Krépin Diatta, přichází Gelson Martins.
     
    82
    Střídání v týmu AS Monaco FC:
    ze hřiště odchází Vanderson, přichází Benoît Badiashile.
     
    82
    Adrien Truffert si věřil na Axela Disasiho, ale ten konkurenta výborně vystál a v pravý čas před něj vložil tělo. Posléze si pomohl pasem k brankáři.
     
    83
    Nově příchozí Kamaldeen Sulemana taktéž vyzval Axela Disasiho. Domácí kapitán znovu skvěle zahrál tělem, Monaco přežilo další nebezpečí.
     
    84
    Jeremy Doku udržel balón, načež se mu podařilo i odcentrovat do vnitra pokutového území, kde přispěchal s dlouhým odkopem Caio Henrique.
     
    85
    Po narážečce mezi Gelsonem Martinsem a Jeanem Lucasem následoval centr na úroveň penalty, kde se Breel Embolo neprodral ke střel skrze Trufferta.
     
    86
    Středopolař Baptiste Santamaría přenesl hru k levé lajně, kam si naběhl Kamaldeen Sulemana. Zpracování mu vyšlo, jenže nahrávku nasměroval jenom k protihráči Maripánovi.
     
    87
    Axel Disasi se po zisku míče vydal na útočný výlet. Až do vápna si zkusit naběhnout netroufl. Posunul míč doprava na Jakobse, jehož centr pokryl Theate.
     
    88
    Na hranici velkého pokutového území sáhl k ráně z levé strany Kamaldeen Sulemana. Martinsem lehce tečovaný pokus prosvištěl vedle levé tyče.
     
    89
    Désiré Doué odcentroval na hlavu Hamariho Traorého, jenž na přední tyči vystřelil příliš vysoko, Alexander Nübel zasahovat nemusel.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    90+1
    Směrem do defenzivy Benoît Badiashile zafungoval na jedničku. Zkřížil cestu Martinu Terrierovi, jehož centr nechal doputovat do rukavic gólmana.
     
    90+2
    Těžko mohl Arnaud Kalimuendo něco vymyslet proti třem konkurentům. Pokusil se balón propasírovat na penalty, což se mu přes Maripána nepovedlo.
     
    90+3
    Z dvaceti metrů vypálil zajímavý projektil Désiré Doué. Alexander Nübel zůstal klidný, balón proletěl výrazně vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    90+4
    V poslední nastavené minutě musel být v permanenci Alexander Nübel. Německý gólman nepřipustil změnu stavu, ránu Dokua do středu brány schoval do koše.
     
    90+5
    Doğan Alemdar se vykoupil! Embolo odcentroval od pravé lajny na Ismaila Jakobse, který vyslal prudkou hlavičku mezi tři tyče. Turecký gólman však předvedl exkluzivní reflex a levou rukou míč vyškrábl nad břevno.
    90+5. Fantastický zákrok Alemdara proti hlavičce Jakobse
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:7. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:11.
     
    Dramatický zápas mezi Monacem a Rennes skončil nerozhodným výsledkem 1:1.

    Góly padaly až ve druhém poločase, v tom prvním velkou šancí pohrdl Disasi, když neproměnil penaltu. Hosty dostal do vedení Gaëtan Laborde, který uspěl dorážkou zblokované střely Bourigeauda. Monaco, přestože od 15. minuty hrálo bez vyloučeného Fofany, dokázalo odpovědět v 72. minutě, kdy váhajícího gólmana Alemdara zaskočil skluzující Breel Embolo, který balón nasměroval do brány. Turecký gólman se vykoupil v samotném závěru, když exkluzivním zákrokem levou rukou vyškrábl nad břevno hlavičku střídajícího Jakobse.

    Monaco musí být vzhledem k průběhu střetnutí se ziskem bodu spokojené, neboť většinu utkání odehrálo v deseti lidech. Rennes naopak cítilo šanci na cenný skalp, ten se ale nezrodil.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (19:07:44)

    Milan Huppert

    Branky: 72. Embolo – 59. Laborde

    Karty:   22. H. Traoré (REN), 24. Theate (REN), 31. Mandanda (REN)   15. Yo. Fofana (ASM)

    Neproměněná penalta: 33. Disasi (ASM), brankář Mandanda zneškodnil


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:7. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:11.
    AS Monaco: Nübel – Vanderson (82. Badiashile), Disasi, Maripán, C. Henrique – Diatta (81. Martins), Yo. Fofana, Jean Lucas, Golovin (64. Jakobs) – Embolo, Ben Yedder (C) (17. Magassa).
    Náhradníci: Didillon – Sarr, Minamino, Diop, Volland.

    Trenér: Philippe Clement

    Stade Rennes: Mandanda (46. Alemdar) – H. Traoré (C), Rodon, Theate, Truffert – Majer (52. Kalimuendo), Santamaría, Tait (76. Doué) – Bourigeaud (80. Sulemana), Laborde (76. Doku), Terrier.
    Náhradníci: Badé, Abline, Ugochukwu, Doué.

    Trenér: Bruno Génésio

    Rozhodčí: Pignard – Zakrani, Berthomieu
    thejrc.org