Nitra – Třinec 3:4 (kon.) | Vsetín – Slavia 3:10 (kon.) | Pilsen Wolves – Třinec 5:1 (kon.)
Sparta – Slavia 4:1 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:10 (1:2, 1:4, 1:4)
HC Slavia Praha
Sobota 13.08.2022, 14:00 • Sportovní hala FORTUNA • Billa Cup
Partner:
     
    59:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    V samotném závěru utkání ještě Slavia využívá přesilovou hru. Autorem branky je KYUNGYEOL OH. Bez asistence.
     
    45:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Možná nižší pozornost se teď vymstila Slavii, PETR VAŠIČKA ve spolupráci se spoluhráči snižuje na 3:9. Asistence: Lukáš Malý a Filip Vlk.
     
    44:30
    Slavia právě vstřelila branku!
    Už to začíná být střelecká exhibice mladých slávistů. Rychlý přechod do útočného pásma dokázal přetavit v gól JOSEF HOLEŠOVSKÝ, po takovém klání by mohlo Slavii zůstat několik sil do semifinále. Asistence: David Huk.
     
    42:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    K nahrávce tentokrát přidává i přesnou trefu VOJTĚCH ŠVANCAR. Richard Kocyan zůstává v brance i nadále. Bez asistence.
     
    41:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak to už je hodně bledé se Vsetínem. Rychlý přechod do útočného pásma se Pražanům vydařil. Autorem branky je MATĚJ CHYLÍK. Asistence: Vojtěch Švancar.
     
    37:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla velká smůla pro Kocyana. Opět musel čelit několika dorážkám, kotouč mu nejdříve skákal po zádech, poté v brankovišti a nejrychleji se zorientoval BARTOLOMĚJ ŠIKL, který prostrčil touš do sítě. Asistence: Tomáš Vrzal.
     
    35:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tentokrát už tak rychlý nebyl a Slavia si bere zpět tříbrankové vedení. VOJTĚCH ŠVANCAR si ukořistil puk v předbrankovém prostoru a pomocí první odražené střely doklepl puk k tyčce. Bez asistence.
     
    32:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po krušných chvílích ve vsetínském brankovišti trochu radosti pro valašskou střídačku. ADAM NĚMEC to vzal na sebe a překonal šikovnou střelou Poletína. Bez asistence.
     
    25:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    zadařilo se. Pražané si opět vybojovali tlak na branku, který přetavil ve čtvrtý slávistický gól KYUNGYEOL OH. Asistence: Vojtěch Švancar.
     
    23:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nakonec se Pražanům zadařilo v přesilovce. JOSEF HOLEŠOVSKÝ čekal na pravém kruhu, kam mu přišla nahrávka a on napálil puk do odkryté části branky. Asistence: David Huk.
     
    05:34
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zatím to vypadá na přestřelku, z prostoru před brankou se prosazuje HÖRNIG, jenž byl na soupisku doplněn těsně před zápasem Asistence: Vojtěch Švancar a Adam Keller.
     
    02:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A máme rázem vyrovnáno, tohle bude ještě zajímavý duel. Samostatnou akcí se předvedl LUKÁŠ VINKLÁREK, pomyslně začínáme od nuly. Asistence: Adam Němec.
     
    00:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je tomu skutečně tak. Z první šance Slavie hned za Kocyana padl puk a Pražané vedou 1:0. Autorem branky je JOSEF HOLEŠOVSKÝ. Asistence: David Huk.

    Martina Nová

    Branky a nahrávky: 3. Vinklárek (Němec), 33. Němec, 46. Vašička (Malý, Vlk) – 1. Holešovský (Huk), 6. Hörnig (Švancar, Keller), 24. Holešovský (Huk), 26. Oh (Švancar), 36. Švancar, 38. Šikl (Vrzal), 42. Chylík (Švancar), 43. Švancar, 45. Holešovský (Huk), 60. Oh


    VHK ROBE Vsetín: Kocyan (44. – 54. Žižka) – Vašička J., Hynek, Křiva, Dubec, Matyaštik, Krsek, Němec, Vinklárek, Vlk, Malý, Vašička P., Fusek, Mikulka, Surý.
    HC Slavia Praha: Poletín (Pobl)– Šikl, Rejhon, Borovička, Vrzal, Keller, Hess, Huk, Kotman, Oh, Kušta, Šámal, Skyba, Chylík, Žatecký, Holešovský, Švancar, Francl, Smrž, Routa, Hörnig.
    thejrc.org