Mountfield HK – Liberec 5:4 (3:1 po s.n.) | Plzeň – Slavia 1:4 (kon.) | Olomouc – HK MD Šumperk 10:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:4 (1:0, 0:2, 0:2)
HC Slavia Praha
Úterý 16.08.2022, 17:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
    55:08 Tomáš POLETÍN - 1:4
     
    55:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané trestají chybu v defenzivě Škody. Hosté ujeli ve dvou proti jedinému obránci, Matějovský puk ideálně předložil TOMÁŠI POLETÍNOVI, který se poté trefil přesně k pravé tyči. Asistence: Artur Matějovský.
    51:19 Danny CHLUDIL - 1:3
     
    51:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Před brankou Plzně vznikl obrovská závar, kotouč byl zřejmě stále volný a DANNY CHLUDIL ho nakonec dokázal dostat do brány. Poté se strhla obrovská mela. Bez asistence.
    33:40 Danny CHLUDIL - 1:2
     
    33:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají svou druhou početní výhodu a v zápase poprvé vedou. Na modré čáře napřáhl Tomáš Lorenz, Lukáš Pavlis kotouč pouze vyrazil a ve správný čas na správném místě byl připraven DANNY CHLUDIL. Asistence: Tomáš Lorenz, Denis Ciolek.
    24:25 Artur MATĚJOVSKÝ - 1:1
     
    24:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přestože se početní výhoda hostům vůbec nevyvedla, nakonec se Slavii podařilo vyrovnat. ARTUR MATĚJOVSKÝ si nabruslil do pásma podél pravého mantinelu a přesnou střelou z kruhu srovnal s Plzní krok. Bez asistence.
    17:33 Tomáš PITTR - 1:0
     
    17:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka se ujímá vedení v zápase. Antonín Klatovský přihrál Petru Makovcovi ve středním pásmu, jenž se neunáhlil, přesným pasem vyslal do úniku TOMÁŠE PITTRA a ten přestože byl na těsno bráněn, dokázal dostat díky přesné ráně puk do sítě. Asistence: Petr Makovec, Antonín Klatovský.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 18. Pittr (Makovec, Klatovský) – 25. Matějovský, 34. Chludil (Lorenz, Ciolek), 52. Chludil, 56. Poletín (Matějovský)


    HC Škoda Plzeň: Šátava (31. Pavlis) – Prošek, Skala, Kocek, Kamas, Mašek, Holubec – Pittr (C), Fábera, Úbl, Matějka, Makovec, Hofrajtr, Slačík, Beran, Pavlák, Klatovský, Hanzák, Feher.
    Trenér: Petr Kořínek.

    HC Slavia Praha: Bašta (31. Nováková) – Lorenz, Ciolek, Labuzík, Pšenička, Marek, Derka – Poletín, Kucharčík, Chludil (C), Havlíček, Filip, Matějovský, Němeček, Tichý, Šturc.
    Trenér: Ladislav Slížek.

    Rozhodčí: Deja – Kaiser, Charvát.

    Diváci: 18
    thejrc.org