Lipt. Mikuláš – Krefeld 7:3 (kon.) | Tychy – Nové Zámky 3:5 (kon.) | Zvolen – Frýdek-M. 2:5 (kon.)
konec
HKM Zvolen
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
HC Frýdek-Místek
sk Čtvrtek 18.08.2022, 19:00 • Zimný štadión Zvolen • Memoriál Pavla Zábojníka
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:17
    Frýdek-Místek dal gól! Domáci hru v šestici nezvládli. Svačina získal puk proti Šiškovi. Vyviezol ho a bekhendom ho poslal na ONDŘEJA MACHALU a ten strieľa do prázdnej brány piaty gól.
    Asistovali Vladimír Svačina a Jakub Michálek.
     
    42:53
    Zvolen dal gól! Domáci premieňajú presilovú hru 5:3 a znižujú na 2:4. Strieľanú prihrávku Huntebrinkera usmernil do siete JURAJ ŠIŠKA.
    Asistovali Mike Huntebrinker a Chrisk Langkow.
     
    42:17
    Frýdek-Místek dal gól! Hostia druhý krát trestajú v oslabení. ŠTEPÁN HAVRÁNEK tečoval do siete Teperovu strelu. Trenčan bol zbytočne zalezený v bráne. Jediná škoda bola, že gól padol z metrového ofsajdu :-).
    Asistovali Jakub Teper a Vladomír Svačina.
     
    31:41
    Zvolen dal gól! RYAN GROPP si prevzal prihrávku na ľavom krídle. Natlačil sa cez obrancu a strelou "popod" ľad a medzi betóny prekonáva Švančaru po prvý krát – 1:3.
    Asistencie Mike Huntebrinker a Peter Zuzin.
     
    26:07
    Frýdek-Místek dal gól! Domáci Zuzin stratil puk na útočnej modrej. Následne sa zrazil ešte so spoluhráčom. Hostia vyrazili do prečíslenia. JAKUB DOKTOR síce prvou strelou trafil iba betóny Trenčana, ale vyrazený puk už dorazil do siete – 0:3.
    Asistoval Štepán Havránek.
     
    02:00
    Frýdek-Místek dal gól! Hostia využívajú presilovú hru a vedú už 0:2. Pekná kombinácia s krížnou prihrávkou a zakončením Adama Zemana skončila ešte na Trenčanovi, ale dorážka MICHALA HOTĚKA už končí v bráne – 0:2
    Asistovali Adam Zeman a Vladimír Svačina.
     
    00:19
    Frýdek-Místek dal gól! Rýchla a studená sprcha pre domácich. Obrane ušiel po 19 sekundách VLADIMÍR SVAČINA a krásne puk zavesil v samostatnom nájazde pod brvno – 0:1.
    Asistoval Jakub Tepel.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 32. Gropp (Huntebrinker, Zuzin), 43. Šiska (Huntebrinker, Langkow) – 1. Svačina (Tepel), 2. Hotěk (Zeman, Svačina), 27. Doktor (Havránek), 43. Havránek (Teper, Svačina), 59. Machala (Svačina, Micálek)


    HKM Zvolen: Trenčan (Petrík) – Messner, Hain, Hanna, Mudrák, Sládok (A), Kubka (A), Hraško, S. Barcík – Zuzin (C), Huntebrinker, Gropp – Hecl, Langkow, Sideroff – Rajčan, Šiška, Stupka – Csányi, Marcinek, Chlepčok
    Trenér: P. Oremus

    HC Frýdek-Místek: Švančara (Mokry) – Havránek (C), Teper, Michálek, Sova, Zeleňák, Žůrek, Adámek – Machala, Vrdlovec, Svačina – Dostálek, Zeman, Doktor – Klimša (A), Haas, Hotěk – Matěj, Jobánek, Geidl – Kozlík
    Trenér: M. Janeček

    Rozhodčí: Štefík, J.Konc ml. – Hanko, Staššák
    thejrc.org