Kolín – Vienna Capitals 1:3 (kon.) | Motor ČB – Black Wings Linz 6:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
6:4 (2:1, 2:3, 2:0)
EHC Black Wings Linz
Neděle 21.08.2022, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:29 Stuart PERCY - 6:4
     
    55:29
    České Budějovice právě vstřelily branku! Motor právě udělal výrazný krok k výhře v dnešním přípravném utkání. STUART PERCY ujel soupeřově obraně. Jeho únik pak na obránce zkušeně zakončil. Asistence: Lukáš Pech.
    45:25 Jakub STRNAD - 5:4
     
    45:25
    České Budějovice právě vstřelily branku! Motor obrací skóre a podruhé v utkání vede! JAKUB STRNAD byl sice tísněn obráncem, přesto se nacpal před branku a dostal kotouč do horního růžku – 5:4. Asistence: Mikuláš Hovorka.
    38:46 Mārtiņš DZIERKALS - 4:4
     
    38:46
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí vyrovnávají! Stuart Percy poslal dobrou přihrávku na MARTINŠE DZIERKALSE. Ten pak stáhl kotouč do bekhendu a poslal ho v pohodě nad brankářovu výstroj. Asistence: Stuart Percy.
    36:19 Milan GULAŠ - 3:4
     
    36:19
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí fanoušci se radují, Motor snižuje! Štencel poslal kotouč směrem na najíždějícího MILANA GULAŠE. Ten přihrávku v pohodě přibral a pak zkušeně proměnil. Asistence: Jan Štencel, Stuart Percy.
    33:00 Stefan GAFFAL - 2:4
     
    33:00
    Tým Black Wings Linz právě vstřelil branku! Linci se dnes velmi daří oslabení. Nikoliv, že by je rakouský celek bezpečně ubránil, on v nich už potřetí skóruje! Stuart poslal do brejku STEFANA GAFFALA. Ten si počínal před Hrachovinou nekompromisně a zavěsil do horního růžku. Asistence: Brodi Stuart.
    27:59 Shawn ST. AMANT - 2:3
     
    27:59
    Tým Black Wings Linz právě vstřelil branku! Hostující celek jde opět do vedení! Haga posunul kotouč do střelecké pozice na SHAWNA ST. AMANTA, který z první vymetl horní růžek domácí svatyně. Asistence: Michael Haga.
    22:38 Andreas KRISTLER - 2:2
     
    22:38
    Tým Black Wings Linz právě vstřelil branku! Linec si vytvořil další poměrně dobrý tlak, který přetavuje v branku. Dennis Sticha poslal střelu na branku, načež ji z bekhendu neomylně dorazil ANDREAS KRISTLER. Asistence: Dennis Sticha.
    17:34 Milan GULAŠ - 2:1
     
    17:34
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí hokejisté obracejí skóre ve svůj prospěch! MILAN GULAŠ dostal nabito na pravý kruh. Vyslal velmi razantní pokus, na který si gólman sáhl, v cestě do branky mu ale nezabránil. Asistence: Lukáš Pech, Stuart Percy.
    05:51 Jakub VALSKÝ - 1:1
     
    05:51
    České Budějovice právě vstřelily branku! Netrvalo to dlouho a máme tu vyrovnání! Šenkeřík poslal kotouč směrem na JAKUBA VALSKÉHO, který stál v prostoru mezi kruhy a tečoval pro brankáře nechytatelně! Asistence: Petr Šenkeřík, Jan Štencel.
    04:47 Brodi STUART - 0:1
     
    04:47
    Tým Black Wings Linz právě vstřelil branku! Máme tu první branku zápasu! Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho po zaváhání domácí obrany. BRODI STUART se ujal kotouče a prostřelil zblízka přesně! Asistence: Jakob Mitsch.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 6. Valský (Šenkeřík, Štencel), 18. Gulaš (Pech, Percy), 37. Gulaš (Štencel, Percy), 39. Dzierkals (Percy), 46. Strnad (Hovorka), 56. Percy (Pech) – 5. Stuart (Mitsch), 23. Kristler (Sticha), 28. Amant (Haga), 33. Gaffal (Stuart)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Doudera, Percy, Bindulis, Šenkeřík, Štencel, Hovorka, Kachyňa – Přikryl, Pech, Gulaš (C), Dzierkalis, Vopelka, Doležal, Strnad, Hanzl, Valský, Chlubna
    Trenér: Modrý

    EHC Black Wings Linz: Honeckl (Tirronen) – Bartley, Kubeš, Roe, Schumnig, Sollinger, Kragl, Wolf – Schentzer, Lebler (C), Haga, Sticha, Bruckner, St. Amant, Romig, Stuart, Gaffal, Mitsch, Bretschneider, Rappold, Kristler.
    Trenér: Lukas

    Rozhodčí: Horák, Jaroš – Zíka, Šimánek
    bahis siteleri