Kolín – Vienna Capitals 1:3 (kon.) | Motor ČB – Black Wings Linz 6:4 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
6:4 (2:1, 2:3, 2:0)
EHC Black Wings Linz
Neděle 21.08.2022, 17:30 • Budvar aréna, České Budějovice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Jakub Valský se dostal ke kotouči v obranném pásmu a přerušil tlak hostů. Zkusil zacílit na odkrytou branku, jenže brankovou konstrukci netrefil.
     
    57:51
    Milan Gulaš nebyl vůbec daleko od hattricku! Gulašův pokus letěl z prostoru mezi kruhy do odkryté branky, ale jeden z hostujících obránců obětavě kotouči v cestě zabránil.
     
    57:04
    Jakub Valský byl ve velkém střeleckém úhlu, přesto na něj zývala odkrytá branka. Valského pokus nakonec končí mimo. Hostující celek si může oddychnout.
    55:29 Stuart PERCY - 6:4
     
    55:29
    České Budějovice právě vstřelily branku! Motor právě udělal výrazný krok k výhře v dnešním přípravném utkání. STUART PERCY ujel soupeřově obraně. Jeho únik pak na obránce zkušeně zakončil. Asistence: Lukáš Pech.
     
    49:22
    Zdeněk Doležal si najel před branku, kam dostal přesnou přihrávku. Doležal si ovšem svou první branku v duelu nepřipisuje. Se střelou počkal a mířil zřejmě mezi betony. Honeckl je včas secvakl.
     
    46:35
    Marco Brucker dostal dobrou přihrávku, když si najížděl na vzdálenější tyč. Bruckerův následný pokus směřoval někam mezi ruku a tělo, ale Hrachovina byl úspěšný a kotouč udržel.
     
    46:12
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Bindulis – 2 min., faul kolenem.
    45:25 Jakub STRNAD - 5:4
     
    45:25
    České Budějovice právě vstřelily branku! Motor obrací skóre a podruhé v utkání vede! JAKUB STRNAD byl sice tísněn obráncem, přesto se nacpal před branku a dostal kotouč do horního růžku – 5:4. Asistence: Mikuláš Hovorka.
    38:46 Mārtiņš DZIERKALS - 4:4
     
    38:46
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí vyrovnávají! Stuart Percy poslal dobrou přihrávku na MARTINŠE DZIERKALSE. Ten pak stáhl kotouč do bekhendu a poslal ho v pohodě nad brankářovu výstroj. Asistence: Stuart Percy.
    36:19 Milan GULAŠ - 3:4
     
    36:19
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí fanoušci se radují, Motor snižuje! Štencel poslal kotouč směrem na najíždějícího MILANA GULAŠE. Ten přihrávku v pohodě přibral a pak zkušeně proměnil. Asistence: Jan Štencel, Stuart Percy.
     
    34:44
    Vyloučení v týmu EHC Black Wings Linz:
    Kragl – 2 min., nedovolené bránění.
    33:00 Stefan GAFFAL - 2:4
     
    33:00
    Tým Black Wings Linz právě vstřelil branku! Linci se dnes velmi daří oslabení. Nikoliv, že by je rakouský celek bezpečně ubránil, on v nich už potřetí skóruje! Stuart poslal do brejku STEFANA GAFFALA. Ten si počínal před Hrachovinou nekompromisně a zavěsil do horního růžku. Asistence: Brodi Stuart.
     
    31:04
    Vyloučení v týmu EHC Black Wings Linz:
    St. Amant – 2 min., nedovolené bránění.
    27:59 Shawn ST. AMANT - 2:3
     
    27:59
    Tým Black Wings Linz právě vstřelil branku! Hostující celek jde opět do vedení! Haga posunul kotouč do střelecké pozice na SHAWNA ST. AMANTA, který z první vymetl horní růžek domácí svatyně. Asistence: Michael Haga.
     
    27:13
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Valský – 2 min., podrážení.
     
    25:40
    Lukáš Pech se dostal zničehonic do dobré příležitosti, kdy stál sám před brankářem. Z forhendu mířil nad brankářovu vyrážečku. Jeho pokus ale zamířil mimo brankovou konstrukci.
     
    23:09
    Vyloučení v týmu EHC Black Wings Linz:
    Schnetzer – 2 min., držení.
    22:38 Andreas KRISTLER - 2:2
     
    22:38
    Tým Black Wings Linz právě vstřelil branku! Linec si vytvořil další poměrně dobrý tlak, který přetavuje v branku. Dennis Sticha poslal střelu na branku, načež ji z bekhendu neomylně dorazil ANDREAS KRISTLER. Asistence: Dennis Sticha.
     
    20:39
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Doležal – 2 min., nedovolené bránění.
    17:34 Milan GULAŠ - 2:1
     
    17:34
    České Budějovice právě vstřelily branku! Domácí hokejisté obracejí skóre ve svůj prospěch! MILAN GULAŠ dostal nabito na pravý kruh. Vyslal velmi razantní pokus, na který si gólman sáhl, v cestě do branky mu ale nezabránil. Asistence: Lukáš Pech, Stuart Percy.
     
    16:16
    Vyloučení v týmu EHC Black Wings Linz:
    Schnetzer – 2 min., hákování.
     
    14:43
    Lukáš Pech ujel v oslabení do přečíslení dva na jednoho. Pech posílal přihrávku před branku, jenže poslední obránce hostujícího týmu se stihl vrátit a tento pas zablokovat. Ze slibné akce v oslabení tak nic není.
     
    13:51
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Strnad – 2 min., krosček.
     
    13:45
    Martin Hanzl dostal přesnou přihrávku na levý kruh z gólmanova pohledu. Odtud poslal pořádnou dělovku, kterou ale na poslední chvíli Honeckl těsně kryje!
    05:51 Jakub VALSKÝ - 1:1
     
    05:51
    České Budějovice právě vstřelily branku! Netrvalo to dlouho a máme tu vyrovnání! Šenkeřík poslal kotouč směrem na JAKUBA VALSKÉHO, který stál v prostoru mezi kruhy a tečoval pro brankáře nechytatelně! Asistence: Petr Šenkeřík, Jan Štencel.
    04:47 Brodi STUART - 0:1
     
    04:47
    Tým Black Wings Linz právě vstřelil branku! Máme tu první branku zápasu! Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho po zaváhání domácí obrany. BRODI STUART se ujal kotouče a prostřelil zblízka přesně! Asistence: Jakob Mitsch.
     
    04:14
    Vyloučení v týmu EHC Black Wings Linz:
    Kristler – 2 min., podrážení.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 6. Valský (Šenkeřík, Štencel), 18. Gulaš (Pech, Percy), 37. Gulaš (Štencel, Percy), 39. Dzierkals (Percy), 46. Strnad (Hovorka), 56. Percy (Pech) – 5. Stuart (Mitsch), 23. Kristler (Sticha), 28. Amant (Haga), 33. Gaffal (Stuart)


    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Doudera, Percy, Bindulis, Šenkeřík, Štencel, Hovorka, Kachyňa – Přikryl, Pech, Gulaš (C), Dzierkalis, Vopelka, Doležal, Strnad, Hanzl, Valský, Chlubna
    Trenér: Modrý

    EHC Black Wings Linz: Honeckl (Tirronen) – Bartley, Kubeš, Roe, Schumnig, Sollinger, Kragl, Wolf – Schentzer, Lebler (C), Haga, Sticha, Bruckner, St. Amant, Romig, Stuart, Gaffal, Mitsch, Bretschneider, Rappold, Kristler.
    Trenér: Lukas

    Rozhodčí: Horák, Jaroš – Zíka, Šimánek
    thejrc.org