Mountfield HK – Olomouc 3:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:5 (1:3, 0:0, 2:2)
HC Olomouc
Čtvrtek 25.08.2022, 12:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    59:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc potvrzuje svou výhru v dnešním utkání, když vybojovala puk a MICHAL TOMEČEK ho poslal od levé strany mantinelu do prázdné branky – 3:5.
     
    51:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc vzápětí dává gól a opět vede! MARTIN PIGL se dostal ke kotouči, když ho Žalčík vyrazil, a poslal ho mezi lapačku a levý beton – 3:4.
     
    51:06
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec vstřelil vyrovnávací gól! Pavič poslal puk z levého kruhu a jeho střelu tečoval VITO IDŽAN do protipohybu brankáře – 3:3.
    Asistence: David Pavič.
     
    50:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield snižuje na rozdíl jedné branky! JAN VENCL obdržel přihrávku od Tomáše Brotánka a bez problému zasunul puk za brankovou čáru – 2:3.
    Asistence: Tomáš Brotánek, Tomáš Hora.
     
    16:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc přidává další gól! Ze závaru před Žalčíkovou brankou se k puku dostal nejrychleji TOBIÁŠ KUCHTA, pohotově vystřelil do odkryté sítě a dává v dnešním utkání hattrick!
     
    12:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučané využívají přesilovku a dostávají se do vedení! V závaru před brankou se dostal k puku Lichner a ten ho nahrál na TOBIÁŠE KUCHTU, který poslal kotouč za záda Žalčíka – 1:2.
    Asistence: Tomáš Lichner.
     
    06:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Hradec po pár minutách odpovídá gólem! Krásná akce bratrů Benešových! MICHAL BENEŠ obdržel přihrávku zpoza branky od Matěje do předbrankového prostoru a neměl problém dostat puk pod horní tyčku.
    Asistence: Matěj Beneš.
     
    05:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomoučané otevírají skóre zápasu! Dostali se do přečíslení dva na jednoho, nesehráli to ideálně, ale puk se dostal do branky díky TOBIÁŠOVI KUCHTOVI.
    Asistence: Jakub Belan.

    Eva Šafranková

    Branky a nahrávky: 7. Michal Beneš (Matěj Beneš), 51. Vencl (Brotánek, Hora), 52. Idžan (Pavič) – 6. Kuchta (Belan), 13. Kuchta (Lichner), 17. Kuchta, 52. Pigl, 60. Tomeček


    Mountfield HK: Žalčík (Kasal) – Boukal, Hušek, Brotánek, Hrbek, Žaba, Bezpalec, Pavič – Klíma, Idžan, Nevšímal, Král, Michal Beneš, Matěj Beneš, Novotný, Kopecký, Giesl, Prášek, Hora, Vencl.
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    HC Olomouc: Nowak (Frgál) – Groch, Adam, Panáček, Sedláček, Compel, Šlohara – Faster, Tomeček, Hradil, Ruda, Pigl, Havel, Belan, Izák, Kuchta, Jeřábek, Lichner.
    Trenér: Karel Beran
    thejrc.org