Black Wings Linz – Motor ČB 1:4 (kon.)
konec
EHC Black Wings Linz
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 28.08.2022, 17:30 • AG Eisarena Linz • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:23
    Hrachovina lapil velkou Gaffalovu šanci, ten měl před sebou odkrytou bránu, ale hostující gólman se parádně přesunul.
     
    56:35
    České Budějovice právě vstřelily branku! Krásný gól VOJTĚCHA TOMEČKA a je to 4:1. Tomeček si potáhl puk rychlým manévrem před gólmana a suverénně zavěsil. Asistence Samuel Drančák, Zdeněk Doležal.
     
    54:36
    Situaci Linci komplikuje vyloučení Schumniga – 2 min.
     
    52:18
    České Budějovice právě vstřelily branku! ZDENĚK DOLEŽAL dorazil za Tirronenova záda Douderovu vyraženou střelu a je to opět o dva góly. Asistence: Lukáš Doudera, Filip Přikryl.
     
    49:34
    Vyloučení v týmu EHC Black Wings Linz:
    Kristler – 2 min., hrubost.
     
    49:34
    Matěj Toman – 2 min – hrubost.
     
    47:59
    Tým Black Wings Linz právě vstřelil branku! Rakušané se dostávají zpět do hry gólem v oslabení, a to gólem, ke kterému přišli velmi lacině. Hrachovina se vydal za bránu pro nahození, jenomže puk sledoval i Kristler. Budějovický brankář čekal, až kotouč dojede do území vyhrazeného pro brankáře, rakouský forvard u něho byl ale dříve, poslal kotouč přes brankáře do brankoviště a SHAWN ST. AMANT zasouval do opuštěné brány. Asistence: Kristler.
     
    46:50
    Vyloučení v týmu EHC Black Wings Linz:
    Romig – 2 min., nedovolené bránění.
     
    36:02
    České Budějovice právě vstřelily branku! Parádní souhra hostů a je z toho využitá přesilovka a gól na 2:0. JAKUB VALSKÝ zakončil po křížné Strnadově nahrávce z bezprostřední blízkosti. Asistence: Jakub Strnad, Ondřej Kachyňa.
     
    35:37
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Kristofer Bindulis se připletl do mlýnice před bránou – 2 min – hrubost.
     
    35:37
    Raphael Wolf – 2+2 minuty hrubost. Za faul na Doležala a následnou aktivitu v potyčce jde Wolf na trestnou lavici, hosté budou hrát přesilovku.
     
    29:52
    Raphael Wolf – 2 min – hákování.
     
    28:09
    Filip Přikryl si počíhal na chybu obránce a jel sám na brankáře. Jenomže v nájezdu nezvolil dobré řešení, na blafák byl už moc blízka Tirronena, který puk betonem zastavil.
     
    24:24
    Jakub Strnad si odpyká dvě trestné minuty.
     
    20:22
    Opět Victor Bartley a opět podrážení. Doležal uhájil puk na útočné modré čáře a napadající bek nestačil včas stáhnout svou hokejku a poslal Doležala k ledu.
     
    15:19
    České Budějovice právě vstřelily branku! Už je tam, raduje se hlouček fanoušků Motoru. KRISTOFERS BINDULIS se dostal zpět k odraženému puku, neváhal a využil dobrého stínění svých spoluhráčů. Rána od modré se zastavila až v síti.
     
    14:03
    Zatím největší šance zápasu. Nebyla to ukázková přesilovková akce, když Motor poprvé ve zkrácené početní výhodě vyrazil kupředu, Linc nepokryl z levého křídla ujíždějícího Filipa Přikryla. Ten měl dostatek času a prostoru ke střele, ale Tirronen našel puk ve své výstroji.
     
    12:42
    Síly na ledě se vyrovnají, Victor Bartley, hráč se zkušenostmi z NHL, nešikovně podrazil protivníka a dvě minuty si odpočine.
     
    11:05
    Dvě trestné minuty si ale vysloužil až právě českobudějovický forvard Jakub Strnad.

    Michal Špírek

    Branky a nahrávky: 48. Amant (Kristler) – 16. Bindulis, 37. Valský (Strnad, Kachyňa), 53. Doležal (Doudera, Přikryl), 57. Tomeček (Drančák, Doležal)


    EHC Black Wings Linz: Tirronen – Schuming, Bartley, Schnetzer, Roe, Kragl, Wolf, Lindner – Gaffal, Haga, Lebler – St. Amant, Stuart, Kristler – Sticcha, Brucker, Romig – Rappold, Bretschneider, Mitsch.
    Trenér: Philipp Lukas

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Cinka) – Bindulis, Hovorka, Placek, Kachyňa, Doudera, Hail, Dvořák – Přikryl, Drančák, Doležal – Strnad, Vopelka, Valský – Sochor, Toman, Tomeček – Kříž.
    Trenér: Jaroslav Modrý
    ocianews.com