Plzeň – Motor ČB 4:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 29.08.2022, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásné pondělní odpoledne z Plzně!

    Vítám všechny hokejové fanynky a fanoušky, kteří se rozhodli si na pondělní den dopřát trochu hokeje. Od tradičních 17:30 se totiž v LOGSPEED CZ Aréně odehraje další přípravné utkání před novou sezónou Tipsport extraligy, ve kterém domácí HC Škoda Plzeň přivítá na svém ledě v celek Motor České Budějovice.

    Plzeňská Škodovka minulý rok bojovala do posledních zápasů o přímý postup do čtvrtfinále, avšak nakonec přece jen musela do předkola. To začínala Škoda doma a soupeřem jim byli Bruslaři z Mladé Boleslavi. Vyrovnaná série dospěla až do rozhodujícího pátého duelu, v něm se ale na západě Čech radovali hosté z města automobilů. Kádr indiánů výrazně před novým ročníkem proměnil. Chybět bude především třetí nejproduktivnější hráč minulého ročníku extraligy Michal Bulíř a elitní obránce Peter Čerešňák. Posílení proběhlo na všech postech až na brankoviště. Do západočeské metropole přišli útočníci Nicolai Meyer, Samuel Bitten, Zdeněk Sedlák, Kryštof Hrabík a Aleksi Rekonen a obránci Petr Zámorský, Marek Baránek, Jan Piskáček, Michal Houdek a Martin Vitaloš. Škodovka má za sebou již přípravné duely před novou sezónou. Nejprve doma potvrdila roli favorita a porazila prvoligový Šumperk 4:0, avšak poté tvrdě narazila v Litvínově, když prohrála vysoko 0:7. Chuť si Plzeňané nespravili ani doma v západočeském derby, kdy opět inkasovali sedm branek a prohráli 4:7. Naposledy cestovali indiáni v repríze předkola do Mladé Boleslavi a tam uspěli, zvítězili těsně 3:2.

    České Budějovice minulý rok skončili po základní část na čtvrté příčce. A i play off svěřencům Jaroslava Modrého vyšlo. Ve čtvrtfinále si v pěti utkáních hravě poradili s Pardubicemi, až v semifinále byla nad síly pražská Sparta, ovšem bronzová medaile byla pro jihočeský hokej opravdu velký úspěch. V kádru Motoru proběhla spousta změn, z Plzně přišla například dvojice Filip Přikryl, Martins Dzierkals. Nově seskládaný tým má za sebou zatím pět zápasů. Nejprve 3:2 přetlačil Salzburg, poté padl 2:7 s Kladnem a 0:4 s Třebíčí. V posledním dvojutkání ale s Linzem přišla po výhře 6:4 další při skóre 4:1.

    Dámy a pánové, pohodlně se usaďte a užijte si příjemné dopoledne s doprovodem našeho textového přenosu, tím vás provede Jakub Štěrba.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Škoda Plzeň: Svoboda (Pavlát) – Piskáček, Zámorský, Houdek, Kaňák, Budík, Baránek, Kvastnička, Vitaloš – Rekonen, Mertl, Meyer, Suchý, Kodýtek, Schleiss, Blomstrand, Bitten, Dvořák, Malát, Hrabík, Sedlák.
    Trenér: Václav Baďouček, Miloš Říha.

    Motor České Budějovice: Hrachovina (Kalista) – Percy, Šenkeřík, Štencl, Vráblík, Kachyňa, Hovorka, Doudera – Přikryl, Pech, Gulaš, Vopelka, Hanzl, Valský, Dzierkals, Drančák, Doležel, Kříž, Toman, Tomeček.
    Trenér: Jaroslav Modrý.

    Rozhodčí: Valenta, Jechoutek – Frodl, Hnát.
     
    Obě mužstva se již zdraví na modrých čarách, páté přípravné utkání Škodovky před novou sezónou začne za malý moment.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:22
    Na úvod zápasu hosté zachybovali, do úniku podél levého mantinelu se dostal Aleksi Rekonen, avšak Hrachovinu v bráně střelou mezi betony nepřekvapil.
     
    00:46
    Plzeň začala náporem, v další velké šanci se ocitl Jan Schleiss, na kterého hostující obrana zapomněla, domácí útočník ale z osy hřiště úvodní trefu zápasu nevstřelil.
     
    01:18
    Z hodně velkého úhlu zkusil své štěstí Ludwig Blomstrand, jeho střela měla dobrý směr, avšak Hrachovina si pečlivě pohlídal svou bližší tyčku.
     
    01:55
    Hosté se nadále brání jen za cenu vyhozeného puku. Motor stále nezná pocit, jaký to je dnes hrát s kotoučem v útočném pásmu.
     
    02:30
    To už se sice změnilo, avšak Škoda rychle získala puk zpět na své hokejky a Sebastián Malát otočil hru zpět k Hrachovinovi.
     
    02:56
    Explzeňský Roman Vráblík napřáhl na modré čáře a jeho ostrou ránu musel zastavil Miroslav Svoboda.
     
    03:00
    Nacvičená situace Motoru. Lukáš Pech vyhrál buly přímo na hokejku Milana Gulaše, jenž byl připravený za ním, jeho střelu zápěstím ale opět utlumil plzeňský maskovaný muž.
     
    03:34
    Přihrávka na Gulaše ve středním pásmu nebyla z kategorie povedených, do útoku se zase ženou indiáni.
     
    04:10
    Ani Jan Schleiss na druhé straně nicméně nepřihrál přesně na hokejku, přesto domácí zůstanou u kotouče.
     
    04:30
    Filip Suchý si najel do útočného pásma, tam nic složitého nevymýšlel a z vrcholu pravého kruhu vyslal kotouč rovnou směr brána, bližší tyč avšak o dobrý metr netrefil.
     
    05:24
    Ideální pozici ke střele se snažil získal Adam Dvořák, mladý talentovaný hokejista byl ale záhy zdvojen a o kotouč u mantinelu přišel.
     
    06:09
    Od zadního mantinelu nastřeloval kotouč před branku Zdeněk Sedlák, na brankovišti avšak nikdo z jeho spoluhráčů nestál.
     
    06:40
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Filip Přikryl – 2 min., krosček.
     
    07:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A úvodní přesilovou hru zápasu Škodovka po půl minutě hry využívá. Na modré čáře napřáhl Petr Zámorský a jeho ránu těsně před Hrachovinou tečoval SAMUEL BITTEN. Asistence: Petr Zámorský.
     
    07:46
    A indiáni bleskově přidali druhou branku, rána Petra Kodýtka byla před Hrachovinou opět tečovaná mimo jeho dosah, tentokrát ale gól nemůže být uznán kvůli teči vysokou holí.
     
    09:14
    Na levém kraji útočného pásma vybojoval Milan Gulaš tělem kotouč pro své barvy, záhy střílel tvrdě obránce Petr Šenkeřík, jeho projektil avšak prostor mezi třemi tyčemi netrefil.
     
    10:36
    Jan Schleiss dostal ideální přihrávku na brankoviště, plzeňský útočník si dokázal ještě připravit kotouč na forhend, avšak Hrachovina si poradil jak s jeho pokusem, tak následnou dorážkou Filipa Suchého.
     
    11:39
    Další domácí snaha je zastavena předčasně. Čároví rozhodčí Jakub Frodl, jenž je mimochodem bratrem Dominika, který několik let strážil plzeňské brankoviště, zapískal ofsajd.
     
    12:17
    Motor se po delším časovém úseku opět dostal do pásma, avšak jeho ránu z pravého kruhu kryje pohotovým zákrokem lapačkou Miroslav Svoboda.
     
    13:20
    Petr Zámorský ukázal přehled ve hře, na modré čáře skvěle udržel kotouč, ten následně zavezl až za branku soupeře, aby bekhendem dostal do šance Nocolaie Meyera, ten ovšem trefil jen připraveného Hrachovinu,
     
    13:40
    Nedlouho poté pálil tvrdě od modré čáry Michal Houdek, jenž se do západočeského týmu vrátil z Poruby, branku soupeře avšak těsně minul.
     
    14:35
    Další ohromná šance domácího celku. Za záda domácích obránců se dostal Petr Kodýtek, malý šikula jen zcela sám na Hrachovinu, tomu se snažil prostrčit kotouč mezi betony, ty ovšem k sobě sklaply včas.
     
    15:40
    Jenom to zahučelo. Na modré čáře napřáhl až ke stropu haly hostující obránce Mikuláš Hovorka, jeho střela po ledě avšak rozduněla jen zadní mantinel. Miroslav Svoboda toho tentokrát moc neviděl.
     
    16:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tomu se říká comeback na plzeňský led. FILIP PŘIKRYL zachytil ve středním pásmu nepovedenou domácí rozehrávku, s pukem se následně dostal až před Svobodu, kterému puk prostrčil mezi betony. Bez asistence.
     
    16:51
    A Motor mohl skóre dokonce otočil. Milan Gulaš byl chvíli sám na levém kruhu, bývalý kapitán Škodovky mířil ke. vzdálenější tyči, tu si však Svoboda tentokrát pohlídal.
     
    17:23
    Jakub Valský spěchal v útočném pásmu za kotoučem, ten byl ale posléze zašlápnut v rohu ledové plochy, po několikavteřinovém boji z toho vyšli jako vítězové domácí hráči.
     
    18:13
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Petr Kodýtek – 2 min., hákování.
     
    18:45
    Milan Gulaš servíroval přihrávku za přihrávkou, avšak po té poslední se ke kotouči dostali domácí hráči a ti ho bleskově poslali na opačnou stranu ledové plochy.
     
    19:01
    Začala poslední minuta první třetiny.
     
    19:20
    Motor je v této početní výhodě hodně silný, z levého kruhu opět na bránu přiletěla rána Milana Gulaše, avšak Svoboda se roztáhl na brankové čáře a puk za svá záda nepustil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi úvodních dvacet minut hry. Plzeň šla po faulu Filipa Přikryla do vedení, to když ránu Zámorského tečoval šikovně mezi betony Hrachoviny Samuel Bitten. Explzeňský Přikryl ale posléze svůj zákrok napravil. Ve středním pásmu získal kotouč a ten nakonec dovezl až do branky. První třetina obecně přinesla rychlý hokej s mnoha šancemi, doufejme že to bude pokračovat i ve zbytku zápasu.

    Druhá třetina začne po čtvrthodinové přestávce, hrát se bude opět v 18:15.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:13
    Domácí v plném počtu.
     
    20:20
    Zkraje druhé periody se dostal ke střele od modré čáry Petr Šenkeřík. domácí brankář Miroslav Svoboda jeho pokus konečky své lapačky vyrazil mimo své brankoviště.
     
    20:56
    Na druhé straně si říkal o přihrávku Aleksi Rekonen, avšak pas z vlastní třetiny nebyl příliš přesný a po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před plzeňskou brankou.
     
    21:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla blesková akce domácího celku po vhazování ve středním pásmu. Nocolai Meyer dostal puk na levý kraj útočného pásma, následně přihrál puk přes celou šíři pásma na ALEKSIHO REKONENA, který z voleje dokázal prostřelit Hrachovinu. Asistence: Nocolai Meyer, Tomáš Mertl.
     
    21:18
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Dvořák – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Doležal – 2 min., hrubost.
     
    22:06
    Při hře ve čtyřech se hraje otevřený hokej nahoru dolů, ani jeden z brankářů ale zatím zasahovat nemusel.
     
    22:34
    To se ovšem bleskově změnilo a Miroslav Svoboda předvedl dva parádní zákroky v krátkém časovém sledu.
     
    22:55
    Hostující branka se vychýlila ze své pozice, což je samozřejmě důvod k tomu, aby byla přerušená hra. Vhazovat se bude po levici brankáře Dominika Hrachoviny.
     
    23:20
    Martins Dzierkals se po rychlé kličce ve středním pásmu dostal do samostatného nájezdu, avšak na bývalého spoluhráče si nepřišel, Miroslav Svoboda předvedl další skvělý zákrok.
     
    23:54
    Milan Gulaš při vhazování byl opět zaparkovaný na modré čáře, jeho následnou tečovanou ránu ale zachytil domácí gólman do své lapačky.
     
    24:32
    Obrovský závar před brankářem Hrachovinou. Ten vůbec nevěděl, kde má kotouč, avšak Mertl, Zámorský ani Aleksi Rekonen si na něho nepřišli. Hostující brankář chytil snad čtyři střely běhnou tří vteřin.
     
    25:36
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Vyrovnat mohl nyní Jakub Valský, který se protlačil ke kotouči na brankovišti, jeho dorážku bekhendem ale Svoboda zastavil levým betonem.
     
    26:43
    Petr Kodýtek si navedl puk do pásma středem hřiště, útočník Škody záhy vystřelil nebezpečně zápěstím, avšak branku soupeře o malý kousek přestřelil.
     
    27:25
    Zakázané uvolnění domácího celku. Vhazovat se bude po pravici brankáře Miroslava Svobody.
     
    27:36
    Motor opět vyhrál buly v útočném pásmu, na ose hřiště se poté s pukem obtočil Milan Gulaš, jeho rána ovšem cíl nenašla, Svoboda nyní zasahovat vůbec nemusel.
     
    28:49
    Matěj Toman zavezl kotouč do pásma, avšak následně ho domácí obránci dokázali od puku odstavit. Hrát tak může opět Škodovka.
     
    30:32
    Zápas se nám přehoupl do své druhé poloviny. Kdo na dnešní zápas zavítal, rozhodně neprohloupil.
     
    31:06
    Jan Schleiss už se chystal od mantinelu najíždět směrem k Hrachovinovi, avšak přihrávka na něj byla tečovaná a puk nakonec skončil až na domácí střídačce.
     
    31:29
    Petr Kodýtek byl na malou chvíli sám na brankovišti, spoluhráči si této situace všimni a také tam přihrávku hned směřovali, avšak Kodýtek se ke střele stejně nedostal.
     
    31:50
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Suchý – 2+2, hrubost.

    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Doudera – 2+2, hrubost.
     
    32:15
    Kryštof Hrabík si našel kotouč u levého mantinelu, bez rozpaku ho plzeňský útočník poslal rovnou na branku, Hrachovinovi avšak nedělalo velký problém ho zachytit do své lapačky.
     
    33:00
    Budějovice se snažili opět zahrozit, avšak rána Mikuláše Hovorky od modré čáry nebyla ta, ze které padají branky.
     
    33:36
    Ondřej Kuchyňa si sjel od modré čáry mezi kruhy, kam také dostal přesnou přihrávku, jeho rána nicméně směřovala jen do míst, kde byl připravený Miroslav Svoboda. Ten nyní své mužstvo hodně podržel.
     
    34:13
    Lukáš Vopelka se dostal ke střele od modré čáry, jeho pokus vyrazil Svoboda jen k Matěji Tomanovi, avšak proti jeho dorážce se domácí brankář bleskurychle stačil přesunout.
     
    34:26
    Hlavní rozhodčí se nyní omlouvá. Po ráně Milana Gulaše Svobodovi vypadl kotouč, avšak toho si muž v pruhovaném nevšiml.
     
    34:49
    Milan Gulaš se opět dostal do velké příležitosti, z vrcholu pravého kruhu hledal místo mezi betony, tam však mezera pro puk nebyla.
     
    35:49
    Jakub Valský si udělal prostor na levém kruhu, jeho nebezpečnou ránu Svoboda vykopl svým levým betonem. Před brankou však nebyl nikdo z hostujících hráčů připraven na dorážku.
     
    36:52
    Milan Gulaš se tentokrát proměnil do role asistenta. Po jeho přihrávce pálil ostře od modré čáry Jan Štencl, Miroslav Svoboda však neměl zakrytý výhled a puk posléze udržel ve své výstroji.
     
    36:58
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Houdek – 2 min., vysoká hůl.
     
    37:27
    Plzeň mohla zaútočit dokonce ve vlastním oslabení, Petr Kodýtek táhl kotouč do útočného pásma, do zakončení ho ovšem obrana Českých Budějovic nepustila.
     
    38:06
    Lukáš Pech mířil z pravého kruhu ke vzdálenější tyči, branku soupeře ale o dobrý metr vůbec netrefil.
     
    38:09
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Dzierkals – 2 min., vysoká hůl.
     
    38:30
    Vojtěch Budík si sjel od modré čáry do střeleckého prostoru, přihrávka Petra Kodýtka se ovšem až k němu nedostala. Hrát tak může opět soupeř.
     
    38:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka zdvojnásobuje své vedení. Martin Baránek zavezl kotouč do pásma, jeho rána se odrazila k volnému Janu Schleissovi, jenž ještě viděl volného PETRA KODÝTKA na brankovišti a ten měl před sebou posléze již prázdnou bránu. Asistence: Jan Schleiss, Martin Baránek.
     
    39:01
    Začala poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:30
    Plzeň hraje v poslední minutě v početní výhodě, všechny pokusy ale zatím Hrachovina drží před brankovou čárou.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi druhá třetina, ve které padly dvě branky a k velké radosti oba zásahy měla na svědomí domácí Škodovka. Zkraje prostřední části pálil po rychlém brejku Aleksi Rekonen a naopak na jejím konci měl před sebou prázdnou bránu Petr Kodýtek. Zbývá odehrát ještě dvacet minut, ve kterých Jihočeši zcela jistě budou usilovat o srovnání skóre.

    Třetí třetina začne přibližně v 19:10.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Hosté v plném počtu.
     
    41:12
    Začátek třetí třetiny je od obou týmů velice aktivní, avšak ani jeden z brankářů zatím zasahovat nemusel.
     
    41:56
    Samuel Bitten přihrál na modré čáře do jizdy Petrovi Zámorskému, jehož ostrou ránu chytá Hrachovina svou lapačkou. Tato akce nicméně volala po gólovém zakončení.
     
    42:13
    Hostujícímu brankáři vypadl po ráně Budíka kotouč z lapačky, avšak v blízkosti nebyl nikdo hráčů Plzně, kdo by černou gumu doklepl do sítě.
     
    43:41
    Kryštof Hrabík hezkou přihrávkou od zadního mantinelu vybídl ke skórování Zdeňka Sedláka, toho ovšem z předbrankového prostoru vychytal Dominik Hrachovina.
     
    44:46
    Jakub Valský protečoval přihrávku na modré čáře, posléze se ale skrz Petra Zámorského ke střele nedostal. Výborná práce plzeňské defenzivy.
     
    45:07
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Doležal – 2 min., vysoká hůl.
     
    45:37
    Tomáš Mertl vehementně dorážel puk na brankovišti, zdálo se, že u jedné dorážky hostujícímu brankáři dokonce pomohla branková konstrukce.
     
    46:20
    Hosté se docela celkem zadarmo ke kotouči a ten bez většího otálení rovnou poslali na opačný kout ledové plochy.
     
    47:05
    Aleksi Rekonen byl zcela sám u pravé tyče, avšak Dominik Hrachovina se proti jeho ráně rychle přesunul a na poslední chvíli puk zastavil před brankovou čárou.
     
    47:07
    Hosté v plném počtu.
     
    49:15
    Miroslav Svoboda musel být ve střehu ve své kanceláři, avšak střelu od modré čáry bez větších problémů dokázal vyrazit mimo tři tyče.
     
    49:41
    Milan Gulaš již byl s kotoučem ve středním pásmu, což viděl, jak celý stadion, tak také čároví rozhodčí.
     
    50:40
    Plzeňský odchovanec Filip Přiryl se dral za další brankou na plzeňském ledě, tentokrát jeho prudkou ránu ale dokázali domácí zablokovat.
     
    51:18
    Milan Gulaš opět u kotouče, bez většího přemýšlení napřáhl na pravém kruhu a Miroslav Svoboda musel předvést rychlý zákrok betonem.
     
    51:51
    Nyní stálo při domácích štěstí. U levé tyče byl neobsazený Lukáš Pech, avšak hostující útočník místo branky poslal puk jen do brankové konstrukce.
     
    52:49
    Na modré čáře napřáhl Petr Šenkeřík, do jeho rány nicméně skočil Jan Schleiss a puk ke svému brankáři nepustil.
     
    53:13
    Zdeněk Doležal se jak smyslu zbavený pustil do Jana Schleisse, který to nečekal. Co proto mu pak přišel ukázal Michal Houdek, který si s hostujícím útočníkem nebral servítky a dvěma ranami ho poslal na ledovou plochu.
     
    53:13
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Houdek – 2 min., hrubost,
    Schleiss – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Doležal – 2 min., hrubost.
     
    53:43
    Plzeň začala oslabení dobře a puk dokázala dostat alespoň do středního pásma.
     
    54:09
    Šenkeříkův projektil od modré čáry vyrazil Svoboda svou vyrážečkou do rohu ledové plochy.
     
    54:32
    Opět domácí získali kotouč a bleskově ho dokázali dostat pryč z vlastní třetiny.
     
    55:00
    Pět minut před koncem směřovala přihrávka na Milana Gulaše, který byl zaparkovaný u levé tyče, avšak Rekonen pas vystihl a puk vzápětí vyhodil.
     
    55:13
    Domácí v plném počtu.
     
    55:48
    Samuel Drančák měl v útočném pásmu kolem sebe hodně prostoru, mladý hostující útočník vzápětí ale branku soupeře přestřelil.
     
    56:15
    Vyloučení v týmu Motor České Budějovice:
    Valský – 2 min., hákování.
     
    56:37
    Po přihrávce Aleksi Rekonena pálil od modré čáry Lukáš Kaňák, prostor mezi třemi tyčemi ovšem minul.
     
    57:22
    Nicolai Meyer mířil z pravého kruhu dobře pod horní tyčku, avšak Hrachovina puk dokázal vytěsnit nad branku svým ramenem.
     
    57:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka využívá v zápase další početní výhodu a dělá velký krok k dnešní výhře. Meyer tentokrát našel na modré čáře PETRA ZÁMORSKÉHO, jehož projektil skončil až v brance. Asistence: Nicolai Meyer.
     
    58:01
    Začaly poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:48
    Dominik Hrachovina pod další palbou střel, plzeňští hráči byl nejraději svému sokovi vstřelili nepopulárního "bůra".
     
    59:19
    Hosté to ještě zkoušejí. Dominik Hrachovina míří na střídačku a Motor bude hrát v šesti.
     
    59:45
    Utkání se avšak jen dohrává za brankou domácího celku. Hosté již nemají čas na tři branky.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Plzeň dala zapomenout nepovedeným výsledkům a po skalpu Bruslařů poráží Škodovka i budějovický Motor. V poslední periodě dal definitivu výsledku obránce Petr Zámorský jenž prostřelil Hrachovinu povedenou ranou od modré čáry.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého zbytku pondělního večera se s vámi loučím a u dalších zápasů z plzeňské LOGSPEED CZ Arény se opět budu těšit, na shledanou. (19:41:53)

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 8. Bitten (Zámorský), 22. Rekonen (Meyer, Mertl), 39. Kodýtek (Schleiss, Baránek), 58. Zámorský (Meyer) – 17. Přikryl


    HC Škoda Plzeň: Svoboda (Pavlát) – Piskáček, Zámorský, Houdek, Kaňák, Budík, Baránek, Kvastnička, Vitaloš – Rekonen, Mertl, Meyer, Suchý, Kodýtek, Schleiss, Blomstrand, Bitten, Dvořák, Malát, Hrabík, Sedlák.
    Trenér: Václav Baďouček, Miloš Říha.

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Kalista) – Percy, Šenkeřík, Štencl, Vráblík, Kachyňa, Hovorka, Doudera – Přikryl, Pech, Gulaš, Vopelka, Hanzl, Valský, Dzierkals, Drančák, Doležel, Kříž, Toman, Tomeček.
    Trenér: Jaroslav Modrý.

    Rozhodčí: Valenta, Jechoutek – Frodl, Hnát.
    thejrc.org