Švédsko – Česko cz 0:3 (kon.) | Švýcarsko – Finsko 0:4 (kon.) | Dánsko – Německo 2:3 (kon.)
Kanada – USA 2:5 (kon.)
konec
Švédsko
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Česko
Úterý 30.08.2022, 15:37 • Iscenter Nord, Frederikshavn, Dánsko • Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:12 Klára HYMLÁROVÁ - 0:3
     
    52:12
    Česko právě vstřelilo branku! Švédkám se risk nevyplatil a je tady třetí gól Češek. Denisa Křížová nahrála na hůl KLÁRY HYMLÁROVÉ, která před polovinou kluziště pálí do odkryté klece. Jedna z obránkyň se snažila vychýlit puk, ale netrefila ho. Asistence: Denisa Křížová.
    49:40 Natálie MLÝNKOVÁ - 0:2
     
    49:40
    Česko právě vstřelilo branku! Češky z nenápadné akce navyšují vedení! Pavlína Horálková vymyslela dobrý pas na Kristýnu Pátkovou, která s kotoučem přejela až do pásma. Česká hráčka ho přenechala mezi kruhy NATÁLII MLÝNKOVÉ. Česká reprezentantka si vylepšila pozici na levém kruhu a trefila přesně! Asistence: Kristýna Pátková a Daniela Pejšová.
    29:11 Vendula PŘIBYLOVÁ - 0:1
     
    29:11
    Česko právě vstřelilo branku! Češky jdou za svoji změnu hry zaslouženě do vedení! Bzum, bzum brekekek se rozeznělo v Iscenter Nord! Noemi Neubauerová nahrála na najetou VENDULU PŘIBYLOVOU. Členka třetí formace si vylepšila pozici, když si sjela na osu kluziště. Její pokus zápěstím zapadl přesně k pravé tyči! Emma Söderbergová vyhlížela kotouč přes clonu marně! Asistence: Noemi Neubauerová a Pavlína Horálková.
    Marken.cz

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 30. Přibylová (Neubauerová, Horálková), 50. Mlýnková (Pátková, Pejšová), 53. Hymlárová (Křízová)


    Švédsko: Söderbergová (Bomanová) – Nylén-Perssonová (A), Bergströmová, Kjellbinová (A), Adolfssonová, Jungäkerová, Waxinová, Berglundová – Hjalmarssonová, Olssonová, Carlssonová – L. Johanssonová, Wikner-Zienkiewiczová, Ljungblomová – Bouvengová, Lundinová, Löwenhielmová (C) – Murénová, Antonssonová, Tedenbyová – T. Johanssonová.
    Trenér: Ulf Lundberg

    Česko: Peslarová (Škodová) – Pejšová, Lásková, Tejralová (A), Horálková, Trnková, Radová – Šapovalivová, Mrázová (A), Mlýnková – Křízová, Hymlárová, Pejzlová – Mills (C), Přibylová, Neubauerová – Erbanová, Sarnovská, Pátková.
    Trenér: Carla MacLeodová

    Rozhodčí: Julia Kainbergerová (AUT) Agnese Karklinaová (LAT) – Jessica Chartrandová, Marie-Pierre Jalbertová (obě CAN)

    Diváci: 337
    bahis siteleri