Mladá Boleslav – Hr. Králové 1:2 (kon.) | Ostrava – Brno 1:2 (kon.) | Plzeň – Slovácko 3:0 (kon.)
Olomouc – Liberec 1:1 (kon.) | Slavia – Teplice 6:0 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
6:0 (2:0)
FK Teplice
Středa 31.08.2022, 20:00 • Fortuna Arena, Praha-Vršovice • FORTUNA:LIGA • 6. kolo
Předzápasové kurzy
    86. Lukáš PROVOD - 6:0
     
    86
    Slavia právě vstřelila branku!
    Další exhibiční akce v podání pražského celku končí šestým gólem! LUKÁŠ PROVOD mířil do stojaté obrany, balon na hranici vápna nahrál Filovi, který prvně jmenovanému sklepl míč ihned zpět tak, že Provod mohl pálit. Přízemní střela zamířila přesně k levé tyči za zkamenělého Muchu.
    64. Moses USOR - 5:0
     
    64
    Slavia právě vstřelila branku!
    Exhibice! Slávisté svého soka naprosto demolují a přidávají pátý a zatím jasně nejhezčí gól zápasu. MOSES USOR vedl brejk svého týmu, obránce se zbavil na hranici vápna zidanovkou a míč parádně zakroutil ke vzdálenější tyči.
    61. Taras KAČARABA - 4:0
     
    61
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia přidává čtvrtý gól! Holeš sebral odražený míč a odcentroval z levé strany. Ve vápně Teplic vyskočil nejvýše TARAS KAČARABA, který hlavou poslal míč za brankovou čáru.
    50. Stanislav TECL - 3:0
     
    50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Parádní kombinace Slavie vyústila ve třetí gól v síti Teplic! Holešův střílený centr zamířil ke vzdálenější tyči, kde se dobrým pohybem uvolnil STANISLAV TECL, který sklepl balon zblízka za bezmocného Muchu.
    25. Stanislav TECL - 2:0
     
    25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté přidávají druhou branku, i tentokrát se trefili z rohového kopu. Ševčík vyslal od rohového praporku do vápna soupeře střílený centr, Usor hokejově promáchl, balon však protečoval jen k Matějovi Juráskovi, jenž měl dost času na to, aby si míč přichystal na střelu a přízemní ranou ke vzdálenější tyči zvýšil vedení svého celku. Střelu mladičkého slávisty po cestě do brány ještě tečoval STANISLAV TECL a branka je ta připsána právě jemu.
    21. Ondřej LINGR - 1:0
     
    21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Na přední tyč si naběhl ONDŘEJ LINGR, který Ševčíkův centr uklidil hlavou z bezprostřední blízkosti do sítě.

    Adam Kolář

    Branky: 21. Lingr (P. Ševčík), 25. Tecl (M. Jurásek), 50. Tecl (Holeš), 61. Kačaraba (Holeš), 64. Usor (Lingr), 86. Provod (Fila)

    Karty:   16. Holeš (SLA), 45+3. Schranz (SLA), 84. Tiéhi (SLA) – 72. S. Dramé (TEP)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 10:0. Střely mimo: 2:2. Rohy: 13:0. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:16.
    SK Slavia Praha: Mandous – Schranz, Santos, Kačaraba, D. Jurásek – Holeš (C) (73. Tiéhi), P. Ševčík (73. Provod) – Usor (78. Fila), Lingr, M. Jurásek (69. Ewerton) – Tecl (69. Traoré).
    Náhradníci: O. Kolář – Masopust, Olayinka, Plavšić, Douděra, Hromada.

    Trenér: Jindřich Trpišovský

    FK Teplice: Mucha – S. Dramé, Chaloupek, Hybš – Kodad (81. Shejbal), L. Mareček (C) (46. T. Kučera), Jukl, Urbanec (69. Hyčka) – Křišťan – Čerepkai (46. Gningue), Žák (62. Trubač).
    Náhradníci: Grigar – Vondrášek, D. Procházka, Knapík.

    Trenér: Jiří Jarošík

    Rozhodčí: Hocek – Horák, Vlček – Všetečka

    Diváci: 11 122
    thejrc.org