Zvolen – Prostějov 1:2 (kon.) | Vlci Žilina – Dubnica 2:3 (0:1 po s.n.) | Chomutov – Děčín 4:3 (kon.)
K. Vary – Litvínov 2:1 (kon.) | Slavia – Pardubice B 3:6 (kon.) | Vsetín – Osvětim 1:2 (1:2 po s.n.)
Znojmo – Tábor 6:1 (kon.) | Klatovy – Příbram 3:2 (po pr.) | Přerov – Frýdek-M. 4:1 (kon.)
Jastrzębie – Šumperk 7:4 (kon.) | Havířov – Sosnowiec 2:5 (kon.) | Nový Jičín – Opava 6:4 (kon.)
Havlíčkův Brod – SHKM Hodonín 7:4 (kon.) | Vyškov – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Humenné – Michalovce 2:3 (kon.)
Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 3:2 (2:1 po s.n.) | Mostečtí Lvi – Ústí n/L 5:6 (po pr.) | Olomouc – Kometa Brno 0:2 (kon.)
Nitra – Jihlava 4:2 (kon.)
konec
JKH GKS Jastrzębie
7:4 (2:2, 1:0, 2:2)
DRACI PARS ŠUMPERK
Úterý 06.09.2022, 18:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:18
    Jastrzębie právě vstřelilo branku! Nahození od modré čáry dokázal tečovat těsně před brankářem Radoslaw NALEWAJKA, který změnil trajektorii kotouče dostatečně tak, aby Hamalčík už neměl šanci na úspěch. Asistence: Hugo Jansons.
     
    56:16
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Horký – 2 min..
     
    53:54
    Jastrzębie právě vstřelilo branku! Z předešlé situace se ke kotouči dostal Antons, který se vydal do útočné třetiny, stahovačkou obehrál soupeře a následně jeho tečovaná přihrávka bránícím protihráčem skončila až za zády Hamalčíka. Bez asistence.
     
    48:34
    Draci právě vstřelili branku! Po střele Lukáše ŽALČÍKA vznikl před bránou domácích obrovský zmatek, díky kterému se kotouč dostal až na brankovou čáru, odkud se ale jednomu hráči v zeleném povedl kotouč dostat pryč. Odehraný puk si našel mezi kruhy opět Lukáš Žalčík a střelou pod betony snížil na 5:4. Bez asistence.
     
    47:23
    Vyloučení v týmu JKH GKS Jastrzębie:
    Jarosz – 2 min..
     
    44:30
    Jastrzębie právě vstřelilo branku! Domácí zvládli přesilovku 5 na 3 na jedničku. Jastrzębie rozebralo před brankovištěm obranu Šumperku a o poslední slovo se zasloužil Raivo FREIDENFELDS, který odražený kotouč už bez problému umístil za záda bezmocného Hamalčíka. Bez asistence.
     
    43:12
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Antoníček – 2 min.,
    Rutar – OK.
     
    42:37
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Eliáš – 2 min..
     
    41:32
    Draci právě vstřelili branku! V rychlé protiakci našel Jiří Průžek žabičkou rozjetého Davida Kohúta, který obtížnou nahrávkou dokázal trefit a zaskočeného Balizse překonat. Asistence: Jiří Průžek.
     
    39:06
    Jastrzębie právě vstřelilo branku! Poté, co Raivo Freidenfelds obdržel kotouč u mantinelu, tak objel bránu a pod sebou našel Macieje URBANOWICZE. Ten využil jeho rychlosti a z příklepu umístil svou střelu pod betony Hamalčíka. Asistence: Raivo Freidenfelds.
     
    30:04
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Rutar – 2 min..
     
    19:55
    Jastrzębie právě vstřelilo branku! Domácí ještě před zazněním sirény dokázali využit přesilovou hru! Dělovka Jansonse od modré byla zablokována, puk se však odrazil přímo na volného Antonse SINEGUBOVSE, který využil vyjetého postavení brankáře Hamalčíka a do odkryté brány se už nemýlil. Asistence: Eriks Ševčenko a Jozef Švec.
     
    19:49
    Vyloučení v týmu JKH GKS Jastrzębie:
    Rutar – 2 min..
     
    17:17
    Draci právě vstřelili branku! Obrovská hrubka Nalewajka stála domácí branku! Ačkoli měl Nalewajka čas, tak i přesto se mu nepodařilo kotouč vyvést z obranného pásma. Toho využil Patrik Čermák, který jej o puk připravil a z levého kruhu poslal nenápadnou střelu k bližší tyči nad beton Balizse. Bez asistence.
     
    16:11
    Jastrzębie právě vstřelilo branku! Nedáš, dostaneš! Poté, co domácí odvrátili předešlý útok, tak se dopředu dostal Mark KALEINIKOVAS, jehož vyraženou střelu od brankáře Hamalčíka si nešikovně vrazil do vlastní brány Tomáš Drtil.
     
    11:16
    Vyloučení v týmu JKH GKS Jastrzębie:
    Antoníček – 2 min..
     
    09:37
    Jastrzębie právě vstřelilo branku! Parádní souhra mezi třemi hráči vyvrcholila nahrávkou do mezikruží na Dominika PAŠE, který z pokleku vypálil a umístil svou střelu nad levý beton Hamalčíka. Asistence: Hugo Jansons a Mark Kaleinikovas.
     
    08:05
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK:
    Rutar – 2 min..
     
    05:58
    Draci právě vstřelili branku! Hosté vyhráli souboj u mantinelu ve vlastním pásmu a následně se pustili do brejku dva na jednoho. Jiří Průžek položil kličkou protihráče na zem a okamžitě na šel na druhé straně najíždějícího Vojtěcha Šuhaje, který se už do odkryté brány nemýlil. Asistence: Jiří Průžek.

    Jakub Hladký

    Branky a nahrávky: 10. Páš (Jansons, Kaleinikovas), 17. Kaleinikovas, 20. Sinegbuvs (Ševčenko, Švec), 40. Urbanowicz (Freidenfelds), 45. Freidenfelds, 54. Sinegubovs, 58. Nalewajka (Jansons) – 6. Šuhaj (Průžek), 18. Čermák, 42. Kohút (Průžek), 49. Žalčík


    JKH GKS Jastrzębie: Balizs (Kieler) – Kostek, Viinikainen, Górny, Jansons, Ševčenko, Bryk, Horzelski, Kameneu – Urbanowicz, Švec, Paš – Kaleinikovas, Freidenfelds, Sinegubovs – Korkiakoski, Pavlovs, L. Nalewajka – R. Nalewajka, Jarosz, Pelaczyk
    DRACI PARS ŠUMPERK: Hamalčík (Lackovič) – Eliáš, Drtil, Dudycha, Kunst, Rutar, Hrachovský – Vachutka, Bartoš, Žalčík – Průžek, Šuhaj, Kohút – Bernat, Čermák, Křemen – Antoníček, Horký, Jouza.
    bahis siteleri