Frýdek-M. – Tychy 3:2 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Dubnica 7:1 (kon.) | Prostějov – Poruba 2011 0:2 (kon.)
Vsetín – Vlci Žilina 3:5 (kon.) | Litvínov – Sokolov 3:0 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.)
Litoměřice – Vrchlabí 0:0 (zruš.) | Tábor – Znojmo 3:4 (po pr.) | Žďár n/S – Havlíčkův Brod 7:4 (kon.)
Vyškov – Vel. Meziříčí 6:2 (kon.) | Žiar nad Hronom – Rimavská Sobota 7:1 (kon.) | Kopřivnice – Nový Jičín 0:2 (kon.)
Zvolen – Miskolc 6:1 (kon.) | Prešov – Poprad 0:3 (kon.) | Cheb – Klatovy 4:5 (kon.)
Ústí n/L – Litoměřice 0:1 (2:3 po s.n.) | Mostečtí Lvi – Chomutov 3:5 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 7:4 (kon.)
Pardubice – Pardubice B 7:0 (kon.) | Olomouc – Trenčín 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 1:3 (kon.)
Opava – Havířov 1:3 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
7:0 (2:0, 1:0, 4:0)
HC Dynamo Pardubice B
Čtvrtek 08.09.2022, 18:00 • Zimní stadion Chrudim • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:42
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Adam Musil – 2 min., nedovolené bránění.
     
    56:49
    Čestný zásah Dynama B mohl zaznamenat Michal Rouha, do jehož střely ale lvím skokem vpadl přesouvající se Milan Klouček a famózním zákrokem udržel na své straně čisté konto! Za svůj zásah si vysloužil potlesk chrudimské tribuny!
     
    54:51
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Sedmička je na světě. Pardubice se znovu v útočné třetině prezentovaly svižnou kombinací, po ose Říčka – Košťálek se puk dostal až k ADAMU MUSILOVI a ten se stal druhým dvougólovým střelcem dnešního večera – 7:0! Asistence: Jan Košťálek a Robert Říčka.
     
    51:28
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Zohorna – 2 min., sekání.
     
    51:03
    Bude se vylučovat, přesilovku si zahraje áčko Dynama, které se pokusí o sedmý zářez. Za hru vysokou holí dostává menší trest Jakub Lichtag.
     
    50:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Slabší moment si nyní vybral brankář Vojtěch Nečas, který zastavil za brankou nahozený puk a odjížděl od něj. Jako první tam však byl Ondřej Rohlík, který ho naservíroval pro ROBERTA ŘÍČKU do předbrankového prostoru a pardubický útočník neměl větší potíž trefit prázdnou branku – 6:0! Asistence: Ondřej Rohlík.
     
    43:34
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A vzápětí se favorizovaný celek raduje popáté! Na brankovišti uplatnil důraz TOMÁŠ HYKA, který si našel volný kotouč a dorazil ho do sítě – 5:0! Asistence: Lukáš Radil a Ondřej Vála.
     
    41:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jenže áčko odskakuje při vlastním oslabení na rozdíl čtyř branek a zásluhu na tom má jediný člověk! ADAM MUSIL obral Marka Drtinu v obranném pásmu Dynama B, udělal pěknou stahovačku poslednímu obránci a následně nekompromisně zakončil – 4:0! Bez asistence.
     
    40:55
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice:
    Lukáš Radil – 2 min., podrážení.
     
    38:02
    Filip Koffer dostal na mezikruží chvilku prostoru a prudkým švihem trefil levou tyčku Nečasovy branky!
     
    24:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Vzápětí se již Dynamo A raduje potřetí! Rychlá akce Pardubic putovala z hokejky Matěje Pauloviče až na čepel najíždějícího si PETERA ČEREŠŇÁKA jenž si v předbrankovém prostoru věděl rady a z první zakončil neomylně – 3:0! Asistence: Matěj Paulovič.
     
    23:37
    Největší šanci celé početní výhody měl nyní Michal Machač, který zůstal naprosto sám mezi kruhy a po přihrávce vypálil z voleje. Klouček předvedl rychlý přesun a skvělý zákrok, kterým udržel čisté konto!
     
    21:47
    A nyní bude mít pardubická rezerva na kontě přesilovou hru, Ondřej Vála (PCE) dostává menší trest za držení.
     
    17:50
    To se ale nedá říct o defenzívě prvoligového celku, který se nyní dopustil velké chyby! Hned dva hráči pardubického béčka postupovali sami na gólmana, na sebe to nakonec vzal Jakub Lichtag, který svým bekhendovým blafákem pouze nechal vyniknout Milana Kloučka!
     
    14:38
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A-tým pardubického Dynama, na rozdíl od své rezervy, první přesilovou hru využívá! Po rychlé souhře a zakončení vznikl před brankářem Nečasem obrovský závar, který ukončil pohotovou dorážkou LUKÁŠ RADIL – 2:0! Asistence: Tomáš Zohorna.
     
    13:45
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice B:
    Michal Pochobradský – 2 min., držení.
     
    12:36
    Dynamo A se rozhodlo zaútočit i při vlastním oslabení a málem na to doplatilo! Při návratu do obrany totiž upadl Čerešňák a Michal Rouha ve velké příležitosti z úhlu minul odkrytý kouč Kloučkovy klece!
     
    11:19
    Do hry se může Dynamo B dostat při přesilové hře. Za zbytečné sekání v útočném pásmu si dvě minuty na trestné lavici posedí Matěj Paulovič (PCE). Dočkáme se tedy první střely na branku Milana Kloučka?
     
    10:18
    Robert Kousal byl vyslán do samostatného úniku, svůj postup zvolil zakončit přímou střelou švihem, která ale branku Vojtěcha Nečase minula!
     
    03:53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tak to byla pohledná kombinační akce, která znamená první branku Dynama! V útočné třetině předvedli pardubičtí hokejisté rychlou souhru Ondřej Rohlík, jenž našel před prázdnou brankou hokejku ROBERTA ŘÍČKY, kterému stačilo jen trefil odkrytou klec Pardubic B – 1:0! Asistence: Ondřej Rohlík.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 4. Říčka (O. Rohlík), 15. Radil (Zohorna), 25. Čerešňák (Paulovič), 42. A. Musil, 44. Hyka (Radil, Vála), 51. Říčka (O. Rohlík), 55. A. Musil (Košťálek, Říčka)


    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Frodl) – D. Musil, Čerešňák, Dvořák, Košťálek, Vála, Hrádek – Radil, Zohorna, Hyka – Říčka, Kousal, O. Rohlík – Pavlovič, Poulíček, A. Musil – Bučko, Matýs, Koffer.
    HC Dynamo Pardubice B: Nečas (Kadlc) – Nedbal, Sýkora, Kaštánek, Oliva, Kubíček, Drtina – Kadlec, Rákos, Lichtag – Zeman, Kaut, Půhoný – Rouha, Machač, Turek – Rohlík, Pochobradský.

    Diváci: 563
    thejrc.org