Mountfield HK – Grenoble cz 3:2 (kon.) | Tappara – HC Slovan 2:0 (kon.) | Rögle BK – Fehérvár 7:1 (kon.)
Mnichov – Rapperswil 5:4 (po pr.) | Lublaň – TPS 2:4 (kon.) | Zürich – Katowice 5:1 (kon.)
Zug – Wolfsburg 4:3 (po pr.) | Eisbären – Frölunda 2:3 (kon.)
konec
HK SŽ Olimpija Lublaň
2:4 (1:1, 0:3, 1:0)
TPS Turku
Čtvrtek 08.09.2022, 19:15 • Hala Tivoli, Lublaň • Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:51 Luka KALAN - 2:4
     
    40:51
    Olimpija právě vstřelila branku! Lublaň bleskově využívá přesilovku! Jeden z hráčů ujížděl na Lehtinena, ale upadl a k odraženému puku se dostal LUKA KALAN a bekhendovou kličkou za beton překonal Lehtinena. Asistence: Žiga Pance
    39:38 KIVIHALME - 1:4
     
    39:38
    TPS právě vstřelilo branku! Těsně před koncem druhé třetiny navyšuje TPS vedení. Z pravého kruhu vypálil TEEMU KIVIHALME a jeho rána propadla Morronemu pod rukou a puk skončil v bráně. Asistence: Juhani Jasu.
    31:54 Lauri KORPIKOSKI - 1:3
     
    31:54
    TPS právě vstřelilo branku! Teď už ale branka platí a Turku využívá přesilovku! Do předbrankového prostoru dostal nahrávku LAURI KORPIKOSKI, který prostřelil Morroneho. Asistence: Kai Kantola.
    21:05 Mikael PYYHTIÄ - 1:3
     
    21:05
    TPS právě vstřelilo branku! Kantola jel sám na branku a všiml si volného MIKAELA PYYHTII, který se trefil do odkryté brány. Asistence: Kai Kantola.
    12:43 Ruben RAFKIN - 1:1
     
    12:43
    TPS právě vstřelilo branku! A máme srovnáno! Na pravém kruhu obdržel od Kantoly přesnou nahrávku RUBEN RAFKIN, který poté pod hokejkou jednoho z bránících hráčů poslal puk na branku. Puk propadl Usovi pod rukou a skončil v brance. Asistence: Kai Kantola.
    04:35 Aleksandar MAGOVAC - 1:0
     
    04:35
    Olimpija právě vstřelila branku! Domácí se ujímají vedení! ALEKSANDAR MAGOVAC dostal nahrávku na pravý kruh, odkud tvrdou ranou propálil Lehtinena. Asistence: Marc-Olivier Vallerand a Chris Dodero.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 5. Magovac (Vallerand, Dodero), 41. Kalan (Pance) – 13. Rafkin (Kantola), 22. Pyyhtiä (Kantola), 32. Korpikoski (Kantola), 40. Kivihalme (Jasu)


    HK SŽ Olimpija Lublaň: Us (Morrone) – Magovac, Stojan, Erving, Čepon, Crnovič, Neill, Mehle, Klofutar – Čimžar, Simšič, Pance, Vallerand, Dodero, Garreffa, Kapel, Kalan, Koblar, Šturm, Sodja, Beričič.
    Trenér: Mitja Šivic

    TPS Turku: Lehtinen (Antilla) – Tuomisto, Kivihalme, Rafkin, Anttalainen, Suomi, Pulli, Steenbergen, Kiviharju – Kantola, Intonen, Pyyhtiä, Kosmachuk, Ilomaki, Rech, Vaisanen, Munkki, Tammela, Haapanen, Jasu, Korpikoski.
    Trenér: Jussi Ahokas

    Rozhodčí: Piragič (AUT), Sternad (AUT) – Zgong (SLO), Hribar (SLO)
    thejrc.org