Třinec – Plzeň 6:4 (kon.) | Zlín – K. Vary 5:2 (kon.) | Olomouc – HC Litvínov 2:3 (kon.)
Mountfield HK – Jihlava 0:5 (kon.) | Vítkovice – Sparta 3:2 (po pr.) | Pardubice – Kometa Brno 3:6 (kon.)
Mladá Boleslav – Liberec 0:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:2 (1:1, 1:1, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 10.09.2022, 12:00 • PSG aréna, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 4. kolo
Partner:
     
    50:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Euforie v PSG aréně, Zlín navyšuje už na rozdíl tří branek! Kotouč skákající po brankovišti si bruslí srazil do vlastní klece karlovarský gólman Dybal. Za střelce gólu je označen ADAM BURIAN. Bez asistence.
     
    48:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ HEŠ potřetí! Pouhých osmnáct vteřin po předchozí trefě uzavírá zlínský talent hattrick a dostává svůj tým už do dvoubrankového vedení. Bez asistence.
     
    48:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ HEŠ dostal naprosto namazáno od Mattea Kočího a jel zcela sám na Dybala. Puk mu poslal o pravou tyčku za jeho záda a domácí tak jdou potřetí do vedení! Bez asistence.
     
    36:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Využitá přesilovka a máme opět srovnáno! Na několikrát dorážený puk se nakonec podařilo MATTEU KOČÍMU doklepnout až za Synkova záda. Asistence: Ondřej Dorot, Samuel Šmajda.
     
    20:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jen co dopršel trest pro Adámka a ten naskočil na led, Zlín skóruje! Autorem gólu je ADAM LACIGA. Asistence: Šimon Frömel, Patrik Nábělek.
     
    07:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A máme vyrovnáno! Po kombinaci Dorota, Sapuška a MATYÁŠE ADÁMKA se kotouč dokutálel až za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Dorot, Robin Sapoušek
     
    00:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se rychle ujímají vedení! LUKÁŠ HEŠ dostal přihrávku na levý kruh a ranou k levé tyči se nemýlil. Asistence: Adam Hamrla, Matyáš Dědek.
    Marken.cz

    David Jabůrek

    Branky a nahrávky: 1. Heš (Hamrla, Dědek), 21. Laciga (Frömel, Nábělek), 48. Heš, 49. Heš, 51. Burian – 8. Adámek (Dorot, Sapoušek), 37. Kočí (Dorot, Šmajda)


    Berani Zlín: Synek (Žurek) – Šišák, Burian, Nábělek (C), Hamrla, Zavřel, Velikovský, Kráčalík – Kaláč, Babulík, Holba, Dědek, Pilát, Heš, Frömel, Marek, Matúšů, Chludil, Laciga, Ramert
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Energie Karlovy Vary: Dybal (Ebenstreit) – Anton, Tůma, Krajčík, Blengino, Kočí, Dorot, Zolnaj – Váňa, Menc, Handl, Šlechta, Sapoušek (C), Šmajda, Skuhravý, Adámek, Šmíd, Varvařovský, Kusak
    Trenér: Václav Eismann

    Rozhodčí: Koziol, Rapák – Bartoň, Tvrdý
    thejrc.org