Zürich – Fehérvár 5:1 (kon.) | Rögle BK – Katowice 5:1 (kon.) | Mountfield HK – Frölunda cz 5:3 (kon.)
Eisbären – Grenoble 5:2 (kon.) | Mnichov – HC Slovan 5:1 (kon.) | Tappara – Rapperswil 2:3 (po pr.)
Lublaň – Wolfsburg 0:4 (kon.) | Zug – TPS 6:1 (kon.)
konec
ZSC Lions
5:1 (1:0, 0:1, 4:0)
Fehérvár AV19
Sobota 10.09.2022, 14:30 • Kunsteisbahn im Chreis, Curych • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:46 Alexandre TEXIER - 5:1
     
    59:46
    Lions právě vstřelili branku! Švýcarští hokejisté bez problémů odebrali kotouč svému soupeři a ALEXANDRE TEXIER svou střelou z osy kluziště zamířil do prázdné branky. Domácí hokejisté nakonec vyhrají větším rozdílem, než se zřejmě čekalo. Asistence: Lucas Wallmark.
    54:51 Sven ANDRIGHETTO - 4:1
     
    54:51
    Lions právě vstřelili branku! Je zřejmě definitivně rozhodnuto! SVEN ANDRIGHETTO se dostal do útočného pásma a jelikož byl ještě faulován, sudí ponechal výhodu a domácí útočník bez větších obtíží poslal puk do opuštěné branky. Bez asistence.
    50:07 BACHOFNER - 3:1
     
    50:07
    Lions právě vstřelili branku! Tohle už vypadá pro domácí celek nadějně. JEROME BACHOFNER číhal na případnou dorážku v brankovišti, což se mu posléze vyplatilo, jelikož brankář Horvath neudržel kotouč ve své výstroji. Curych jde tedy do dvoubrankového vedení, které bude soupeř z Maďarska už jen těžko dohánět. Asistence: Yannick Weber.
    44:10 Lucas WALLMARK - 2:1
     
    44:10
    Lions právě vstřelili branku! Nebránili, domácí hokejisté nyní už určitě jdou do vedení! LUCAS WALLMARK zřejmě vyšťoural kotouč někde pod betonem Horvatha a puk si nakonec našel cestu až do branky. Bez asistence.
    39:07 KURALT - 1:1
     
    39:07
    Fehérvár právě vstřelil branku! Těžká rána pro domácí celek. ANŽE KURALT si najel do dobré střelecké pozice v útočném pásmu a nikým nehlídaný neomylně poslal kotouč do domácí branky. Hosté tak krátce před koncem druhé třetiny vyrovnávají. Asistence: Patrick Newell, Andrew Sarauer.
    02:29 Lucas WALLMARK - 1:0
     
    02:29
    Lions právě vstřelili branku! Právě jsem to zakřikl, domácí hráči se posléze přeci jen dostávají do vedení. LUCAS WALLMARK vypustil z hokejky přesnou střelu od modré čáry a prostřelil Horvatha. Dobrou práci odvedl také clonící útočník Lammikko. Asistence: Alexandre Texier, Mikko Lehtonen.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 3. Wallmark (Texier, Lehtonen), 45. Wallmark, 51. Bachofner (Weber), 55. Andrighetto, 60. Texier (Wallmark) – 40. Kuralt (Newell, Sarauer)


    ZSC Lions: Hrubec (Waeber) – Lehtonen, Weber, Marti, Kukan, Geering, P. Baltisberger, Sopa, Guebey – Andrighetto, Roe, Sigrist – Texier, Wallmark, Bodenmann – Bachofner, Lammikko, Ch. Baltisberger – Riedi, Diem, Truog.
    Trenér: Rikard Grönborg

    Fehérvár AV19: D. Horvath (Roy) – M. Horvath, Nilsson, Fournier, O´Brien, Betker, Szabo – Newell, Sarauer, Kuralt – Erderly, Findlay, Petan – Vertes, Bartalis, Terbocs – Dobmayer, Nemeth, Magosi.
    Trenér: Kevin Constantine

    Rozhodčí: Ofner, Stolc – Schlegel, Gnemmi
    thejrc.org