Zürich – Fehérvár 5:1 (kon.) | Rögle BK – Katowice 5:1 (kon.) | Mountfield HK – Frölunda cz 5:3 (kon.)
Eisbären – Grenoble 5:2 (kon.) | Mnichov – HC Slovan 5:1 (kon.) | Tappara – Rapperswil 2:3 (po pr.)
Lublaň – Wolfsburg 0:4 (kon.) | Zug – TPS 6:1 (kon.)
konec
Eisbären Berlín
5:2 (3:2, 1:0, 1:0)
Grenoble Brûleurs de Loups
Sobota 10.09.2022, 17:00 • Wellblechpalast • Hokejová Liga mistrů • Skupina G
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Na programu jsou další zápasy hokejové Ligy mistrů a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Eisbären Berlín a Grenoble Brûleurs de Loups.
     
    Eisbären Berlín

    Berlínskému Eisbärenu se zatím nedaří podle jeho představ. V tabulce ve skupině G je zatím na třetím místě se třemi body a je tedy na nepostupovém místě. V úvodním kole porazil Grenoble na jeho ledě 8:2. Pak ale přišly dvě prohry. Frölunda zvítězila 7:1, v odvetě pak 3:2. Hokejisté Eisbärenu tak dnes musí vyhrát, pokud pomýšlí na postup dále. V říjnu je pak ještě čekají dva zápasy s hradeckým Mountfieldem, který je druhý.
     
    Grenoble Brûleurs de Loups

    Hosté z francouzského Grenoblu jsou na posledním čtvrtém místě a zatím ještě nebodovali. Jak už bylo zmíněno, s Berlínem padli 2:8. Poté následovaly dva zápasy s Hradcem Králové. Mountfield nejprve v Grenoblu vyhrál 4:3. A i odveta na hradeckém ledě byla těsná. Hradečtí tentokráte zvítězili 3:2. Dnes by hosté chtěli plně bodovat, ale v teritoriu Ledních Medvědů je nečeká nic lehkého.
     
    Úvodní sestavy:

    Eisbären Berlín: Ancicka (Markkanen) – Nowak, Hördler (C), Ellis (A), Müller, Mik, Melchiori, Geibel – Clark, Boychuk (TS), Noebels – Fiore, Regin, White – Nijenhuis, Wiederer (A), Barinka – Bassler, Handschuh, Rossmy
    Trenér: Serge Aubin

    Grenoble Brûleurs de Loups: Garnier (Štěpánek) – Lamarche, Hardy, Raymond, Rouhiainen, Holdener, Jalasvaara (A), Pascal – Douay, Champagne (C), S. Treille (TS) – Poukkula, Deschamps (A), Fabre – Aubin, Nehring, Dair – Munoz, Coudri, Quattrone
    Trenér: Jyrki Aho

    Rozhodčí: Tscherrig (SUI), Kopitz (GER) – Ponomarjow (GER), Merten (GER).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:13
    Marcel Noebels hned v úvodu zápasu ohrozil hostující branku, když z levé strany vyzkoušel pozornost Garniera. Ten pokus lapil a raději před dotěrnými domácími hráči raději hru zastavil.
     
    00:36
    A další náznak akce Eisbärenu, ten se znovu natlačil před klec Grenoblu, ale tentokráte neohrozil Garniera. Naopak na druhé straně se narodil protiútok a pokus Treilleho končí na Ancickovi.
     
    01:09
    Giovanni Fiore se ocitl na pravé straně a měl před sebou odkrytou hostující klec, ovšem skrze obránce soupeře se mu nepodařilo zakončit přesně!
     
    01:31
    Zápas začal hodně svižně, především aktivní jsou domácí hráči, kteří se z každého pobytu v pásmu Grenoblu snaží vytěžit nějaké střely.
     
    02:12
    No a nyní to od modré čáry zkusil svižnou ranou Kyle Hardy, ale proti byla obrana Berlína, která pokus včas zastavila a výrazně pomohla brankáři Ancickovi.
     
    02:48
    Agilní joel Champagne to chtěl zkusit před brankou domácích, ale poté se dopustil faulu a půjde na trestnou lavici.
     
    02:48
    Vyloučení v týmu Grenoble Brûleurs de Loups:
    Joel Champagne – 2 min., vysoká hůl.
     
    03:10
    Eisbären právě vstřelili branku!
    A přesilová hra je využita, domácí jdou v úvodu zápasu do vedení. MARCEL NOEBELS napřáhl ke střele z pravé strany a trefil se k bližší tyči. Puk se uvnitř u ní zastavil a sudí si poté vazli video. To odhalilo, že ale byl celým objemem za čarou a gól jen potvrdili – 1:0. Asistence: Zach Boychuk a Marco Nowak.
    03:10 Marcel NOEBELS - 1:0
     
    05:04
    Hosté nyní zahrozili před Ancickou, ten se měl na pozoru, nakonec nemusel do zákroku, protože mu pomohla pozorná obrana Berlína.
     
    05:39
    Nyní se zase ocitli v pásmu soupeře domácí hokejisté, ze středu střílel Marcel Barinka, ale jeho pokus skončil jen vedle branky Grenoblu.
     
    05:56
    Vhazovalo se po levé ruce Tobiase Ancicky, následně pak se domácí dostali na kotouč a vyvezli ho až před Garniera, ale nakonece se Ledním medvědům nepovedlo zacílit.
     
    06:46
    Grenoble právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Hosté se otřepali a inkasovaný gól je nerozhodil. Dostali se do další akce a tu zakončil DYLAN FABRE. Ten dostal od zadního mantinelu přihrávku od Nicolase Deschampse a zblízka pak puk dostal za záda Tobiase Ancicky – 1:1. Začíná se tak brzy znovu od začátku. Asistence: Nicolas Deschamps.
    06:46 Dylan FABRE - 1:1
     
    07:05
    Nyní se zaskvěl Raphael Garnier, jenž vychytal domácího hráče a rychle nechal hru zastavit. Následuje komerční přestávka a poté se bude vhazovat před jeho brankou.
     
    08:26
    Domácí se natlačili před hostující klec, ale jejich pokus šel jen vedle ní. Následně se k puku dostali zase hráči Grenoblu a míří do útočného pásma.
     
    09:24
    Ancicka musel znovu zapracovat ve svém brankovišti, nyní zastavil pokus dnešního Top Scorera na straně Grenoblu, a sice Sachy Treilleho.
     
    09:32
    Vyloučení v týmu Eisbären Berlín:
    Eric Mik – 2 min., držení.
     
    10:37
    Hosté mají k dispozici přesilovou hru a už se snaží v útočném pásmu o zakončení, ovšem Berlíňané se dobře brání a povedlo se jim vyhodit touš až před Garniera.
     
    10:53
    Vyloučení v týmu Eisbären Berlín:
    Marcel Noebels – 2 min., vysoká hůl.
     
    11:26
    Grenoble právě vstřelil branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovou hru a jdou poprvé do vedení. Grenoble rozebral obranu Berlína a na levé straně u odkryté klece měl CHAD NEHRING jednoduchou úlohu, a sice zasunout touš za brankovou čáru, a to se mu povedlo – 1:2. Asistence: Brent Aubin a Kyle Hardy.
    11:26 Chad NEHRING - 1:2
     
    12:53
    Eisbären Belín je v plném počtu.
     
    13:32
    Raphael Garnier si lehl v brankovišti a nadvakrát zastavil pokus dotěrného Korbiniana Geibela. Uspěl a hra je zastavena. Nyní následuje komerční přestávka, po ní buly po jeho pravé ruce.
     
    13:32
    Vyloučení v týmu Grenoble Brûleurs de Loups:
    Makai Holdener – 2 min., krosček.
     
    14:13
    Domácí se rozestavili v pásmu soupeře a kombinují v přesilové hře, rádi by stihli do přestávky vyrovnat. Houževnatí hosté jsou však zatím proti.
     
    14:48
    Peter Regin vyslal jedovku z levého kruhu a tu kryje znovu velmi dobře chytající Raphael Garnier. Opět je hra přerušena.
     
    14:59
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Dnešní domácí Top Scorer využívá přesilovou hru a srovnává stav na 2:2. ZACH BOYCHUK se napřáhl na levém kruhu a nekompromisní svižnou střelou prostřelil Garniera u bližší tyče – 2:2. Asistence: Giovanni Fiore.
    14:59 Zach BOYCHUK - 2:2
     
    15:36
    Vyloučení v týmu Grenoble Brûleurs de Loups:
    Markus Poukkula – 2 min., držení.
     
    16:32
    Berlíňané mají v další přesilové hře drtivý tlak, ale hosté zatím odolávají i díky pozornému Raphaelu Garnierovi, jenž si připsal další přesný zákrok a domácím tak zamotal hlavy.
     
    16:58
    Noebels to zkusil, puk se odrazil na pravou stranu, kde operoval Zach Boychuk, ale tentokráte ho Garnier vychytal a hra je opět zastavena. Poté se bude vhazovat po levé ruce hostujícího brankáře.
     
    17:16
    A další pokus domácích koncí na Garnierovi, opět se přerušeuje, vhazování nyní po jeho pravici.
     
    17:33
    Vyloučení v týmu Grenoble Brûleurs de Loups:
    Maxim Lamarche – 2 min., vysoká hůl.
     
    17:36
    Hosté jsou ve čtyřech hráčích.
     
    18:05
    Marcel Noebels vystřelil na pravém kruhu, poté se puk odrazil k Zachu Boychukovi, ale jeho švih končí na pozorné obraně Grenoblu.
     
    18:13
    Vyloučení v týmu Grenoble Brûleurs de Loups:
    Janne Jalasvaara – 2 min., hrubost.
     
    18:30
    Matthew White vyslal dělovku z levého kruhu a tu chytá kdo jiný než Raphael Garnier. Ten poté zase zastavuje hru.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:16
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Dvojnásobná přesilovka je v závěru prvního dějství využita a Berlíňané opět vedou. Na levé sraně napřáhl ke střele Matthew White a tu šikovně těsně před Garnierem zblízka tečoval KEVIN CLARK – 3:2. Asistence: Matthew White.
    19:16 Kevin CLARK - 3:2
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina zápasu mezi Berlínem a Grenoblem je za námi a bylo na co koukat. Domácí se brzy dostali do vedení, ovšem hosté srovanali. Následně pak využili početní výhodu pět na tři a šli do vedení. Eisbären ale dokázal vyrovnat a byl zase ve hře. V samotném závěru pak rozvlnil síť při dvojnásobné přesilové hře Kevin Clark a strhl tak vedení znovu na domácí stranu.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 17:58.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:01
    Střídání v týmu Grenoble Brûleurs de Loups:
    ze hřiště odchází Raphael Garnier, přichází Jakub Štěpánek.
     
    20:52
    Hosté se dostali na začátku prostředního dějství před Ancicku a zahrozili, ale nakonec domácí brankář bere puk do lapačky a zastavuje hru.
     
    21:00
    Vyloučení v týmu Eisbären Berlín:
    Frank Hördler – 2 min., hákování.
     
    21:28
    Mezi kruhy střílel Chad Nehring, ale Ancicka se zaskvěl a jeho pokus zastavil. Následně pak se domácí celek osvobozuje a posílá puk až před Jakuba Štěpánka.
     
    22:20
    Další zisk puku pro domácí a ti ho zase vyhazují až před branku Grenoblu.
     
    23:00
    Berlín je v plném počtu.
     
    23:20
    A hned zahrozil Kevinem Clarkem před Jakubem Štěpánkem, český brankář ale vystihl směr střely a puk vyrazil do bezpečí.
     
    23:56
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Domácí svému soupeři odskakují na rozdíl dvou gólů. Další pokus přetavil v přesnou trefu ZACH BOYCHUK a má tak zaděláno na hattrick – 4:2. Asistence: Morgan Ellis.
    23:56 Zach BOYCHUK - 4:2
     
    24:44
    Další pokus domácích zastavil Jakub Štěpánek a hra je opět zastavena. Za chvíli se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    25:01
    Ancicka se nyní dlouho nedostal k zákroku a ve svém brankovišti se rozhýbává. A ani nyní se hosté nedostali před jeho klec. Medvědi tak znovu útočí.
     
    25:34
    Zakázané uvolnění Grenoblu a vše se opět stěhuje před Jakuba Štěpánka. Berlín tak zadarmo získal útočnou třetinu.
     
    26:01
    A další zákrok Jakuba Štěpánka, jenž pokus Franka Hördlera čapl do lapačky a před dotěrnými domácími hráči opět raději hru zastavuje.
     
    26:43
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    26:50
    Hybridní zakázané uvolnění hostů, hra pokračuje, puk zachytili domácí a snažili se ohrozit Štěpánka, ovšem záhy kotouč ztratili a museli se rychle vracet na druhou stranu.
     
    27:24
    Matthew White na pravé straně švihl do kotouče a ten končí v lapačce připraveného Jakuba Štěpánka.
     
    27:36
    Další akce Berlína, ale tu zastavilo postavení mimo hru, která se stěhuje zpět do neutrální zóny, kde se za malý okamžik bude vhazovat.
     
    28:15
    Signalizované další postavení mimo hru domácích, u puku jsou hosté a dostávají se před Tobiase Ancicku, který po chvilce zapisuje po dlouhé době zákrok a kryje kotouč pod lapačku.
     
    29:01
    Hosté se nedokázali vymanit z menšího domácího tlaku a puk tak stále mají hráči Eisbärenu. Před Štěpánkem to tak znovu hodně vřelo.
     
    29:37
    Jakub Štěpánek nyní doslova ukradl Zachu Boychukovi hattrick. Jeho velmi nebezpečná střela končí na jeho pohotovém zákroku, kdy zakročil svým betonem!
     
    29:45
    Vyloučení v týmu Eisbären Berlín:
    Giovanni Fiore – 2 min., hákování.
     
    30:19
    Sacha Treille si sjel na pravou stranu a v přesilové hře nebezpečně vystřelil, ale i Tobias Ancicka ukázal svůj um a pokus hostujícího hráče reflexivně zastavil.
     
    30:40
    A další zákrok Ancicky, jenž vychytal tváří v tvář Joela Champagneho. Následně pak se domácí snažili vyhodit puk ven, ale nepovedlo se a čelí další hostující akci.
     
    31:45
    Eisbären Berlín je v plném počtu.
     
    32:18
    A hned se domácí celek dostal před klec Jakuba Štěpánka, ale zblízka ho nepřekonal Jan Nijenhuis.
     
    33:04
    Po pravé straně zavezl puk do útočného pásma Bennet Rossmy, ale nakonec tam neměl nikoho, komu by přihrál. Poté o něj přišel a do akce míří soupeř.
     
    33:56
    Jakub Štěpánek opět motal hlavy hráčům soupeře, kteří před ním vyslali další dvě střely, s oběma si ale gólman Grenoblu poradil.
     
    34:32
    Další zakázané uvolnění hostujícího týmu.
     
    34:32
    Nyní se chvíli nehraje, u Štěpánkovy branky je nějaký problém a je třeba ji správně usadit. Už na tom ledaři pracují.
     
    34:46
    Marcel Noebels se jal ke střele skrze obránce hostů, ale puk neprošel. Hned na to to zkusil Zach Boychuk a jeho pokus opět mezi třemi tyčemi nekončí. Znovu tak ještě domácí hráč nedosáhl na hattrick.
     
    35:13
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    35:18
    Po ní střílel z prostoru mezi kruhy Sacha Treille, ale jeho pumelice se zastavila na Tobiasi Ancickovi.
     
    35:36
    Zakázané uvolnění Berlína, vše se tedy stěhuje znovu před Ancicku, buly po jeho pravé ruce.
     
    36:01
    Nyní si Štěpánek pohlídal nahození domácích a puk zachytil, poté ho poslal do neutrální zóny, aby mohli směrem dopředu vyrazit jeho spoluhráči.
     
    36:46
    Hosté nahodili puk do útočné třetiny a rychle se prostřídali. Puk mají domácí a bleskurychle se řítí na opačnou stranu kluziště.
     
    37:36
    U modré čáry ztratil touš Bennet Rossmy a hosté se tak vydali před Ancicku, ale nakonec před ním vůbec nezakončili.
     
    38:16
    Vyloučení v týmu Eisbären Berlín:
    Zach Boychuk – 2 min., sekání.
     
    38:25
    Hosté od své branky zakládají přesilovkovou akci a budou se snažit o kontaktní branku, která by je vrátila zase zpat do zápasu.
     
    38:50
    Po nebezpečném zakončení hostů domácí vyhazují puk až ke Štěpánkovi.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny, ofsajd hostů.
     
    39:11
    Domácí vyhodili puk až do pásma Grenoblu a šetří cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    39:45
    Matthew White se dostal ve vlastním oslabení ke střele z bekhendu, ale Jakub Štěpánek znovu fantasticky zasáhl a nedopustil, aby domácí hráč zakončil přesně.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je u konce a v ní padla jen jedna branka. Postarali se o ni domácí hráči, kteří tak svému soupeři odskočili na dva góly. Domácí hodněkrát zatopili před brankou Grenoblu, ale fantasticky chytající střídající Jakub Štěpánek si připsal několik skvělých zákroků, díky kterým ještě drží hosty ve hře. Uvidíme, co nám nabídne poslední dvacetiminutovka, která začne přibližně v 18:52.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    40:32
    Ancicka se zaskvěl porti jedovce z prostoru mezi kruhy a má puk v lapačce. Následně pak je hra pozastavena.
     
    41:01
    A znovu se zaskvěl domácí brankář, jenž zastavil další pokus soupeře a zase je přerušeno. Buly po jeho pravé ruce.
     
    42:16
    Na druhé straně to zkusil Champagne, jeho pokus se naujal, na druhé straně střílel z první Marcel Noebels a jeho dělovka pak končí na betonu hostujícího brankáře Jakuba Štěpánka.
     
    43:39
    Rossmyho střelecký pokus zastavila obrana Grenoblu a ta výrazně pomohla Jakubu Štěpánkovi, který nemusel zasahovat. Ale hned na to musel do zákroku Ancicka, jenž proti Treillemu vytasil efektní semafor.
     
    45:03
    Hra má stále spád, hosté se urputně snaží o kontaktní branku, domácí se naopak chtějí dostat ještě na vyšší náskok.
     
    45:41
    Jedovka mířila na Jakuba Štěpánka a ten se opět vyznamenal po dalším dobrém zákroku. Po něm nechal hru přerušit a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    45:57
    Domácí vytěsnili puk z obranného pásma, dostali se zase před branku Grenoblu, ale nikco tam nebyl, kdo by mohl před Štěpánkem zakončit.
     
    46:16
    Ofsajd zastavil průnik hostů před klec Berlína a hra je zastavena. Po reklamní přestávce se bude vhazovat ve středním pásmu blíže domácí brance.
     
    46:32
    Hosté se nevzdávají a znovu drze atakovali domácí klec, Ancicka ale zachoval čistou hlavu a pokus Pascala holí poslal do rohu obranného pásma.
     
    47:13
    Nyní už zase operovali před Štěpánkem Marcel Noebels, ale jeho pokus byl sražen mimo. Následně pak střílel také Zach Boychuk, ovšem i jeho střela byla nepřesná.
     
    47:35
    Boychuk vyslal průnikovou přihrávku pro Marcela Noebelse, ale ten zblízka Jakuba Štěpánka nepřekonal.
     
    47:52
    A další zákrok hostujícího brankáře, jenž znovu svůj tým notně podržel.
     
    48:06
    Peter Regin se prosmýkl obranou soupeře do útočné třetiny, ale poté zpětnou přihrávkou nevyzval Whitea, který to měl na příliš dlouhou hůl.
     
    48:55
    Z otočky poslal přihrávku k zadnímu mantinelu Jan Nijenhuis, ale bylo to hodně nepřesné.
     
    49:30
    Marcel Barinka obešel soupeře a pronikl z obranné třetiny až do útoku, ale svou individuální akci do zdárného konce nedotáhl.
     
    50:15
    Třetí třetina vstoupila do druhé poloviny a domácí stále hájí dvoubrankový náskok. Ovšem hosté cítí šanci a snaží se o kontaktní branku.
     
    50:30
    Marcel Noebels se dostal do blízkosti Štěpánka a vystřelil z pravé strany, ale český brankář dále ve svém brankovišti čaruje a má další pohotový zákrok na svém kontě!
     
    50:55
    Na opačném konci kluziště pak obrana Berlína zastavila akci hostů a Medvědi tak mohou znovu projít do útočné akce.
     
    51:42
    Jalasvaara střílel od modré čáry, nadvakrát ale domácího brankáře nepřekonal. Nicméně hosté se stále drží před jeho klecí.
     
    52:18
    Marcel Barinka na pravé straně vyslal nepříjemnou střelu na svého krajana, ale Štěpánek byl znovu pozorný a neinkasoval.
     
    52:57
    Hra nahoru dolů, oba týmy stále hrají naplno a jejich hokej se musí divákům líbit.
     
    Dnešní utkání sleduje 2554 diváků.
     
    54:07
    Domácí se začínají stahovat dozadu a snaží se nepustit soupeře na kontaktní branku, která by mohla ještě se zápasem něco udělat.
     
    54:15
    Komerční přestávka.
     
    54:38
    Giovanni Fiore číhal mezi kruhy, ale přihrávky se nedočkal. Mezitím touš sebrala obrana Grenoblu a hosté míří rychle do útočné akce.
     
    55:17
    Další atak hostů před domácí klecí, ale Medvědi donutili svého soupeře dostat puk do středního pásma a Grenobl zakládá akci znovu od začátku.
     
    56:20
    Po nebezpečné akci hostů se dopředu vydali domácí, ale nakonec Rossmy nevyslal žádnou střelu na Jakuba Štěpánka.
     
    56:59
    Treille napálil puk ze střední vzdálenosti a ten zamířil jen k zadnímu mantinelu. Hosté mají tlak před soupeřovou klecí.
     
    57:14
    Vyloučení v týmu Eisbären Berlín:
    Morgan Ellis – 2 min., krosček.
     
    57:14
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    57:14
    Grenoble odvolal brankáře a ten hraje v šesti hráčích!
     
    57:52
    Obrovský tlak hostů a ten zastavil až zákrok Ancicky. Hned na to je hra přerušena a bude se vhazovat před klecí Eisbärenu Berlín.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:30
    Hosté se dostávají znovu do útoku, ale Berlíňané se velmi dobře brání. Stále ale čelí velkému tlaku před Ancickou.
     
    59:14
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    59:37
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Čepice na led! ZACH BOYCHUK si počkal u modré čáry, kde převzal kotouč a poté ho bez větších problémů zavezl do zcelá prázdné hostující klece – 5:2. Završil tak hattrick a může slavit tříbodový večer. Asistence: Marcel Noebels.
    59:37 Zach BOYCHUK - 5:2
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí ve třetí třetině čelili tlaku hostů a vypadalo to, že by mohli inkasovat kontaktní branku ze strany hostů. Nakonec ale v závěru rozhodli střelou do prázdné klece a pojistili si tak důležitou výhru.
     
    Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:30:11)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 4. Noebels (Boychuk, Nowak), 15. Boychuk (Fiore), 20. Clark (White), 24. Boychuk (Ellis), 60. Boychuk (Noebels) – 7. Fabre (Deschamps), 12. Nehring (Aubin, Hardy)


    Eisbären Berlín: Ancicka (Markkanen) – Nowak, Hördler (C), Ellis (A), Müller, Mik, Melchiori, Geibel – Clark, Boychuk (TS), Noebels – Fiore, Regin, White – Nijenhuis, Wiederer (A), Barinka – Bassler, Handschuh, Rossmy
    Trenér: Serge Aubin

    Grenoble Brûleurs de Loups: Garnier (od 21. Štěpánek) – Lamarche, Hardy, Raymond, Rouhiainen, Holdener, Jalasvaara (A), Pascal – Douay, Champagne (C), S. Treille (TS) – Poukkula, Deschamps (A), Fabre – Aubin, Nehring, Dair – Munoz, Coudri, Quattrone
    Trenér: Jyrki Aho

    Rozhodčí: Tscherrig (SUI), Kopitz (GER) – Ponomarjow (GER), Merten (GER)

    Diváci: 2554
    thejrc.org