Zlín sledge – HC Sparta Praha Sledge 3:4 (1:2 po s.n.) | SOHO Olomouc – Karlovy Vary 4:6 (kon.) | Flamingos Ostrava – SHK Mustangové 0:9 (kon.)
Havířov – Č.Budějovice 15:0 (kon.)
konec
SOHO Olomoučtí Kohouti
4:6 (2:2, 0:2, 2:2)
SKV Sharks Karlovy Vary
Sobota 10.09.2022, 16:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    41:05
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Obrovského chumlu v předbrankovém prostoru využil FILIP VESELÝ, který tímto posílá svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Patrik Sedláček.
     
    37:14
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Parádní přihrávka středem hřiště našla rozjetého Michala Geiera, který se chopil puku a jakmile na sebe natáhl bránicí hráče, tak posunul kotouč na FILIPA VESELÉHO, který svůj dnešní skvělý výkon potvrzuje brankou na 4:5. Asistence: Michal Geier a Patrik Sedláček.
     
    32:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je fantazie! Střela Kohoutů ihned po vhazování končí za zády brankáře hostů a stav je tak vyrovnaný. Autorem branky je RADEK JEDLIČKA. Asistence: Martin Novák.
     
    30:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Radek Jedlička se parádně chopil puku, projel až do útočné třetiny, kde před bránou hostů posunul kotouč na MILOŠE VEČERKA, který svou střelu umístil pod horní tyč. Asistence: Radek Jedlička.
     
    24:56
    Vyloučení v týmu SOHO Olomoučtí Kohouti:
    Kaščák – 2 min, nedovolené bránění.
     
    22:57
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Kapitán MICHAL GEIER obdržel přihrávku, puk si okamžitě připravil ke střele a následně umístil svou petelici pod horní tyč. Asistence: Patrik Sedláček.
     
    19:35
    Veselý dnes předvádí opravdu skvělý výkon. Jeho další pokus od pravého mantinelu orazítkoval břevno!
     
    15:30
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Filip Veselý vybojoval kotouč a následně jej nahrál na PATRIKA SEDLÁČKA, jehož střela z mezikruží pod horní tyč síť už rozvlnila. Asistence: Filip Veselý.
     
    12:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kapitán RADEK JEDLIČKA střílí svou druhou branku v dnešním utkání. Jeho střela z levého kruhu mířena k levé dolní tyči prošla za zadá hostujícího brankáře, a stav zápasu je tak vyrovnaný. Asistence: Radim Mikuš a Martin Novák.
     
    11:55
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Filip Veselý si dokázal před bránou Černocha dobře pokrýt puk, následně si všiml volného FRANKA RENNHACKA, na kterého kotouč posunul, což už pro útočníka Žraloků do odkryté brány byla banalita. Asistence: Filip Veselý.
     
    09:19
    Vyloučení v týmu SOHO Olomoučtí Kohouti:
    Jedlička – 2 min, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu.
     
    04:45
    Brankář Černoch právě předvedl neskutečný zákrok! Nahrávka před bránu domácích našla Wágnera, jehož střelu do odkryté brány stihl na poslední chvíli vytáhnout brankář Černoch!
     
    02:47
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nahrávka od levého mantinelu našla před bránou hostů rozjetého RADKA JEDLIČKU, který do dráhy letícího kotouče jen nastavil hokejku a umístil puk k pravé dolní tyči.. Asistence: Miloš Večerek.
     
    00:57
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Hosté od začátku utkání nepustili soupeře k puku a za necelou minutu otevírají skóre utkání. Na střelu z mezikruží pod horní tyč byl brankář Černoch příliš krátký. Autorem branky je JIŘÍ BERGER. Asistence: Karel Wágner a Filip Veselý.
     
    00:35
    Kapitán hostů Michal Geier se ocitl před úplně odkrytou bránou, trefuje tyč!

    Jan Hochman

    Jakub Hladký

    Branky a nahrávky: 3. Jedlička (Večerek), 13. Jedlička (Mikuš, Novák), 31. Večerek (Jedlička), 32. Jedlička (Novák) – 1. Berger (Wágner, Veselý), 12. Rennhack (Veselý), 16. Sedláček (Veselý), 23. Geier (Sedláček), 38. Veselý (Geier, Sedláček), 42. Veselý (Sedláček)


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch- Jedlička (C), Kardoš, Hlinka, Strašák, Novák (A), Rozkopal, Buriánek, Večerek (A), Mikuš, Kaščák.
    Trenér: Tomáš Svozil

    SKV Sharks Karlovy Vary: Berger (Mach)- Wágner (A), Zelinka, Haas, Michalčín, Veselý, Rennhack, Kovářík, Geier (C), Sedláček, Karafiát (A).
    Trenér: Miroslav Hrbek

    Rozhodčí: Holub, Smetková

    Diváci: 22
    thejrc.org