Třinec – Motor ČB 0:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 4:2 (kon.)
Plzeň – Olomouc 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 1:2 (po pr.) | Kladno – Pardubice 4:5 (po pr.)
konec
HC Oceláři Třinec
0:2 (0:2, 0:0, 0:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 16.09.2022, 17:00 • Werk arena, Třinec • Tipsport extraliga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    10:48 Martin HANZL - 0:2
     
    10:48
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Čtrnáct vteřin trvalo hostům, než v početní výhodě narýsovali krásnou kombinaci na jeden dotek a potrestali prohřešek Vladimíra Svačiny. Petr Šenkeřík z modré poslal kotouč na Milana Gulaše, který na jeden dotek posunul puk do mezikruží, odkud do odkryté části branky pálil MARTIN HANZL! Mazanec byl zcela bez šance. Asistence: Milan Gulaš, Petr Šenkeřík.
    01:26 Mikuláš HOVORKA - 0:1
     
    01:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Studená sprcha pro domácí, Motor České Budějovice se prosazuje ze své první útočné akce! Ze zápasu uplynulo necelých devadesát vteřin, kdy se do útočné třetiny natlačil Roman Vráblík, jehož střelu ještě domácí obránci dokázali zastavit. K odraženému puku ale jako první dojel MIKULÁŠ HOVORKA, který nekompromisní bombou z pravého kruhu pro vhazování rozvlnil síť za Mazancovými zády! Asistence: Roman Vráblík, Matěj Toman.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 2. Hovorka (Vráblík, Toman), 11. Hanzl (Gulaš, Šenkeřík)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Daneček) – M. Doudera, Marinčin, Čukste, Adámek, Jaroměřský, J. Jeřábek, Ročák – Daňo, Roman, M. Růžička (C) – Voženílek, Hudáček, Nestrašil – Chmielewski, Marcinko (A), Svačina – Hrehorčák, Lyszczarczyk, Dravecký (A).
    Trenér: Zdeněk Moták

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Bindulis, Percy, Štencel (A), Vráblík, Hovorka, Šenkeřík, Kachyňa – Přikryl, Pech (A), Gulaš (C) – Dzierkals, Hanzl, Tomeček – Strnad, Toman, Valský – Karabáček, Koláček, Doležal.
    Trenér: Jaroslav Modrý

    Rozhodčí: Šír, Kubičík – Gebauer, Hlavatý

    Diváci: 3 530
    thejrc.org