Plzeň – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 5:2 (kon.) | Jihlava – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
Sparta – Pardubice 4:3 (po pr.) | Třinec – Zlín 2:6 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 3:2 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
5:2 (3:1, 0:0, 2:1)
HC Olomouc
Pátek 16.09.2022, 17:00 • Ostravar aréna • DHL Extraliga juniorů • 5. kolo
Partner:
     
    52:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hradil viděl před brankou stojícího MARKA MATAŠOVSKÉHO, který doklepl puk do branky. Asistence: Radim Hradil.
     
    44:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice přesilovou hru využívají. Přibyl nahrál JOSEFU KREJSOVI, který usměrnil kotouč do brány a zvyšuje na 5:1. Asistence: Matěj Přibyl.
     
    41:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hned po vhazování se k puku dostal ALEX KOTÁSEK, který si vyjel do středu, odkud se ostrou střelou trefil pod horní tyč! Asistence: Matěj Přibyl.
     
    13:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Vítkovice sice nejdřív vyhodily kotouč z vlastního obranného pásma, Olomouc se ale rychle vrátila. Po přihrávce Matašovského našel místo v horní části branky JAN KUČERA. Asistence: Marek Matašovský
     
    12:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí se po vhazování přesunuli do útočného pásma. Tam Bystroň přihrál PETRU PAVELCOVI, který si položil gólmana a zakončil do odkryté klece. Asistence: Michal Bystroň a Martin Kubík.
     
    11:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Krejsa našel na pravé straně SEBASTIANA GLASE, který nad ničím nepřemýšlel a vypálil pod horní tyč, kam se Frgál nedokázal natáhnout. Asistence: Josef Krejsa.
     
    06:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    JOSEF KREJSA se prodral k bráně, z pravé strany nejdřív trefil rameno Frgála. Domácí kapitán se ale snažil dorážet a povedlo se mu to, když puk propadl za záda olomouckého brankáře, který vůbec nevěděl, kde kotouč je. Bez asistence.
    Marken.cz

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 7. Krejsa, 12. Glas (Krejsa), 13. Pavelec (Bystroň, Kubík), 42. Kotásek (Přibyl), 45. Krejsa (Přibyl) – 14. Kučera (Matašovský), 53. Matašovský (Hradil)


    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Irgl) – Chaloupka, Puchala, Fibigr, Bialy, Prčík, Bystroň (A), Smolka – Krejsa (C), Chlán, Štiak, Macias, Krčmarský, Pavelec, Glas, Milata, Slusarczyk, Kubík, Kotásek (A), Přibyl
    Trenér: Pavel Trnka

    HC Olomouc: Frgál (13. Nowak) – Panáček, Kočí, Groch, Compel, Drábek, Sedláček – Kuchta, Belan, Adam, Tomeček (A), Janech, Lichner, Havel, Hradil, Matašovský, Kučera (C), Fasner (A)
    Trenér: Karel Beran

    Rozhodčí: Hradil, Koziol – Veselý, Tvrdý
    thejrc.org