Přerov – HK MD Šumperk 2:1 (kon.) | Slavia – Písek 1:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
IHC Králové Písek
Pátek 16.09.2022, 18:00 • Praha, Zimní stadion Eden • Liga juniorů • 1. kolo
Partner:
     
    59:35
    Hosté zkouší štěstí v šesti hráčích.
     
    59:32
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Kvasnička – 2 min., hrubost.
     
    53:06
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Šipla – 2 min., vysoká hůl.
     
    52:14
    Drábova rána od modré vyprášila Tesařovu lapačku. Následná dorážka Dobnera z druhé strany byla pohotová, ale Tesař i ji kryje.
     
    51:12
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Cháb – 2 min., hákování.
     
    49:25
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Kvasnička – 2 min., sekání.
     
    48:16
    Štípek našel před bránou volného Tichého, který dojížděl z druhé vlny. Na poslední chvíli mu dokázal jeden z hostujících obránců strčit do cesty hůl, která Tichého zastavila.
     
    41:09
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Stejskal – 2 min., vražení na hrazení.
     
    39:14
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Dráb – 2 min., krosček.
     
    32:29
    Hrdličkova střela zprava byla zacloněná jedním z píseckých hráčů a poskakující puk vystrašil Tesaře, který jej jen vrazil. Sešívaní puk dojeli a tentokrát z druhé strany si najížděl slávistický útočník. Hosté ale nataženými holemi dokázali překazit druhou šanci Slavie v krátkém sledu.
     
    27:06
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Stejskal – 2 min., nedovolené bránění.
     
    21:40
    Rána Klucha od modré byla zblokovaná. K puku se ovšem opět dostali slávisté. Po skrumáži před hostující brankou ale nikdo v červenobílém přes ležícího golmana nedokázal zvýšit vedení svého týmu. Hosté se snažili vyhodit. Puk ale jen nabili na modrou druhému sešívanému obránci. Jeho střela se odrazila od zadního mantinelu přímo před píseckou branku. Tesař na čáře odražený puk chytá!
     
    21:25
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Kaiser – 2 min., vysoká hůl.
     
    20:27
    Fibigr výborným forčekingem v rohu kluziště připravil posledního obránce hostí o puk. Už přihrával puk před bránu na volného spoluhráče, ale puk se zastavil o drobnou kaluž v rohu. Hosté teď měli velké štěstí.
     
    10:48
    Nařízeno trestné střílení pro hosty po faulu Hrdličky. O jeho exekuci se postaral Pitel, který chtěl zakončit mezi betony sešívaného golmana. Pittr se ale nenechal rozpohybovat a situaci klidným zákrokem bezchybně vyřešil.
     
    10:37
    Vyloučení v týmu IHC Králové Písek:
    Šindelář – 2 min., sekání.
     
    09:10
    Hned série šancí Slavie. První přišla po rychlém přechodu celé sešívané pětky. Střelu bez přípravy vyslal na branku hostů Jokl. Druhou nebezpečnou akci předvedli po sebrání odraženého puku Tichý, ani jeho střela se ale neujala.
     
    07:16
    Hosté právě mohli vyrovnat. Jeden z rychlých útočníků Písku si najel po pravé straně a hledal pukem na středu svého spoluhráče. Vše ale reflexivním zákrokem lapačkou řeší golman Pittr.
     
    05:58
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha:
    Stejskal – 2 min., faul kolenem.
     
    04:38
    Slavia právě vstřelila branku a ujímá se vedení! Sešívaní zamkli soupeře před vlastní bránou na nějakých 20 vteřin a pak najednou zrychlili kombinaci a přesunuli jí blíž k bráně. Na konci série přihrávek se ocitl Jakub DRÁB, který propálil brankáře Tesaře. Asistence: Dobner.
     
    01:01
    A hned tu byla i první šance zápasu. Po předchozím vhazování po zákroku hostujícího golmana se nebezpečně vytočil ze strany do oblouku Adam Vosmík. Tesař se ale stihl přesunout a připsal si první náročnější zákrok.

    Michael Schuster

    Branky a nahrávky: 5. Dráb (Dobner)


    HC Slavia Praha: M. Pittr (B. Vavřena) — J. Hrdlička, J. Málek, J. Stejskal, D. Kříženecký, T. Kluch, F. Hron, M. Kulinič, J. Dráb — F. Holaník, M. Dobner, D. Hasman, P. Šachl, J. Fibigr, S. Tichý, T. Jokl, M. Rejna, M. Kvasnička, V. Štípek, A. Vosmík
    Trenér: Vladimír Machulda

    IHC Králové Písek: J. Tesař (M. Švehla) — R. Dohnal, M. Velíšek, L. Polák, M. Zralý, T. Šipla, M. Cícha — P. Bouška, O. Sabiniok, O. Sládek, F. Šindelář, J. Zátopek, M. Mikeska, Š. Kaiser, T. Strnad, F. Cháb, R. Pitel, J. Lechnýř

    Rozhodčí: Tomáš Battěk — Goran Jurak, Jakub Maňák

    Diváci: 76
    thejrc.org