MŠK Púchov – Trnava 1:8 (0:3 po s.n.)
po s.n. (0:3)
MŠK Púchov
1:8 (0:0, 0:6, 1:2)
HK Gladiators Trnava
sk Pátek 16.09.2022, 17:30 • Zimný štadión Púchov • Slovenský pohár • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení čitatelia! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 2. kolo Slovenského pohára, kde na seba narazia domáci Púchov a hosťujúca Trnava. Poďme si v krátkosti predstaviť oba celky.

    MŠK PÚCHOV:

    Púchovčania začali svoju prípravu až zápasmi v Slovenskom pohári. Svoju púť pohárom museli začať v predkolách. Najprv si poradili s Dolným Kubínom, ktorý zdolali 5:2 a neskôr porazili aj Považskú Bystricu 2:1. V skupinovej fáze si v 1. kole zmerali sily s favorizovanou Skalicou, ktorej pred zrakmi vlastných fanúšikov podľahli v pomere 1:4.

    HK GLADIATORS TRNAVA:

    Trnava stihla odohrať 3 prípravné duely, ale ani v jednom nebola úspešná. Trnavčania podľahli Skalici 3:4 po predĺžení, neskôr so Žiarom nad Hronom 1:2 po predĺžení a napokon vyfasovali debakel v Leviciach 1:8. V 1. kole skupinovej časti Slovenského pohára hostili na domácom ľade Žilinu, s ktorou nezískali ani bod po prehre 3:6.

    Z pozície komentátora sa vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
     
    Úvodné zostavy:

    MŠK Púchov: Bednár (Racko) – Miklovič, Brňák, Filo, Hruška, Mišák, Haluška – Zemko, Minárik, Luhový – Kanaet, Šedivý – Hajský, Ladecký, Húska – Maniaček, Lapin
    Tréner: Miroslav Nemček

    HK Gladiators Trnava: Hollý (Nagy) – Rašin, Korím, Schmidt, Maarnela, Bulák, Ejem – Jurák, Holovič, Bodnár – Antonov, Kukumberg, Miklík – Dvonč, Tóth, Miščík – Litavec, Samadov, Urban
    Tréner: Martin Baran

    Rozhodca: Vido, Konc ml. – Tichý, Hanko.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    03:08
    Jeden z hráčov Trnavy zakončil od modrej čiary. Gólman mal dobrý výhľad, a tak bez problémov tento pokus zachytil.
     
    04:21
    Domáci založili rýchly útok po ľavej strane, ktorý bol zakončený jednoduchou strelou. Pre gólmana táto strela nepredstavovala väčšiu hrozbu.
     
    05:15
    Gólman Púchova musel vytiahnuť svoj pravý betón, aby stihol zachytiť strelu súpera. To sa mu aj podarilo a puk vytesnil do rohu klziska.
     
    06:24
    Puk sa nachádza v obrannom pásme Trnavy, ale sú to práve hostia, kto ho má pevne pod kontrolou.
     
    06:51
    Puk sa ocitol až pred bránkou Trnavy. Hollý hral na istotu a radšej ho ukryl pod svoju lapačku.
     
    07:18
    Hostia sa snažili preniknúť do útočnej tretiny, čo im domáca defenzíva neumožnila. Pri puku sa už nachádza Púchov.
     
    08:40
    Sledovali sme ďalší strelecký pokus od modrej čiary, ktorý sa ešte pred bránou snažil tečovať ďalší trnavský hráč. Gólman stál na správnom mieste a tento pokus vyrazil do bezpečia.
     
    09:24
    Jeden z hráčov Trnavy si svoj nábeh do útočného pásma zle načasoval, pretože sa v ňom ocitol o niečo skôr ako puk. Ofsajd!
     
    10:36
    Ďalšia strela od modrej čiary v podaní hráča Trnavy bola zblokovaná brániacim hráčom. Domáci hokejisti zakladajú rýchly protiútok.
     
    10:53
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava:
    Ronald Dvonč – 2 min., hákovanie.
     
    11:34
    Hráč Púchova sa dostal do streleckej príležitosti, z ktorej mohol prekonať ležiaceho gólmana. Ten však netrafil puk ideálne a nasmeroval ho len mimo bránku.
     
    12:12
    Čiarový rozhodca svojim hvizdom prerušil hru. Všimol si ofsajdové postavenie hosťujúceho tímu. Nasledovať bude vhadzovanie v strednom pásme.
     
    12:53
    Ronald Dvonč si odpykal svoj dvojminútový trest, a tak sa vracia späť na ľadovú plochu. Trnava v plnom počte.
     
    13:24
    Domáci hráč skúsil svoje šťastie strelou zo stredového kruhu. Gólman sa nenechal oklamať a pokus bez problémov zachytil.
     
    14:34
    Hráč Trnavy sa snažil doraziť puk do brány po tom, čo jeho spoluhráč zakončil od modrej čiary a gólman vyrazil puk len pred seba. Napokon z toho bol len ďalší úspešný zákrok Racka.
     
    15:29
    Hostia sa pokúsili o rýchlu rozohrávku, ktorá však nebola presná a smerovala cez všetky čiary až na zakázané uvoľnenie. Hra sa tak vráti späť pred bránku Trnavy.
     
    16:02
    Už to vyzeralo tak, že si domáci dokážu vytvoriť zaujímavú príležitosť, ale zastavil ich čiarový rozhodca, ktorý si všimol ofsajdové postavenie.
     
    17:11
    Domáci držia puk za vlastnou bránkou, kde vyčkávajú na správny moment prekvapenia.
     
    18:33
    Hráč Púchova sa pokúsil o individuálny prienik, ktorý mu napokon znemožnil brániaci hráč.
     
    19:00
    Do konca prvej tretiny ostáva jedna minúta.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Máme tu koniec prvej tretiny, ktorú možno označiť ako podpriemernú až nudnú. Videli sme v nej len zopár príležitostí, ale žiadnu vyslovene vyloženú. Trnava sa snaží dopraviť puk do útočnej tretiny, kde páli zo všetkých možných pozícií. Púchovčania sa spoliehajú na rýchle protiútoky, ktoré im zatiaľ úplne nevychádzajú. Stav stretnutia je 0:0! My sa vám opäť hlásime približne o 15 minút.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:50
    Trnava dala gól!
    MICHEL MIKLÍK si najskôr v strednom pásme vymenil puk s Romanom Jurákom, neskôr prenikol do útočnej tretiny, kde zbytočne nešpekuloval a zakončil. Jeho strela smerovala až za bránkovú čiaru. Stav stretnutia je 0:1! Asistencie: Roman Jurák, Roman Kukumberg.
    20:50 Michel MIKLÍK - 0:1
     
    21:22
    Puk sa ocitol až pri bráne Trnavy, kde Hollý neriskoval a schoval ho pod svoju lapačku. Nasledovať bude vhadzovanie po jeho pravici.
     
    22:45
    Hostia sa usadili v útočnom pásme, kde si snažia vytvoriť lepšiu streleckú pozíciu.
     
    23:15
    Domáci hráč zakončil ihneď po vyhratom vhadzovaní. Gólman dokázal reagovať a puk vytesniť na ochrannú sieť. Vhadzovanie v útočnom pásme Púchova si tak tímy zopakujú.
     
    24:09
    Trnava dala gól!
    Roman Kukumberg posunul puk na útočnú modrú čiaru, kde sa nachádzal MARCO EJEM. Ten napriahol a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Stav stretnutia je 0:2! Asistencia: Roman Kukumberg.
    24:09 Marco EJEM - 0:2
     
    24:44
    Vylúčenie v tíme MŠK Púchov:
    Tím – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.
     
    24:51
    Trnava dala gól!
    Krásna a rýchla kombinácia po vyhratom vhadzovaní viedla k tomu, že Trnava expresne využila presilovú hru. Roman Jurák posunul puk na ľavú stranu, kde sa nachádzal lepšie postavený MARCEL HOLOVIČ. Ten sa odhodlal k strele z prvej a rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 0:3! Asistencie: Roman Jurák, Marco Ejem.
    24:51 Marcel HOLOVIČ - 0:3
     
    25:27
    Pri puku sú domáci hráči, ktorí sa pokúsia niečo vymyslieť smerom dopredu od vlastnej bránky.
     
    26:42
    Trnava dala gól!
    Roman Kukumberg ešte zachytil puk v útočnom pásme a okamžite si všimol úplne voľného spoluhráča pred bránkou súpera, ktorému poslal presnú prihrávku. MICHEL MIKLÍK z prvej umiestnil puk pomedzi betóny a skóroval. Stav stretnutia je 0:4! Asistencia: Roman Kukumberg.
    26:42 Michel MIKLÍK - 0:4
     
    27:12
    Súčasné vylúčenie:
    Vylúčenie v tíme MŠK Púchov:
    Tomáš Brňák – 2 min., faul lakťom.

    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava:
    Patrik Litavec – 2 min., podrazenie.
     
    28:30
    Hostia sa s pukom nachádzajú v útočnom pásme, kde si vytvárajú menší tlak.
     
    29:12
    Oba celky už hrajú v plnom počte.
     
    30:41
    Puk sa nachádza za bránkou Trnavy, ale sú to práve hostia, kto ho má pevne pod kontrolou.
     
    31:53
    Domácemu publiku sa teraz nepáčilo, že jeden z hráčov Trnavy dorazil puk do brány po tom, čo hra bola už asi dve sekundy prerušená.
     
    32:00
    Trnava dala gól!
    Roman Jurák zakončil z medzikružia. Na tento pokus dokázal ešte gólman reagovať, ale na následnú dorážku z hokejky MATÚŠA BODNÁRA už nie. Pred ním stála už len úplne odkrytá bránka. Stav stretnutia je 0:5 a zdá sa, že defenzíva Púchova rezignovala. Asistencia: Roman Jurák.
    32:00 Matúš BODNÁR - 0:5
     
    33:24
    Domáci gólman si na svoje konto pripíše úspešný zákrok po tom, čo zachytil strelu od modrej čiary. Nasledovať bude vhadzovanie v útočnom pásme Trnavy.
     
    34:35
    Po dlhej dobe sme videli zaútočiť aj domácich hokejistov a napokon z toho aj bola strela medzi tri žrde. Gólman bol však pripravený a pokus z pravej strany bez problémov zachytil.
     
    35:11
    Zdalo sa, že jeden z hráčov Trnavy podrazil súpera, ale hlavný arbiter sa rozhodol nechať hru pokračovať bez prerušenia. Trnava zakladá rýchly protiútok.
     
    36:32
    Trnava dala gól!
    Marco Ejem vyslal prudkú prízemnú strelu, ktorú domáci brankár len vyrazil presne na hokejku MICHELA MIKLÍKA, ktorý strelou z prvej skompletizoval hetrik. Stav stretnutia je 0:6! Asistencie: Marco Ejem, Roman Kukumberg.
    36:32 Michel MIKLÍK - 0:6
     
    37:25
    Hostia sa opäť usadili v útočnom pásme, kde sa formou rýchlych prihrávok snažia rozhodiť už tak rozhodenú defenzívu Púchova.
     
    38:36
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava:
    Denis Bulák – 2 min., podrazenie.
     
    39:00
    Do konca druhej tretiny ostáva jedna minúta.
     
    39:40
    Vo vlastnom oslabení sa jeden z hráčov Trnavy dostal do samostatného úniku. Skúsil kľučku do pravej strany a následne backhandovo zakončil. Gólman dokázal tento nájazd zneškodniť.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Máme tu koniec druhej tretiny, v ktorej sme mali možnosť sledovať jasnú dominanciu hosťujúcej Trnavy. Tej sa podarilo rozobrať defenzívu Púchova na tie najmenšie časti a skórovať hneď šesťkrát. V druhej tretine Michel Miklík skompletizoval hetrik. Stav po druhej časti je 0:6! My sa vám opäť hlásime približne o 15 minút.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:36
    Denis Bulák si odsedel svoj trest ešte z druhej tretiny, a tak hrá Trnava v plnom počte.
     
    41:26
    Jeden z hráčov Trnavy sa dostal do obrovskej príležitosti, keď pred ním stála už len odkrytá bránka. Na poslednú chvíľu mu gólman do dráhy strely vložil betón, čím zabránil skórovaniu.
     
    42:43
    Hostia sa usadili v útočnom pásme, kde si hľadajú vhodnú pozíciu k zakončeniu.
     
    43:28
    Čiarový rozhodca vstupuje do diania hry. Svojím hvizdom prerušil hru po tom, čo sa hráč Púchova ocitol v ofsajdovom postavení. Bude sa vhadzovať v strednom pásme.
     
    44:18
    Domáci s pokusom o rýchlu rozohrávku nepochodili. Puk poslali až na zakázané uvoľnenie. Hra sa tak presunie pred bránku Púchova.
     
    45:49
    Hostia kombinujú pri bráne súpera, kde si začínajú vytvárať menší tlak. Púchovčania javia len minimálnu snahu smerom dopredu.
     
    46:37
    Jeden z hráčov Trnavy prihrával puk pred bránku súpera, kde si nakorčuľoval jeho spoluhráč. Bol v dobrej pozícií pre zakončenie, avšak puk nedokázal trafiť, a tak napokon z toho nič nebolo.
     
    47:24
    Puk sa nachádza za bránkou Trnavy, kde hostia vyčkávajú na správny moment k založeniu útoku.
     
    48:38
    Hráč Trnavy si prebral puk v strednom pásme a individuálnym spôsobom prenikol do toho útočného. Nemal príliš komu prihrať, a tak sa rozhodol pre strelu. Gólman reagoval pohodlným zákrokom.
     
    49:43
    Puk schoval pod svoju lapačku brankár Trnavy a po dlhšej dobe tak prerušil hru. Nasleduje vhadzovanie v útočnom pásme Púchova.
     
    50:47
    Tempo hry sa nám trocha upokojilo a sledujeme hokej bez výraznejších príležitostí. Nechajme sa prekvapiť, či sa ešte dočkáme nejakého presného zásahu.
     
    52:16
    Hostia založili rýchly útok od vlastného vápna, ktorý končí strelou Michel Miklíka. Jeho strelu dokázal gólman vyraziť do rohu klziska.
     
    53:19
    Trnava dala gól!
    DÁVID SCHMIDT si nakorčuľoval do voľného priestoru, kde mu Vladimir Antonov adresoval presnú prihrávku. Prvý menovaný mal dostatok času k presnému zakončeniu. Svoju strelu umiestnil do pravého horného rohu bránky. Stav stretnutia je 0:7! Asistencie: Vladimir Antonov, Roman Kukumberg.
    53:19 Dávid SCHMIDT - 0:7
     
    54:33
    Hostia aj naďalej znepríjemňujú život domácemu celku a vytvárajú si menší tlak v útočnej tretine. Púchovčania už len viac-menej čakajú na záverečnú sirénu.
     
    55:02
    Po prihrávke rukou hráča Trnavy sa bude vhadzovať v stredovom kruhu.
     
    55:15
    Trnava dala gól!
    Po vyhratom vhadzovaní zakončil Marcel Holovič. Gólman jeho strelu vyrazil pred seba, kde si pre puk prišiel nikým nestrážený MATÚŠ BODNÁR. Jednoduchou backhandovou strelou umiestnil puk do hornej časti bránky. Stav stretnutia je 0:8! Asistencie: Marcel Holovič, Roman Jurák.
    55:15 Matúš BODNÁR - 0:8
     
    56:18
    Tím MŠK Púchov práve strelil gól!
    Domáci sa predsalen dočkali a presným zásahom potešili fanúšikov, ktorí ostali stále na štadióne. MICHAL HRUŠKA sa po prihrávke od Dominika Kanaeta pretlačil do útočného pásma, kde spoza brániaceho hráča vyslal prudké zakončenie, ktoré smerovalo nad rameno brankára. Stav stretnutia je 1:8! Asistencia: Dominik Kanaet.
    56:18 Michal HRUŠKA - 1:8
     
    57:44
    Domáci hráč sa dostal do obrovskej príležitosti po tom, čo sa po presnej prihrávke ocitol zoči-voči gólmanovi. Toho však z bezprostrednej blízkosti neprekonal.
     
    58:00
    Do konca stretnutia ostávajú posledné dve minúty.
     
    59:11
    Zdá sa, že sa stretnutia dohrá v útočnom pásme Trnavy, ktorá by ešte rada kozmeticky upravila už tak vysoké víťazstvo.
     
    Koniec zápasu. Nasledujú samostatné nájazdy.
     
    1. série
    0:0
    Trnava nepremieňa.
     
    1. série
    0:0
    Púchov nepremieňa.
     
    2. série
    0:1
    Trnava premieňa.
     
    2. série
    0:1
    Púchov nepremieňa.
     
    3. série
    0:2
    Trnava premieňa.
     
    3. série
    0:2
    Púchov nepremieňa.
     
    4. série
    0:3
    Trnava premieňa.
     
    4. série
    0:3
    Púchov nepremieňa.
     
    5. série
    0:3
    Trnava nepremieňa.
     
    5. série
    0:3
    Púchov nepremieňa.
     
    Koniec zápasu.
     
    Máme tu koniec stretnutia, v ktorom Trnava deklasovala domáci Púchov 8:1 a svoje jednoznačné víťazstvo potvrdila aj v samostatných nájazdoch, kde vyhrala v pomere 3:0. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (19:49:22)

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 57. Hruška (Kanaet) – 21. Miklík (Jurák, Kukumberg), 25. Ejem (Kukumberg), 25. Holovič (Jurák, Ejem), 27. Miklík (Kukumberg), 32. Bodnár (Jurák), 37. Miklík (Ejem, Kukumberg), 54. Schmidt (Antonov, Kukumberg), 56. Bodnár (Holovič, Jurák)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Trnava (TRN)
    0:0   Púchov (MSP)
    2. série:
    0:1   Trnava (TRN)
    0:1   Púchov (MSP)
    3. série:
    0:2   Trnava (TRN)
    0:2   Púchov (MSP)
    4. série:
    0:3   Trnava (TRN)
    0:3   Púchov (MSP)
    5. série:
    0:3   Trnava (TRN)
    0:3   Púchov (MSP)


    MŠK Púchov: Racko (Bednár) – Miklovič, Brňák, Filo, Hruška, Mišák, Haluška – Zemko, Minárik, Luhový – Kanaet, Šedivý – Hajský, Ladecký, Húska – Maniaček, Lapin
    Trenér: Miroslav Nemček

    HK Gladiators Trnava: Hollý (Nagy) – Rašin, Korím, Schmidt, Maarnela, Bulák, Ejem – Jurák, Holovič, Bodnár – Antonov, Kukumberg, Miklík – Dvonč, Tóth, Miščík – Litavec, Samadov, Urban
    Trenér: Martin Baran

    Rozhodčí: Vido, Konc ml. – Tichý, Hanko
    thejrc.org